I am Lord Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Hejka zmagam się z takim problemem: Otuż chcę połoączyć ze sobą 3 eventy a konkretnie chcę zrobić coś takiego, że po wciśnięciu 3 przycisków naraz coś się stanie. Potrafię zrobić coś takiego ale tylko z kombinacją 2 przycisków, za pomocą && . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakol Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 W stepie: if (keyboard_check(ord('A')) && keyboard_check(ord('S')) && keyboard_check(ord('D'))) { game_end(); } Wciśnij A + S + D. BTW. niektórych przycisków nie da się łączyć :] np. UP + DOWN + LEFT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 NO patrz nie spodziewałem się że to takie proste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 w ten sposób możesz połączyć dużo innych rzeczy w jeszcze większe kombinacje, ale jeżeli są to wartości tylko true i false radzę o zapoznanie się z tablicami Carnought'a to troszeczkę poskraca te niesamowicie długie kombinacje :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi