:thumbsup: Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 nie dość, że trzepie w oczy to autor uświadamia, że nie przerabiał tego zdjęcia w żadnych zdjęciosklepach! powiedzcie mi proszę drodzy gmclanowicze jak on to zrobił?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Photoshop bo innej możliwości nie ma.(przynajmniej nie znam) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Photoshop. Taka konstrukcja jest niemożliwa (chyba, że narysował gdzieś na kartce albo zrobił iluzję optyczną dobierając odpowiednie klocki i ustawiając je pod odpowiednim kątem). E: jeśli nie Photoshop, to Gimp albo dowolny inny program (i dużo, duuuużo czasu :) ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowal Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 chyba wystarczająco wyjaśniłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Żadna iluzja jest tu niemożliwa, jedyna odpowiedź to photoshop. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 i co teraz? "ławeczka" i skośny klocek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowal Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 ok już rozgryzłem! figura wyglada tak: czyli kloc na gorze i na dole tzn w osi x i y jest przesuniety o 90 stopni wzgledem siebie. odpowiednio ustawiajonc lacza sie i tworza taki obraz. :bye1: :bye1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Daj linka skąd masz to zdjęcie :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Jejku. Tzw. "impossible triangle". Jest to możliwe, nie udzielajcie się, jak pojęcia nie macie. A tak na serio - sam nie mam zielonego pojęcia, dziwnie to wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowal Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 safari: chyba z tąd: Ciach... edit: tfu nie ten link. zaraz znajde tamto. edit2: http://www.brothers-brick.com/2009/01/10/b...nrose-triangle/ jeszcze raz sory za tamto :{ Warn. Jakoś nie wierzę, że wrzuciłeś to przez przypadek, ale tym razem obejdzie się bez blokady. Pilnuj się. Maximal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 safari: chyba z tąd: Ciach... NIE WCHODZIĆ OSTRZEGAM @up Ja ci zaraz do cholery dam nie ten link, powinieneś dostać bana.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 cień wszystko zdradza przecież. Ale wygląda fajnie dobrze koleś wykminił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:thumbsup: Opublikowano 10 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 @up Ja ci zaraz do cholery dam nie ten link, powinieneś dostać bana.. powiedział to ktoś, kto ma 100% warnów. cień wszystko zdradza przecież. Ale wygląda fajnie dobrze koleś wykminił. jesteś już w domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Wszyscy co nie wiedzą jak to jest zrobione , look up! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 powiedział to ktoś, kto ma 100% warnów. To już jest moja sprawa. ED: Poza tym, kiedy one były. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 NIE WCHODZIĆ OSTRZEGAM @up Ja ci zaraz do cholery dam nie ten link, powinieneś dostać bana.. A, że się zapytam z ciekawości, wszedłem i co :) Sory za ot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 A, że się zapytam z ciekawości, wszedłem i co :) Sory za ot Może np. to, że musiałem zrestartować komputer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowal Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 kumpel mi to przeslal jak sie go pytalem jak to wyjaśnic >:( w schowku zostało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 to żaden fotoszop, kiedyś widziałem jak to zrobić, wystarczy zrobić zdjęcie pod dobrym kątem (i ofkoz odpowiednie ustawienie klocków) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 cień wszystko zdradza przecież. Ale wygląda fajnie dobrze koleś wykminił. Dopiero w tym momencie zrozumiałem jak to zrobił ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 gdzieś nawet stoi taki pomnik przed jakąś uczelnią... zwyczajnie idąc widzisz tylko 3 proste, ale stając pod odpowiednim kątem, dzieje się magia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Tutaj macie przykład może nie podobnego efektu, ale efektu stosującego ta sama teorie: trzeba się przypatrzeć pod dobrym katem. Nie wiem czemu, ale widzac nazwisko tego goscia, przypomnial mi sie Dawidsu i Patryslaw : O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Widziałem fajniejsze malunki chodnikowe tego kolesia :) Laptop był dobry. Człowiek sobie idzie, a tu nagle laptop na chodniku leży. :D Ale były też takie znacznie większe obrazki, jakieś widoki różne. To było genialne. Albo jakby ulica się rozstąpiła, a tam rzeka płynie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Skomplikowany system luster. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Widziałem fajniejsze malunki chodnikowe tego kolesia :) Laptop był dobry. Człowiek sobie idzie, a tu nagle laptop na chodniku leży. :D Ale były też takie znacznie większe obrazki, jakieś widoki różne. To było genialne. Albo jakby ulica się rozstąpiła, a tam rzeka płynie :) Jak ten koleś się nazywa? interesują mnie jego rysunki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Julian Beever Masz nawet podpis pod tym globusem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Skomplikowany system luster. skomplikowane teksty z wykopu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 12 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 To jest dobre, na ten przykład: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 nie dość, że trzepie w oczy to autor uświadamia, że nie przerabiał tego zdjęcia w żadnych zdjęciosklepach! powiedzcie mi proszę drodzy gmclanowicze jak on to zrobił?! Weź idź pan w uj bo to nie jest ni śmieszne ni ciekawe i to było dawno. Sądząc po Twoim nicku to kolejna prowokacja <_<. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Weź idź pan w uj bo to nie jest ni śmieszne ni ciekawe i to było dawno. Dawno, bo dwa dni temu. Pozdrów Bagno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi