4tk Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Gadaj z Tucholską... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Równina Tucholska - północnowschodnia część Pojezierza Południowopomorskiego. Obejmuje obszar 2106 km² i jest sandrem odwadnianym przez dopływy Wisły: Brdę i Wdę. Sąsiaduje z Równiną Charzykowską i Pojezierzem Krajeńskim (na zachodzie), z pojezierzami Kaszubskim i Starogardzkim (na północy) oraz z Wysoczyzną Świecką na wschodzie. Występują tu liczne jeziora polodowcowe. Obszar mezoregionu jest pokryty zwartym kompleksem leśnym Borów Tucholskich i objęty w znacznym stopniu parkami krajobrazowymi Tucholskim, Wdeckim i Wdzydzkim. Obszar "Równiny Tucholskiej" charakteryzuje się słabym zaludnieniem. Głównym miastem regionu jest Czersk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Rekord to 5 lat Chyba wagarowałeś na przyrodzie, chłopak zaczyna tworzyć komórki rozrodcze średnio od 14 roku życia Bo to chlopak jest w ciazy. @Edit: W ogole lol, komórki rozrodcze ma kobieta. Chłopak ma plemniki. Kto tu wagarowal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Saus, dla mnie jego niewiedza to żadna niespodzianka, toteż zaskoczony nie byłem :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Znaczy sie tenteges... grunt że każdy coś tam ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Kiedy skończysz :glare: ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Czy ja cie w jakis sposob urazilem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Tak, 4tk, poza tym, że rekord to 8 lat chyba. http://en.wikipedia.org/wiki/Lina_Medina A, polski knock-off Urban Dictionary mnie zerżnął. http://www.miejski.pl/slowo-Luźna+guma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matizam7 Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 ja słyszałem że rekord pochodzi z japonii i wynosi 8 lat - dziewczyna, 12 lat - chłopak. Ploty ;) Koniec zmieniania tematu! Bo się gnysiu zdenerwuje :lol: (bez obrazy). Podejmujesz jakieś konkretne kroki Tiger? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Jako iż zgubiłem się w temacie (niektórzy potrafią zręcznie wprowadzić chaos), zacznę od początku: chcesz się pozbyć złych snów, w których główną rolę ma twoja koleżanka. Po mojemu, sny to wizualizacja, a raczej swojego rodzaju interpretacja zdarzeń, które miały miejsce w przeszłości. Przynajmniej u mnie. Zwykle w tych snach można rozróżnić elementy, które widzisz na co dzień. Na przykład dom, kolega/koleżanka, Twoje ulubione zwierzątko itp. Zależnie od stosunku do nich, pojawiają się w różnych sytuacjach, jak chociażby przejechanie Twojego ulubionego zwierzątka, zburzenie domu itd. Kiedyś męczyły mnie koszmary, co zniwelowałem w ten sposób: zacząłem zasypiać ok. 1.30 w nocy. Mózg tylko wtedy miewa sny, kiedy jest odprężony. To oznaka zdrowia. Oczywiście nie biorę pod uwagę skutków ubocznych, jak np. zmęczenie w ciągu dnia, spowolniona reakcja na bodźce itp. W sumie, mógłbyś dokładniej zbadać te sny, na ich podstawie wysnuć wnioski i próbować o tym nie śnić. PS: jeśli wszystko przeczytałeś: dzięki, ja bym nie chciał ; ) @Matizam7: rekord to 5,5 roku, była taka jedna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matizam7 Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Lol O_O moja kuzynka ma prawie tyle Ja znam inny rekord :P Mój kolega opowiadał mi że w jego starej szkole dziewczyna zaszła w ciąże i urodziła dziewczynke która miała w sobie martwy płód :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 ja słyszałem że rekord pochodzi z japonii i wynosi 8 lat - dziewczyna, 12 lat - chłopak. PlotyTo już najmłodsza para (Linę zgwałcił ojciec lolol). I nie Japonia, tylko Chiny. A JA ZROBIŁEM NAJWIĘKSZĄ KUPĘ EVER EVER Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 KondoMy! Ile można pisać -,-" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Dzisiaj fajny sen mialem: Na poczatku widze jakas lodz podwodna z kamery, do pewnego pomieszczenia wchodza nadzy mezczyzni i kobiety, z ktorych poznaje kilka osob, drzwi sie zamykaja i lodz napelnia sie woda. TRACH. Jestem soba, i mam 21 lat, wraz z corka kolezanki, nie wiem z kad to pamietam, ale pamietam ze ona wlasnie tajemniczo zgiinela w takiej lodzi podwodnej, oraz z malym milesem z Lost wchodze do tego pomieszczenia, tym razem jestem ubrany. Wszystko napelnia sie woda i mowia nam o jakims tescie i ze mamy limit tlenu. Dzieciaki failnaly ja przezylem, reszte opowiem jak wroce albo ze szkoly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Ale ja miałem koszmara. Gram sobie na DS2, odpalam GTA... I NIE MA ANTYALIASA. JAK NA PIEPRZONYM PSP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 25 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Śniło mi się (to nie żart), że Cora Wind umiera na raka. To dlatego pisał te wszystkie dziwne tematy - bo strach przed śmiercią mącił mu umysł. (Jeszcze raz - to nie dowcip, taki miałem sen). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalian Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Ta wiesz jak wygląda Cora ? Jak nie wiesz ,to ciekawe jak ,a nawet jak wiesz to też ciekawe jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 25 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Ja tez czasem śnię o jakichś ludziach, chociaż nie wyobrażam sobie nawet ich twarzy. Po prostu wiem że to oni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Bo widział pewnie twarz z avatara, przynajmniej moja podświadomość tak działa. Nie obraź się Wojzax xD . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 25 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 No, ja też wyobrażam sobie Ciebie jako wielkie chodzące logo Barcy. : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 A ja jestem kurczakiem z bronia? Best koszmar ever - spadalem przez caly sen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowal Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 sny w których się spada są właśnie ######ste! uwielbiam to uczucie gdy odbijam sie plecami od łóżka i nie moge oddychać. pozatym ten szok jest ######sty i jaka adrenalina! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalian Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 A ja nie mam snów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 25 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Bo Ty nigdy nie śpisz xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalian Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Najwyżej nigdy nie pamiętam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 25 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Ojezu, sny o spadaniu są najgorsze, ale w sumie prawie cały sen wtedy wiszę na krawędzi i nikt mi nie pomaga i dopiero na końcu spadam. Smutne... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 25 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 To nie jest smutne, to jest ######ste :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 25 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Ta wiesz jak wygląda Cora ? Jak nie wiesz ,to ciekawe jak ,a nawet jak wiesz to też ciekawe jak? Śniły mi się jego posty na forum... A ja nie mam snów! I dobrze, bo to niepożyteczne, jakieś wymyślone historie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 A ja często mam takie sny, że robie coś a potem budze się z ulgą że to był tylko sen :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Sny można porównać do defragmentacji dysku. Mózg układa sobie pewne informacje, a efektem ubocznym jest pomieszany obraz wspomnień w podświadomości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi