Moho Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Z Amiga to ja pamiętam grę o nazwie Nicky Baun, (bardzo ją lubiłem) i jeszcze jedna była fajna łaziło się jakimś gościem, pierwszy level to był z taką windą a drugi to była jaskinia lodowa i się strzelało w kosmitów ^^" Po zatym wiele innych gier, np. na pegasusa czy nintendo jak ktoś woli lubiłem m strasznie Contra Force, i parę innych gier dla przykładu godzinami lubiłem grać w jedną grę (widok od góry łaziło się jakimś Rambo można było wsiadać do czołgów strzelało się do jakiś Wietnamczyków i wougle jeńców się na lasso łapało ^^") to były czasy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajot Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Mtg w realu, i głównie to. Nie mam czasu na inne pierdoły! XD A jak sie ten czas znajdzie [ codziennie 20+ ] To na bank potrenie sobie w ET, pójde dać kilk free fragów innym w soldata, odpale Maplestory i wbije 5 %, wejde na Arene pvp na KDR, i pogierze w Gothica... Ale głównie Mtg. Mtg to piekna gra ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 O tak MtG rulez. A ja w realu to gram dla odmiany sesje erpegie. A system, zależy od nastroju, ale najczęściej gramy bez systemu :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anaconda Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 A ja gram ostatnio tylko w Gunbounda (takie cuś przez internet) i właściwie w nic więcej. Może w coś zagram jak dostane nową dostawę gier (jeśli są jakieś fajne). Ktoś się orientuje czy wyszło już HoM&M 5? Chętnie bym sobie popykał, bo to moja ulubiona seria gier ;] A kiedyś to były gry... HoM&M 3, Rollercoaster Złota edycja (obydwie nadal świetne, polecam). A jeszcze wczesnie miałem Commodore 64 ;] Pamiętam dobrze, że świetne były: Montezuma's Revenge, Bubble Bobble, pewien arkanoid/breakout nie pamiętam nazwy wiem że dało się grać na dwóch, Super mario/Giana sisters. xDD To były czasy eh... Teraz takich gier mało ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Ktoś się orientuje czy wyszło już HoM&M 5? Ja do niedawna myślałem jeszcze, że nie ma Heroes'a V, ale moi kumple coś tam gadali, więc tak :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Iee Słuchajcie mnie ! Wie ktos może czy Gta LCS jest na PC czy tylko na konsole bo ja nie wiem gzdie szukać takich informacji... ^^" Pozdrawiam Moho! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Premiera HoMM5 w maju podobno. Jak narazie dostepne jest tylko demo i - jak dobrze poszukac - nieco zbugowana beta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 nie gta lcs nie jest na pc tak mi sie wydajekiedyś zaglądałem na taką strone o gta ale teraz nie to niewiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Nie. GTA LCS będzie tylko na PS2, miało wyjść w tym mieśiącu ale R* robi jakiegoś tenisa na X360 i przełożył to na za jakiś mieśiąć. Ja już nie moge doczekać się linka, ale będzie cięcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 @Moho: Takie informacje znajdziesz na każdym serwisie dobrym o grach. Osobiście polecam http://gry.wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 I jak tam znajdę takie Info ? Ok wklepie w wyszukiwarkę... i znajdzie mi na PSX czy tam na coś. Ale ja i tak nie mam pewności. Może na tej stronie po prostu nie ma opisu gry na PC ?? Dlatego wole się spytać ludzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 niewiesz jak znaleźć coś o grze na wp.pl?? o kurcze to wpisujesz w google gta i w pierwszej lepsze stronki zaglądasz czytasz i jakby gta lcs miało wyjść na pc to znalazłbyś to po 10 sekundach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
entrixo Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 The sims 1,2 wszystkie dodatki, Quake III Arena,i różne fajne gierki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczygieł Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Moją ulubioną gierką jest Planescape: Torment. Później są wszystkie Baldury, wszystkie Fallouty, wszystkie Icewind Dale i jeszcze kilka innych RPG-ów. Ostatnio grałem w Jedi Knight: Jedi Academy (wczoraj przeszedłem drugi raz) i jedyne co mogę o tej grze powiedzieć to, że jest świetna :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Ostatnio grałem w Jedi Knight: Jedi Academy (wczoraj przeszedłem drugi raz) i jedyne co mogę o tej grze powiedzieć to, że jest świetna :D Ino też w to czasem pogrywam :) Fajna, gra, też przelazłem pare razy. Szczygieł, a grałeś z kodami czy bez? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 28 Czerwca 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 A ja ostatnio pogrywam w Titan Quest, której premiera miała miejsce w poniedziałek. Owa gra to bardzo dobry klon Diablo. Polecam obejrzeć filmiki na video.google.com. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 ja gram w morrowinda poraz kolejny, ale tym razem Redgard / Łotr / Wieża. i próbuje zdobyć Battle of the Middle-Earth 2. grał ktoś w to może? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 i próbuje zdobyć Battle of the Middle-Earth 2. grał ktoś w to może? Ach, słyszałem, śilnka mi na to leci :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honganime Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 "Devil May Cry 3" na PC :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 Ja gram tylko w tibie :blink: Tylko jak jest zapis servera (~10 min.) to pogram chwile na kurniku a tak to.. Tibia Tibia Tibia :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 Czy ktoś wspominał, że Tibia jest pożeraczem czasu? =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 I nie tylko czasu. Patrz na niektórych "programistów" (bez obrazy ofcors) :P Rozumiem pograć sobie 0.5-1.5h na PC w jedną grę potem zabrać się za inną, ale tłuc cały czas w to samo? xD To jest nudne :) Wolę pisać programy ew. gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 29 Czerwca 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 i próbuje zdobyć Battle of the Middle-Earth 2. grał ktoś w to może?Jedynkę troszkę potestowałem. Dwójkę miałem, ale nie sprawdziłem bo mi się nie chciało. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 MGS Only! Och jak ja kocham te gre, jak sobie przypomnie jak se siedze w krzakach i jem weże, żaby, krokodyle a wokół masa wrogów, albo siedze w błotku to aż mi sie.... Jeszcze tylko 90 dni do Subsistence ale będzie frajda. "Devil May Cry 3" na PC Ukradli z ps2, ja nie wiem jak tak capcom może, a o RE4 nawet nie wspomne. EDIT: i próbuje zdobyć Battle of the Middle-Earth 2. grał ktoś w to może? Ach, słyszałem, śilnka mi na to leci hmm, jak chcecie to na pw ale gra troche warzy (pow. 5 GB podobno) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiedeK Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 Tibia: MINUSY: -grafika woła o pomstę do nieba -dźwięki z głuchą orkiestrą podążają tuż za nią -pożeracz czasu -parę mniejszych bugów PLUSY: Brak! :P ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ A co do tematu to ja gram w: - Counter Strike Source - Guild Wars Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 I nie tylko czasu. Patrz na niektórych "programistów" (bez obrazy ofcors) Rozumiem pograć sobie 0.5-1.5h na PC w jedną grę potem zabrać się za inną, ale tłuc cały czas w to samo? xD To jest nudne Wolę pisać programy ew. gry. Brawa dla Tymona :thumbsup: Mój kolega gra na okrągło w Diablo2 (NUUUUUUUUUUDA) Ja osobiście lubie tak D2 jak Q4 czyli tylko z pozoru fajne ale później nuuuuuuudne. Wole Gothica! Oh! To były czasy :rolleyes: Gothic2 WOW :rolleyes: Hmm... czy wiecie jak można nakłonić producenta Gothica aby zrobił Gothic2 Multiplayer. To by było coś. Teraz w Gothica nie gram bo wiem co się stanie GothicI był super na początku ale gdy doszedłem do końca gry nie mogłem go wygrać bo nie mogłem pokonać jednego Szamana a jednego nie mogłem znaleźć. JESTEM CHYBA NAJWIĘKSZYM FANEM GOTHICA!!! Lubię też Black&White I (słuchajcie! 1! One! nie II) W dwójce nie ma trybu wolnej gry, cudów jest mniej, wioski zajmuje się przez atakowanie lub imponacje swoim miastem. W jedynce chowańca można było nauczyć cudów przez pokazywanie ich mu a w 2 cieńko przez daninę. Po prostu B&W z RTS/RPG zmieniło się na RTS/rpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 co do tibii to wejdzcie na tą strone! (uwaga! to jest baaaardzo mocno KONTROWERSYJNE!!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 Ja aktualnie gram w Call of Duty z dodatkiem, troche w D-Day (z cd-action), troche w Warhammer 40000 DoW, Quake 3, czasami Silkroad i Ferentus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 Giedek Jesli nie grales to nic nie mow. Grafika taka jest dobra, bardzo dobrze sie wszystkim gra. Ta jest wrecz przecudowna w porownaniu z grafika tibi z chocby 2001 roku (piksele). A to jest plus poniewaz kiedy stoisz w otoczeniu 50 osob to nie masz lagow i msg dochodzi bardzo szybko. Dzieki dzwiekom (braku) mozna sluchac muzyki i nie przeszkadzac sobie niczym. Dalej. Tibia jest tak grywalna z tego powodu ze jest jak prawdziwe zycie. Masz kolegow (bo kazdy czlowieczek to normalny inny czlowiek, ktorego symbolizuje ludek). Kazdy ma swojego bohaterka, kazdy jest zroznicowany (0% szans ze znajdziesz 2 takie same osoby). Na pewno kazda ma inne umiejetnosci itp. Mozna miec domek, piec chleb, duzo miast do zamieszkania. I jest git, powiem ci cos.. JESTLI NIE GRALES TO SIE NIE WYPOWIADAJ NA TEN TEMAT Z TEGO CO SLYSZALES OD LUDZI KTORZY WESZLI NA 2 SEK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 Ja grłaem troche w Tibie i też uważam że jets przereklamowana, moim zdaniem owiele lepszą darmową grą jest Silkroad Online. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi