Gość adster Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Co za "refresh" :D "Pyczam" w: Na "kompie" : -Worms World Party (na Wormnecie, SP poki co odstawiłem) -zaraz (znów) spróbuję dokończyć Planescape: Torment :) -Rayman 2, M, 3 Na "plejaku dwójce" : -Gran Turismo 4 -Soul Calibur 3 -Pro Evolution Soccer 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Niedługo w: - Burnout dominator - GTA VCS - God of War 2 To będzie kop, jak na sezon ogórkowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajot Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Counter Strike 1.6 Steam ESL 1v1, 4v4, 5v5 TP L A jak mi sie nudzi wieczorem to MGS Ac!d1/2 i Legends of Heroes na psp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 hmm... Soldat GTA: SA Kozacy - Powrót na Wojnę na razie tyle, teraz szczególnie dbam o kompa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Counter-Strike 1.6 No Steam No Half-Life 112Maps Pod-Bots Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Magic The Gathering przez MWS :P Ktoś chętny do gry? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Na komputerze gram w: World of warcraft CS 1.6 non steam The Shield A na PlayStation2: Fifa 07 Gateway Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Ja ostatnio gram trochę w koszykówke, ping ponga... :P Na komputerku w nic bo nie mam w co :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajot Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Magic The Gathering przez MWS :P Ktoś chętny do gry? ;) Z checia ;-) non steam ARGH! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p-ter Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 [quotme=Micanser' date='21.07.2006 - 21:56' post='29723] Mam pytanie, czy grał ktoś z was w Shade: gniew aniołów?? Kupiłem sobie (poniewarz koledzy chwalili, i było tanie) Przeszedłem już całą, narazie na łatwym poziomie (strasznie krutka). W internecie znalazłem opisy że w grze edziemy chodzić po bazach wojskowych, zamkach itp. A zwiedziłem tylko Zamki, krypty, jakieś grobowce, cmentarze i bagna, a gdzie te bazy wojskowe? Czy to zalezy od tego, czy to wersja na PC, czy na jakąs konsole? Ja wiem co to za gra, bardzo fajna miałem demo (niestety tylko demo) ale zachwyciłem się grafika i muzyka w tej grze bardzo fajna gra... A gram w GTA SA, Hitman Blood Money, Hitman Contracts, Splinter Cell Chaos Theory, Manhunt, Max Payne 2,Enter The Matrix, Prince of Persia T2T, Blood Rayne... Kocham też stare Metal Slugi i Cadillacs & Dinosaurs.... A z GM to Backi. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 21 Lutego 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Ostatnio w co pykałem to: Rise of Legends Warhammer 40k: Dawn of War Company of Heroes Teraz skupiam się, a raczej będę, bo jeszcze nie było premiery: Supreme Commander Command & Conquer 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Ja miałem przed chwilą formatowanie i jak dotąd, to tylko grałem w KBounce :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Ja jakoś ostatnio niedużo gram. Czasem pyknę sobie parę meczy w Pro Evolution Soccer 6, a dzisiaj zdarłem z neta darmowe Frets On Fire. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 A moze ktos gra w Silkroad Online Global, ja na razie gram tylko w to :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Ja rowniez ostatnio nie gram... lecz nieraz pykne sobie meczyk w SoccerMana :jezor: Nieraz mam ochote w Magi zagrac ale jakos tak sie sklada ze czasu za duzo mi nie zostaje i nawet nie wchodze do gry... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 ja pykalem ostatnio w Gothicka 3, G T A S A, Herosa 5 (strasznie nudne juz w to nie gram) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Wszystko wykasowałem. :P Obecnie gram w Starcraft'a. Zajmuje dosyć mało a roxi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Z checia ;-) ARGH! To jest chyba Steam, wyświetla się takie dziwne okienko na którym pisze "steam" i że gra się ładuje xD wyśliij na PW gg to popykamy :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XXX Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Ostatni to gram w: - Warhammer 40 000: Dawn of War - Dark Crusade, - Rise Of Nations - Rise Of Legends, - Warhammer Mark of Chaos, - SpellForce 2, - Gothic 3, - Worms 4 :nuke: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Siema kolesie i inne takie! Ja niedawno grałem w serie gier FALLOUT ("dwójka" rządzi!) :nuke: :nuke: Teraz gram w: Fredoom force vs the third reich, Tony Hawk Pro Skater 4...I...To...Wszystko? Gram też w gry z tego serwisu (robicie fajne gierki) i skubie coś w GM (inaczej bym tu nie pisał, nie?). PS.: Jak ktoś ma ochotę zagrać przez sieć w FFVT3R-czyli freedom force, niech da znać. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Ja ostatnio grałem w System Shock 2 (magiczna gierka :thumbsup: ), trochę w Starsiege TRIBES i remake Ultimy 4 :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Od jakiegoś czasu nie bardzo mam kiedy grać na kompie, a jak już pykam to w jakieś darmowe gierki czy casuale. Na szczęście ostatnio kumpel uratował moją reputację gracza i namówił mnie do wznowienia zabawy w Warcrafta3. W sumie battle.net fajna rzecz, a i niewiele czasu zajmuje zagranie jednej gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 W jaką gre gram? Ok. GRam ciągle, bez przerwy we wszystkie części gry Crash Bandicoot. Uwielbiam to!! (gra z serii Crash Bandcioot jest na konsolę PSX, PS2, GBA) też to bardzo lubię... Przeszedłem wszystkie części oprócz tych na ps2 ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Gram obecnie w Gothica 1, Worms World Party, TES 3: Morrowind, W40k:Dark Crusade I inne pomniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Noo... Crash Bandicoot wymiata! Też czasami gram sobie... Przestudiowałem o nim wszystkie strony w sieci... CHYBA... :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 netsoccer, microsoft excel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Abuse :P jak dla mnie klasyka gatunku B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Tylko Soldat i od czasu do czasu Mario :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrid Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 FIFA 07 :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Skoro już temat odświeżony to napiszę, że aktualnie gram w Dead or Alive 4 na Xboxa360. No i w najbliższym czasie mam zamiar sobie kupić Blue Dragona :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi