WilkAss Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Czy jest możliwe zarządzanie innym programem np: konsolka w c++, znając jej zmienne itp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boom Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Chcesz pisać boty w GML'u? Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 możliwe. https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=12366&hl= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 miałem pisać komunikacje IPC ale i tak byś jej nie zrozumiał ;p Chcesz pisać boty w GML'u? Powodzenia. phi? ja już to zrobiłem i nawet Marek.S dał Ci link. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkAss Opublikowano 10 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 To napisz i zobaczymy xD Nie krępuj się xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 On dlle pisać umie, to dla niego to pikuś. Pan pikuś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 W GM-ie można zaimplementować sobie komunikację pomiędzy procesami za pomocą plików albo funkcji sieciowych (a może nawet za pomocą schowka?) ;p Chociaż pewnie np. potokami wygodniej by się operowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi