Japanstache Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Grabi, pora zerwać z przeszłością i zacząć budowę na nowej mapie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pivot18 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zróbcie mapę zasypaną śniegiem,o! \o/ A jeśli nie była równa to żeby równa było ,o ;d Edit: jeśli zmieniacie mapkę starą dajcie mi! będzie zabawa na survi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Śnieżna mapa poziomu 1 :o I 0 wojen o teren. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Kto w takim razie chce nową mapkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 22 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 A co się stanie ze starą? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Ja chcę, a kopię mapy powinno się na serwer dać do ściągnięcia każdemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Za chwilę zarzucę linka do serwera z nową mapą. Co do starej, PsichiX ją ma, więc się nie martwcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pivot18 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Ja mogę zrobić taki FlatLand ;) Zróbcie ankiete ,o... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej-01 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 ja, bez bota który wywala graczy, a za to gdy dojdzie nowy użytkownik, to się na czacie napisze np. 'Podać hasło w ciągu minuty albo ban <=D' ps. włączcie serwa i odblokujcie mnie , nazywam się maciej01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 A co się stanie ze starą? :( Grabarz ją zje :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Póki co, macie http://www.minecraft.net/play.jsp?server=5...c5ac4e3d676e655 włazić ;d limit 8 osób, oczywiście :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 server is full :( szlag Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pivot18 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Co się stało? Mój mario się zachował nie? :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Wbijać, wszystko jest ok, tylko wulkan wybuchł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoRd DaVeR Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 hej chce wbić tylko jest full mój nick to LoRd_DaVeR mógłbyś kogoś nie z gmclanu wyrzucić? a tera zbanowany ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Dajcie pograć. ;f Exigo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Już nie macie bana, tak to sie dzieje jak mi nie zgłaszacie że wbijacie, a ja was na minecrafcie nie widzialem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Serwer zamknięty, więc bawiłem się na singlu. ;o https://gmclan.org/uploader/3290/mariomine.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej-01 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 włącz serwa :P Edit 9 33: grabarz dzisiaj pewnie śpi =D Edit 10 00: moje dzieło linkczek Edit 10 17: prawie koniec Edt 10 22: Koniec =d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Wow, bardziej zawalonego ekranu dawno nie widziałem =O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej-01 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 w edicie dam paczkę obrazów z tego dzieła(ulepszonego):P Edit 11 09: http://img15.imageshack.us/gal.php?g=korytarz.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 23 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Serwer ONLINE, link w 1 poście. I tak, spałem.. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 A na jakiej podstawie cię wypuszczają z tej klatki? Wyglądu lol? No żeby nie wbiło miliard osób bez ich wiedzy, sami odblokowują możliwość i go śledzą. Trudne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Powiększ max liczbe graczy na serwerze, pls. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelpc Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Próbowałem się zalogować raz stracono połączenie potem kick i tak w kółko aż ban nie wiem czemu zalogować się nie mogłem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 pewnie cie grabarz kickowal a skoro łoś powraca w kółko to bana strzelił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 A teraz jest spokojnie haha :) I nie jest full :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 SERWER ONLINE, LINK W 1 POŚCIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelpc Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Jakby Grabarz pode mną dołków nie kopał to bym się nie wylogował żeby z powrotem na planszę wrócić. Ale czemu w tedy zalogować się nie mogłem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Jakby Grabarz pode mną dołków nie kopał to bym się nie wylogował żeby z powrotem na planszę wrócić. Ale czemu w tedy zalogować się nie mogłem? Jakich znowu dołków? :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi