Ignis Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Czy można sprawić by po kliknięciu na napis np. "start game" otwierał się filmik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mipo57 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 jakiego gm-a używasz jeśli gm8 to masz w klockach main2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Tak mam gm 8, ale czy możesz mi powiedzieć na jakiej zasadzie to działa? Ok, jest main2, ale tam jest tylko 8 opcji i raczej nic związanego z filmikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 jest tam video splash ale to na pro edition Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boom Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 tak to wygląda w gm6.1, zakładam, że w ósemce podobnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Oj, nie mam pro edition, aha, żeby nie robić nowego tematu. Można uaktualnić do wersji Pro nie kupując nic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Oj, nie mam pro edition, aha, żeby nie robić nowego tematu. Można uaktualnić do wersji Pro nie kupując nic? NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 To by było piractwo a to tutaj jest zabronione. Co prawda są cracki do gm 7 ale jeden ma wirus a drugi nie chce się pobrać. A gm 8 jest za nowe jeszcze nikt go nie rozpracował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mipo57 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 ale to nie zmienia faktu że używanie cracków jest nielegalne :ph34r: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Trawa też jest nielegalna a jakoś ją palicie i się nie czepiacie, ha? Aby zakończyć temat zróbmy podsumowanie: Jak chcesz odtwarzać filmy w GM, kup pełną wersję, jak nie chcesz kupować to użyj cracka ale wtedy pamiętaj! TO JEST OKROPNE I NIELEGALNE I PÓJDZIESZ DO PIEKŁA!!! @UP Boimy się że nas SWAT zamknie za cracki :) <boisie> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 28 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Nie mówiąc już o tym co będzie o Tobie sądził gnysek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Tak, zamkną mnie do piekielnego więzienia z Tinkym Winkym i dopiero będę miał przes*ane xD, nie panie ze SWAT, pytałem tak z ciekawosci, No cóż, i tak efekt który chciałem zrobić można zrobić backgrounde'ami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 @2x Up No tak, jak gnysek o kimś ma złe zdanie to już lepiej iść do piekła i dać się złapać SWAT :C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Ehh, to jestem w trudnej pozycji, albo Gnysek, albo SWAT, albo szatan, albo Tinky Winky... Oj, [skraj załamania nerwowego] Po co ja zakładałem ten temat? xD Ale już na serio: zna ktos stronę z której mogę pobrać Game Maker 6? Bo jak wpisuję w wyszukiwarce to już wszędzie piszą o sciągnięciu 8. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thobby Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Nie przesadzasz czasem?? Wystarczy kliknąć w pierwszy link w google po wpisaniu game maker 6.1. Tu akurat jest więcej nielegalnych sposobów posiadania wersji pro ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Nie, nie przesadzam mam, jakąs "dziwną" wyszukiwarkę która dobiera mi wyniki zależnie od Ulubionych, jako że szukając miesiąc temu Game maker 8 byłem na wielu stronach i niestety owe i podobne strony zakryły inne związane z Game makerem, ale w każdym razie mniejsza o to, poszukam dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thobby Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Trzymaj http://szybkidownload.pl/download/651/pobi...-maker-6.1.aspx. Ale nie licz tu na pomoc w sprawie pro, bo zaraz cie ludzie zasypią postami że to nielegalne i złe :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Dzięki! Ale nawet nie maiłem ochoty, tylko tak się zapytałem w razie jakby nie było innego wyjscia, ale jesli w wersji 6.1 można ów efekt zrobić bez posiadania Elite to sprawa załatwiona :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi