Czarny Ass Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Metal Slug ma prawa autorskie. Chciałem użyć grafik w grze ale nie wiem czy mogę! Może pytanie wydaje się głupie, bo każdy tu wie o prawach autorskich ale czy mogę napisać w creditsach, że użyłem grafik z metal sluga? Gra jest oczywiście darmowa ale po co robią spritesheety? Aby się na nie gapić?! Sam nie wiem co robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Sprawdź na jakiej licencji są grafiki, chociaż i tak wiadomo, że Twoja gra raczej nie dojdzie do Twórców MS. Zresztą wątpię, czy chciałoby im się ścigać Ciebie za to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Szukałem i nic nie znalazłem! :crying: Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 To nie tworcy MS robia spritesheety, tylko ludzie ripuja ; ) Wiec jesli chcesz byc w pelni legalny, to nie, ale i tak na to nikt nie zwroci uwagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Wiem, że ludzie ripują, ale mogę zrobić kompletną przeróbkę grafik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Możesz, jak poxipol napisał nikt Cię ścigał nie będzie za użycie grfik w jakiejś darmowej gierce w GMie. Jak je zmienisz to też cię nikt ścigać nie będzie. Gdyby nie to to by żadnych fangame'ów nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Ale to jest legalne? Czy tylko po zmianie jest legalne? Wolę mieć pewność cy to jest na pewno legalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Było mówione, że to NIE jest legalne i nawet jeśli byś zmienił to też raczej NIElegalne, jeśli tylko chodzi czy o legalność czynu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Nie jest legalne, tak samo jak robienie komercyjnych gier w GMie pro z crackiem z neta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 nielegalne, ale mało kto ściga domorosłych fanów Nie jest legalne, tak samo jak robienie komercyjnych gier w GMie pro z crackiem z neta robienie niekomercyjnych gier w GMie pro z crackiem z neta też jest nielegalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Fakt, ale branie za to kasy to już wgl świństwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 A ktoś sprzedaje gry z GM Oo? Ciekawe kto by kupił... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 A Magi.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 sporo osób tak robi, bo niektóre gry są po prostu za dobre na darmowe, więc autor widzi w nich szansę na zarobek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi