copoconaco Opublikowano 27 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 kiedy? to bardzo proste: When It's Done. pozatym obecna wersja ma juz opisy perkow i postac nie powinna sie blokowac w takim stopniu na przeszkodach jak poprzednio, niemam pojecia jak wy to robicie ze nie mozecie poruszac sie na ukos bo to dziala u mnie w 100%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Ja się mogę poruszać na ukos, wtedy nawet szybciej postać lata :P Doszedłem do 4 poziomu, czaszek 3. Perków chyba 7, wszystko dawałem w życie i regenerację i biegałem z shotgunem. Świetny survival. Piąteczka. EDIT: Dokończyłem grę. Poziomy z małą ilością przeszkód są strasznie łatwe. Ponadto znalazłem buga. Podczas pauzy na rozdawanie perków postać może się poruszać ( dzięki czemu gdy nie mamy jak uciec możemy włączyć pauzę i odejść od skupiska potworów bez szwanku ) i odnawia się wtedy życie. Między innymi dzięki temu przeszedłem grę, chociaż pewnie po kilkunastu próbach dałbym już radę sam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Gra nie jest trudna tylko trzeba szybko bronie zmieniać gdy wrogowie się zbliżają :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 27 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Nobody, jak miło... :twisted: obawiam sie ze poziom trudnosci wzrosnie do poczatkowego stanu. ale dodam wiecej plansz tak by bylo gdzie zdobywac punkty... w kazdym razie teraz mysle o nowych rodzajach przeciwnikow - http://img682.imageshack.us/img682/301/screen02k.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 ja mogę nawet filmik zrobić jak wciskam w i nic. Dopiero po jakichś kilku sekundach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkarius Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Ja tez ukonczylem gre (pierwsza wersje ktora wydales) musze powiedziec ze troche sie omeczylem, najwiecej na przedostatniej planszy, ale tez duzo frajdy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Konie zombie? Mowilem ci ze z tego blooda zrobisz ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 maly update. https://gmclan.org/up3255_4_dead_mans_hand_6r.html -drobne zmiany kosmetyczne. -drobne zmiany w wywazeniu mobow. -drobne zmiany w dzialaniu niektorych skili - 4 nowe skile - 4 nowe plansze - naprawiono niektore pomniejsze bledy :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Gierka miodzio :) ale ma parę wad: -kiepskie są te drzewka, niezbyt pasują do gry (lepiej zaczyna wyglądać gdt na ekranie jest dużo flaków i zwłok. Drzewka powodują taki brak swobody na ekranie, ciasno się robi) -po updacie perk od pancerza strasznie się osłabił -gra się o wiele trudniejsza zrobiła Edit: -co to za latająca piła na polach kukurydzy? xP -nieco ci nie wyszedł efekt pseudo 3d przy tym wejściu do kościoła Reszta to zalety :D czekam na pełną wersję, gierka wypas. 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 mini update: -poprawione kolizje przeciwnikow. sprawdzi ktos jak sie sprawuja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Sprawdzę to, ale jutro :D . Editnę posta. DOUBLEPOST: Miałem pisać wcześniej, ale nie było czasu xD . No więc tak, nie zdarzyło mi się, żeby przeciwnicy blokowali się tak, że nie mogę ich znaleźć. Ale za to nadal nie raz te głupole chodzą gdzieś za ścianami z niską prędkością i muszę ich szukać :< . Jest pewien bug (już był w tamtej wersji ale zapomniałem napisać). Efekty typu pochodnia bądź ogień z rąk, przy tworzeniu przeciwnika (który taki efekt posiada) lub wychodzeniu z menu skili psują się - na chwilę tworzą się linie od pozycji 0,0 do przeciwnika. Sprawdź sobie, a zrozumiesz :P . Pierwszy boss jest trochę dziwny. Bez prędkości ulepszonej nie da się go zabić (przez mushysska wstrętne feeee), a z prędkością jest banalny :D (była opcja z nieśmiertelnością, ale to naprawiłeś ;) ). Co do przeciwników strzelających, weź no coś z nimi zrób. Np. żeby nie strzelały zaraz po stworzeniu (nie widać ich i lipa) albo jakieś ułatwienie, żebym mógł ich zlokalizować :P . Aha, colty FTW: http://img217.imageshack.us/img217/9402/kolciki.png Ze zwiększonym damagem i prędkością ładowania (nie koniecznie muszą to być kolty) gra jest tak łatwa jak z nieśmiertelnością. Kończ to, bo jest naprawdę ok (A JA TO RZADKO MÓWIĘ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 19 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 mały update https://gmclan.org/up3255_4_dead_mans_hand_6u.html - 3 nowe plansze - duchy ochronne blokują cześć dystansowych ataków (docelowo - wszystkie, ale to później) pytanie na dziś brzmi: czy plansza po 3 bossie jest do przejscia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Gra jest świetna. Grafika miła dla oka, z klimatem :) Gra nie załatwa nie za trudna, jednak nie mogę przejść tego bosa po 3 lvl .Muchy/komary xd mnie hamują strasznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mipo57 Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 copoconaco po prostu umie robić gry. Czasem klimatem ukrywa niedociągnięcia takie jak to że naprawdę walczysz z armią klonów. Zauważyłem to dopiero gdy gra się zacieła :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Copo jak przejść tego bossa ?????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 20 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 wpakować 2-3 punkty na szybkość, resztę w karabin albo obrzyna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 @up Rozdałem jakoś podobnie i przeszedłem. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Jakbyście czytali moje poprzednie posty w tym temacie, to byście wiedzieli jak przejść :P , bo chyba o tym pisałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Jak przejść kolejnego bosa? (2)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Excaidium Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Przeszłemu cała tą demówkę ... etap 12 , potwory , te co wyglądają jak 1 boss , mają strasznie dużo HP , a tak to gra jest średniego poziomu trudności ... Kończ to szybko, niezła robota ... Czy prace w ogóle jeszcze trwają ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 28 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Tak prace trwają. Jest nawet nowa wersja! Ale jako że zmieniłem bebechy w kompie nie mam pojęcia jak to to będzie teraz działać na słabym sprzęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 > 27.06.2010 - 17:29 > Dzisiaj, 20:18 Taaak. Ale dobrze wiedzieć, miło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 28 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Tak, wiedziałem że wszyscy czekają na to z utęsknieniem... :twisted: Tak czy inaczej jest nowa wersja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 dawaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 28 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 jest link w pierwszym poscie: http://www.speedyshare.com/J8mJC/dead-mans-hand-11-c.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Maja 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 miałem włączonego starcrafta 2, 2 przeglądarki po milion kart i cośtam jeszcze i działało płynnie także spoko jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 To Ty żyjesz?! Świetnie,jedna z moich ulubionych gier na gmc wraca, jestem zaspokojony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Wolałem od tego zarazę i to co dziwnego w widoku platformowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 28 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Zaraza jest przekombinowana, za dużo wszystkiego jak na mój chroniczny brak weny i chęci do pracy, podobnie ze Smartbombem. A tu, zrobiłem nawet trzy pierwsze areny w afryce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 U mnie również chodziło bez problemu. Jest mega, pogram sobie jeszcze :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi