Shumix Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Chciałem zagrać z kimś w swoją grę online, lecz mogę grać tylko ze sobą co muszę wpisywać w ip? może to problem z kompem? ☺♥♀ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 6 Marca 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Jeśli nie masz zew. IP to nie pograsz. Zew. IP nie ma zazwyczaj w sieciach opartych o Lan (osiedlowe), lub za routerami (chyba, że włączona jest strefa DMZ na dany komputer w jego configu). Zew. IP (zmienne) ma Neostrada czy UPC gdy komputer jest bezpośrednio połączony z ich modemem i nie ma możliwości podłączenia doń dwóch komputerów. IP sprawdzisz np. na stronie http://ip.wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shumix Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 nie mogłem grać, ale z moim kolegą z osiedla już tak, myślę że to problem tamtego gościa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 bo grałeś po lanie, a nie po internecie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shumix Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Nie prawda, a właśnie kto chce przetestowac? GRA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi