Easeful Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Elo. Zrobiłem ten temat, żeby zrobić takie "archiwum" dobrych kawałów, wtedy każdy jak chce w towarzystwie poczytać to będzie mógł tu wejść. Znacie jakieś bardzo dobre kawały - wrzucajcie! ------------------------ Śnieżka, Herkules i Quasimodo chcieli sprawdzić, czy to, co o nich mówia jest prawdą, tzn. czy Śnieżka najpiękniejsza, Herkules najsilniejszy, a Quasimodo najbrzydszy. Postanowili zapytać o to zwierciadełka. Pierwsza od zwierciadełka wychodzi Śnieżka i się cieszy: - Hurra, jestem najpiękniejsza! Potem kolej na Herkulesa: - Hurra, jestem najsilniejszy! Na końcu wychodzi Quasimodo: - Ku**wa! Kto to jest ta Kaczyńska z Warszawy? Wyjeżdżając na krucjatę, król Artur postanowił sprawić swej żonie pas cnoty. Poszedł tedy do kowala, a ten zaoferował mu najnowszy krzyk mody - pas z gilotynką! Kupił więc go Artur, żonie założył, kluczyk zabrał i pojechał na krucjatę. Wrócił po kilku latach, no i oczywiście zechciał sprawdzić, czy aby jego wierni rycerze nie okazali się wiarołomcami i nie próbowali uwieść jego pięknej Ginewry. Ustawił ich w rzędzie i kazał spuścić spodnie. Król doznał szoku: 11 rycerzy miało równiutko przycięte ptaszki. Z jednym wyjątkiem - Lancelot z dumą prezentował nienaruszone przyrodzenie. Moi wspaniali rycerze okazali się bandą hołoty! Na nikogo nie można liczyć, nikomu nie można zaufać! Jeno Ty, wierny Lancelocie, mi się ostałeś... - biada Artur i spogląda wyczekująco na Lancelota, by ten coś powiedział. Ale Lancelot milczał... W starej, wysokiej wieży na pustkowiu siedzą sobie nocą trzy wampiry i grają w karty. Grają, grają, noc mija i zrobili się głodni. Jeden mówi: - Grajcie we dwóch, ja idę coś wrzucić na ruszt. Długo nie trwało i wrócił. Usta umazane krwią... - Znacie te wioskę na południe stąd? - Tak - No to już jej nie ma. Wyssałem ich co do jednego... Drugi wampir wstaje: - Dobra, teraz wy grajcie a ja napełnię żołądek. Długo nie trwało i wrócił. Usta umazane krwią... - Znacie to miasteczko na zachód stąd? - No... - Nikt już tam nie mieszka, hehe..., be-ek! Trzeci wampir wychodzi, rzucając w drzwiach: - Teraz ja, niedługo wracam. Wraca jeszcze szybciej niż tamci. Ociężale wchodzi do komnaty. Twarz cała we krwi. - A ty gdzie byłeś!? - Nigdzie. Wyjebałem się na schodach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 to już 3 temat o kawałach, jeśli się nie mylę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Dziewiąty, większość usunęli. Do tego twoje zarty sa zalosne. Co to ma byc? 1 na poziomie szkoły podstawowej, 2 na poziomie 4chana, a 3 byłby tylko śmieszny dla pijanego gimnazjalisty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 po co nowy temat? ja już taki zrobiłem i sporo tam pisali, ale zapomniałem nazwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 16 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Chyba jestem na poziomie pijanego gimnazjalisty, bo trzeci mnie rozbawił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 16 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 A mnie drugi Przychodzi czarnoskóra gwiazda rapu do sklepu obuwniczego, który realizuje najdziwniejsze zamówienia. Mają renomę sklepu, który jest w stanie każdą zachciankę spełnić. Podchodzi do najlepiej ubranego sprzedawcy i zagaja: - Proszę pana, szukam czegoś naprawdę wyjątkowego. Chcę buty jakich nigdy nikt nie miał, cena w ogóle nie gra roli... Sprzedawca pomyślał i zaczyna: - Mogę panu zaproponować te przepiękne buty ze skóry czarnej kobry, ta odmiana węża jest właściwie na wyginięciu, wiec cena nie będzie mała... 1500$ - No niby ładne, nawet mi się podobają, ale za mało odjechane, może coś lepszego, cena nie gra roli... - Możemy zaproponować panu te... (sięga na wyższą półkę i wyciąga buty ze złotą podeszwa, wyszywane diamentami. Sznurówki także pozłacane, coś niesamowitego). - Przepiękne, ile? - 5000$ - Jednak potrzebuję czegoś bardziej odjechanego, moi koledzy mają podobne, ja potrzebuję ich przebić. Sprzedawca zasępił się cały, myśli, myśli i zaczyna bardzo po cichu... - Jest jedna para butów, absolutny unikat. Jedyna taka na świecie, bardzo droga bo i z kontrowersyjnego materiału - wyjmuje dość pospolicie wyglądające jasne buty - to buty z ludzkiej skóry, rozumie pan powagę i to, że cena nie będzie mała... Raper uśmiechnął się jedynie, takich to na pewno nikt nie będzie miał, oczy mu się zaświeciły i pyta: - Ile? - 150 000$ i nie negocjujemy... Raper pomyślał dłuższą chwilę... - No coś niesamowitego, ale za 150 000$? Nie macie tańszych? - Mamy czarne, za 5,99$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 17 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 - Ile słoni można zmieścić do mercedesa? - Ani jednego, matole, słoń jest za duży i się nie zmieści. Przychodzi baba do lekarza z szydłem wbitym w plecy. - Co pani jest? - Mam szydło wbite w plecy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Człowieku, moja młodsza siostra tak zje***ej psychiki nie ma :) . Kawały, hmm... jak jest dobry, to zapominam. Może coś takiego? - Co zrobić, by dzieci w Haiti nie chodziły głodne? - Obciąć im nóżki :( ... <uwaga, zaczynamy się śmiać> <uwaga, kończymy się śmiać> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Do tego twoje zarty sa zalosne. Co to ma byc? 1 na poziomie szkoły podstawowej, 2 na poziomie 4chana, a 3 byłby tylko śmieszny dla pijanego gimnazjalisty. nie znasz się, 3 dobry, 1 i 2 też nie takie tragiczne. Gorsze dowcipy sie słyszało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Nie, że się nie zna, jest subiektywny i tyle :P . Protip: Nie lubi Easefula. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 17 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Propa, a mój nieśmieszny? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Mnie rozbawił :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Przychodzi zboczeniec do lekarza a lekarz: - spierdalaj zboczeńcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 18 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Ilu protestantów musi wymieniać żarówkę? Jeden. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 18 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Przychodzi troll na forum i klika <szybka odp.> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Przychodzi baba do lekarza a lekarza nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Przychodzi grabarz do lekarza. Baby nie będzie... Idą dwie mrówki przez pustynie. Jedna mówi: nie czuję nóg, a druga: to powąchaj moje :P Idzie wróbel ulicą i sobie myśli: po co mi rower skoro nie mam klapków. Jaki z tego morał? Lodówką się nie ogolisz... Dlaczego krasnoludki idąc lasem śmieją się? Bo je mech łaskocze po jajach :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Przychodzi grabarz do lekarza. Baby nie będzie... Jesteś niefajny :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 To był chyba pierwszy post w tym temacie, który mnie rozbawił :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Ukradł facet krzesło i poszedł siedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Z serii "naprawdę śmieszne kawały": Przychodzi pół baby do lekarza, a lekarz na to: "Ba!". Dlaczego krasnoludki idąc lasem śmieją się? Bo je mech łaskocze po jajach :D :D Owned. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Ilu programistów potrzeba do wymiany żarówki? Ani jednego. To problem sprzętowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Odgrzebałem sobie pierwszy lepszy temat o dowcipach bo właśnie mi się jeden przypomniał. Kobieta jest jak sinusoida. Zmienna, ograniczona i na dodatek ma okres. :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 haha. mój stary temat 8D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 przychodzi bieber do lekarza, a lekarz też baba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Jasiowi weszły 3 mrówki,w uchu mówi: -Mam śliski domek W noise: -Też mam śliski domek! A w dupie: -A mnie co rano goni brązowe BMW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Ten temat powinien był pozostać martwym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Żałuję, że odgrzebałem ten temat. >.> EDIT: Bu, Osiem mnie uprzedził. Ok, zamykam ten teatrzyk. Przepraszam, że zgrzeszyłem. Dowaliłem sobie pokutę, bo mi Jaklub nie wybaczył. :< Platyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi