Mateusz Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 Super Luigi World 2 Created by Mattsoftware 2006 Desctiption: To jest klon Mario Brosa zrobiony z gamemakerem. Urzywa grafiki z Super Mario Allstars. >Download< (1.85MB) Screenshots: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 Muszę przyznać: odwaliłeś kawał solidnej roboty. :thumbsup: Gra faktycznie przypomina klasycznego Super Mario Bros. Doszedłem do levelu 1-3 i powiem, że bawiłem się dobrze. (Przy levelu 1-3 wyłączyłem grę i zacząłem pisać tego posta.) PLUSY: + Grafika z oryginalnego Mario. + Grywalność. + Przypomina Mario. MINUSY: - Fizyka Luigi'ego. (Za duży poślizg!) - Gdzie Warp Zone? - Dźwięki z NES-a przy grafice ze SNESa? Dziwne... GRYWALNOŚĆ - 8/10 GRAFIKA - 9/10 AUDIO - 7/10 OGÓLNIE - 8.8/10 Tak trzymać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 Zgadzam się z Jaklubem :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 Fajna, sympatyczna giera :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 Calkiem spoko, ale ile można?! W końcu zrobienie takiej gry, używając grafiki i dźwieków zaczerpniętych z oryginału, to żaden wyczyn i nie ma się specjalnie czym chwalić, zwłaszcza, że to już n-ta produkcja tego typu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 Zupełnie jak prawdziwy mario, dobra robota ! :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 Przyjemna gra, chociaż za mało dynamiczna. Mógłbyś dodać jeszcze muzykę w formacie MOD/XM/S3M/IT, helpa stand-alone, trochę dynamizmu i byłoby lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Jakim ma rację co do tej muzyki - muzykę z Mario w tych formatach znajdziesz tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymus_55 Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Ludzie~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ile jeszcze tych mario. Ale przejdźmy do oceny :D grafika 100/100(hehe) dźwieki 90/100 muzyka 70/100 klimat 80/100 pomysł 40/100(kolejny klon) grywalno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychol Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 gra bardzo przyjemna w graniu tak czymaj :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Krychol normalnie w Ogólnopolskim Dyktandzie to byś miał na bank 1 miejsce.I ta poprawna polszczyzna - czymaj - zwala z nóg. Mateusz gra sie fajnie,bo przypomina mi jak grałem u brata na takiej "gierce" telewizyjnej.Podobne do Mario Forever Buziola :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychol Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Znalazł sie fachowiec od ortografi :jezor: . Ale skruszony postaram sie poprawic :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi