Cover Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Tytuł: Blunation Gatunek: Platformowa Opis: Jesteś Nick. Nick to nie wykrywalny przez radary stworek. Nick ma 11 lat. Nick jest nie zdarny. Nick pojechał na wycieczkę do Vias, aby zobaczyć zwierzęta. Nicka porwali źli farmerzy. Nick został zabrany do Zagrody Maleji. W Zagrodzie Maleji był teleport do świata Muminów (nie MUMINKÓW!!!). Nick przeszedł przez tego telefonicznego portala. Znalazł się w dziwnym świecie. Nick był jasno-niebieski. Otoczenie było jasno-niebieskie. Autorzy: Programowanie: Cover Fabuła: Cover Grafika: Internet/Cover/Yoyogames.com Muzyka: Internet/Yoyogames.com Screeny: JAKOŚĆ ZŁA, CHOCIAŻ ZAPISAŁEM W .PNG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 [/size] Opis: Jesteś Nick. Nick to nie wykrywalny przez radary stworek. Nick ma 11 lat. Nick jest nie zdarny. Nick pojechał na wycieczkę do Vias, aby zobaczyć zwierzęta. Nicka porwali źli farmerzy. Nick został zabrany do Zagrody Maleji. W Zagrodzie Maleji był teleport do świata Muminów (nie MUMINKÓW!!!). Nick przeszedł przez tego telefonicznego portala. Znalazł się w dziwnym świecie. Nick był jasno-niebieski. Otoczenie było jasno-niebieskie. Kupię twoją książkę, jeśli kiedykolwiek napiszesz. A muminek to zdrobnienie od mumina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cover Opublikowano 20 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Ludzie... ja robiłem te powtórzenia SPECJALNIE. Wiem przecież, że tak się nie pisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zlituj się... "telefonicznego portala"? On gadał i wbił do "portala"? Co do samej gry biorąc pod uwagę screeny, dziwne takie. Co do specjalnego powtórzenia, to nie nadaje efektu, wręcz źle się czyta! Marnie, marnie 1.5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cover Opublikowano 20 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Pisałem tak specjalnie. Jak zrobię 10 poziom, to dam do pobrania. Zanim dam do pobrania, to usunę te powtórzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Jak zostaniesz artystą postmodernistycznym, to utrudnianie odbioru dzieła będzie w jakimś stopniu usprawiedliwione. Póki co syfna wypowiedź jest syfna niezależnie od intencji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Trochę zbyt kwadratowo, imho. No i przydałoby się do tego jakieś fajne tło bo cegły zawieszone w bieli niezbyt ciekawie wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Hmmm... trochę zbyt banalna grafika... To jest seledynowy a nie niebieski bądź jasno niebieski.... Białe tło? Mógłbyś przynajmniej zrobić ciemnoseledynowe, bardziej by pasowało... "Muminy" .... niektóre nazwy własne mnie dobijają... Jeżeli chcesz osiągnąć dobrą fabułę, najlepiej pomyśl nad nią kilka dni. I nie może być z kosmosu! Budka telefoniczna... zabrany na farmę... dziwactwo.... Zmieszane wszystko wychodzi ... nie wiem... 3/5, nie zachwyciłeś mnie :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Począwszy od fabuły skończywszy na samej grze słabo. 3/5 Grafika słaba, brak jakiego kolwiek tła czy czegoś w tym stylu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 20 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Nie słuchaj ich, takie wiekopomne dzieła jak Człowiek Bez Ciała przyjęły się z sukcesami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Tragicznie napisana fabuła. Nie bawmy się w poetę panie Cover. Grafika jest prosta ale po cóż lepsza? Jak na razie słabiutko nie oceniam dopóki nie zrobisz czegoś więcej, chociażby porządny hud. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Dobra może i zrobiłeś to specjalnie ale w jakim celu, a tak poza tym to o co w tej grze będzie chodzić?? Bo w tym opisie dowiedziałem się że: Nick pojechał na wycieczkę do Vias. Nick'a powrawli źli farmerzy. Nick przeszedł przez portal. Nick nie wie co ma robić :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Bida... coś mi tu nie pasuje... WIEM! Zielony kwadracik ze scorem. Może zrób go na jasno-niebieski? Ogólnie wg. mnie jakoś tak mało rzeczy na tym poziomie. Kwadraciki wszystkie takie same tylko mają inny 'środek' I jeszcze mam pytanie: Czy ten kwadrat (nick) umie patrzeć w lewo? Bo na screenach patrzy w prawo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cover Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Dzisiaj włączałem komputer... Co tu mówić: wyskoczył mi niebieski ekran śmierci. Więc: FORMAT DYSKU C, czyli wszystkiego z Moje Dokumenty. Tak się złożyło, że w Moich Dokumentach miałem wszystkie pliki tej gry... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 I oto umarła gra z piękną fabułą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch3matic Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Dzisiaj włączałem komputer... Co tu mówić: wyskoczył mi niebieski ekran śmierci. Więc: FORMAT DYSKU C, czyli wszystkiego z Moje Dokumenty. Tak się złożyło, że w Moich Dokumentach miałem wszystkie pliki tej gry... NIEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!! :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Dzisiaj włączałem komputer... Co tu mówić: wyskoczył mi niebieski ekran śmierci. Więc: FORMAT DYSKU C, czyli wszystkiego z Moje Dokumenty. Tak się złożyło, że w Moich Dokumentach miałem wszystkie pliki tej gry... Omg, mi wyskoczył ekran śmierci ze 30 razy i nigdy nic się nie stało O_o. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Mi też, nigdy nic, tylko się pytało czy chcesz uruchomić normalnie, a co do tego co się stało, to teraz powinieneś wiedzieć żeby robić buckupy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 marne naprawde marne... aż ssie 1+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Nie martw się, chyba szybko nadrobisz straty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Przecież nie zacznie robić tego projektu od nowa. Nie po to się udaje formaty :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zawiodłem się na tobie. Przepiękna gra, kandydat na grę roku 2010... Jakbym miał streścić to w jednej emotce, wybrał bym T_T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 głupszego pretekstu nie dało się sklecić? format przez BSODa - LOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cover Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Miałem tak: Przedwczoraj wszystko OK, robiłem tą grę. Na następny dzień z komputerem tak miałem: Włączam, wybieram tryb Windows XP Home Editon. No, OK. Ładuje się. Następnie przeszło do ładowania Windowsa. Po paru sekundach wyskoczył niebieski ekran, trwało to ułamek sekundy. Zrobiłem zdjęcie tego. Pisało coś, że trzeba skontaktować się z producentem. Po tym ułamku sekundy komputer się resetował i tak zawsze. Wybierałem też inne tryby, tak samo. Musiałem zrobić formata dysku C i zainstalować ponownie Windowsa. To żaden pretekst... chciałem tą grę robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 to sobie zdekompiluj exeka i jedziesz z koksem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Kocham GMClan, gdzie ktoś uważa, że celowo projekt przestajesz kontynuować i wymówki szukać :/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Myślisz, że tak jest tylko tutaj? Nagły format to powszechna technika stosowana na każdym forum dot. twórczości, głównie gier :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cover Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Nie możecie mi uwierzyć, że miałem formata?! Jak mam zdekompilować, jak wszystko miałem w Moich Dokumentach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pivot18 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Na początku ci wierzyłem , po twojej super historii mi się odechciało ;/ A więc to było tak: Miałem tak: Przedwczoraj wszystko OK, robiłem tą grę. Było ok! \o/ Na następny dzień z komputerem tak miałem: Włączam, wybieram tryb Windows XP Home Editon. No, OK. Ładuje się. Mi też się komputer musi ładować ,chociaż że Home Edition nie jest zbyt fajny ;/ Następnie przeszło do ładowania Windowsa. Po paru sekundach wyskoczył niebieski ekran, trwało to ułamek sekundy. Mi gdy wyskakuje niebieski ekranik to trwa dłużej ale cóż... Zrobiłem zdjęcie tego. Respekt ,jeśli za pierwszym razem to respekt Ja bym tego nie zrobił w pół sekundy bo mi się ten aparat pół sekundy przygotowywuje do jego wykonania Pisało coś, że trzeba skontaktować się z producentem. Aha... Po tym ułamku sekundy komputer się resetował i tak zawsze. O zawsze? Bo nie rozumiem. Wybierałem też inne tryby, tak samo. Musiałem zrobić formata dysku C i zainstalować ponownie Windowsa. To żaden pretekst... chciałem tą grę robić. A ja bym zainstalował windowsa na D albo reinstalował go po to by usunąć zagrożenie dobrym antywirusem. Śmieszy mnie ten tekst z formatem dlatego że nie chcesz(Chyba) powiedzieć: "Nie chce robić już tej gry przez te oceny ;/" Bo formatujesz PC 4-5(Może więcej ,może mniej) dni po rozpoczęciu gry. Gra ,super się nie zapowiadała ,ale skoro jest pierwszą to nawet ,nawet... dam 2/5 ze względu na fabułę i grafike. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cover Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Aparat, a kamera... mała różnica :) Dokładniej, to na kamerę to wziąłem. Teraz od razu powiecie, że specjalnie to napisałem, żebyście mi uwierzyli... Pisało tam coś o kontaktowaniu się z producentem, ale dokładniej nie czytałem. A jak zobaczyłem opinie o grze, to dalej ją robiłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi