CTRL Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 siemka... włączam gre i po loadingu pokazuje sie bląd: unxepeted error occured wher running the game (coś takiego) nie wiem co robić nic nie działa acha lincik: http://www.speedyshare.com/files/20126023/RR.gmk przerobiłem przykład z vievem bo nie chciało mi sie swojego przez godzinke męczyć :D z up'a ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Z viewem nie męczył byś się godzine... Używasz marnego cracka :/ Albo po prostu coś się źle zapisało, nie wiem, ale jak ja takie miałem, to był błąd z zapisem, bo od nowa na starej wersji zrobiłem i było OK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Czesto ten blad mam gdy mam muzyke mp3 w grze ; D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Jest to spowodowane zapewne wczytaniem muzyki innego formatu niż obsługuje gm. Np. ogg. EDIT: Mnie nawet się nie otwiera wg. O_o EDIT2: Error in code at line 1: with Dummy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 stwierdziłem że to wina backgrounda. ale format ma .jpg jak usunąłem to zadziałało... może wymiary? 400x3000 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 A no prawdopodobne. Zmniejsz go do 400x2000 max ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 dzięki pomogliście już działa. podzieliłem na 3 częśći. a teraz bede wiedział że jak błąd to format albo rozmiar. thx. zależało mi na tym bo to gra dla taty. uwielbia takie gierki... hm... zastanawia mnie czy jak by piosenka miała duży rozmiar np 100 mb to by nie zadziałało? czy można jakoś zmienić MAX? E@E:"1": jak wyświetlić highscore table kodem? nie chce się zniżać to poziomu klocków... E@E:"2": Acha draw_highscore... a co napisać w (x1,y1,x2,y2)? wiem że (x,y,?,?) E@E:"3": a jak w kodzie draw lives images? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 hm... zastanawia mnie czy jak by piosenka miała duży rozmiar np 100 mb to by nie zadziałało? czy można jakoś zmienić MAX? E@E:"2": Acha draw_highscore... a co napisać w (x1,y1,x2,y2)? wiem że (x,y,?,?) 1. Raczej nie. Lepiej było by załadować taką muzykę z zewnątrz. 2. Pierwsze dwa to gdzie ma rysować czyli (x,y) to na swojej pozycji. A drugie to wielkość paska np. (200,20). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 jak ktoś używa klocków to znaczy że zniża swój poziom? dobre, serio. "nie chce się zniżać to poziomu klocków..." raczej zniżać DO poziomu klocków ;] x1,x2,y1,y2 - to wierzchołki twojej tabeli hs, (czyli x2 i y2 to nie wielkość paska, tak dla jasności) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 3 Stycznia 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Wnioskuję po tytule tematu, że jesteś ze wsi, a zatem mie = mi, czyli po polsku "Gra mi działa". Skoro działa, po co zakładasz temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 "Wnioskuję po tytule tematu, że jesteś ze wsi" aaahaha :D lol ;) a tak przy okazji to "mie" raczej powinno być "nie" m=n :D ale to tylko moje domysły :) aahahah nie no jeszcze sie smieje\ dobre ;] Wojzax: nie smuć się. będzie dobrze. jakbys miał dostać warna za spam to byś dostał za to . jest nowy rok, niech bedzie lepszy od poprzedniego. 4tk; Ja pol zycia na wsi spedzilem. nawet wiekszosc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 4 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Też miałem to napisać, ale oczywiście dostałbym warna za spam... ;( życie jest takie niesprawiedliwe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 A to co teraz zrobiłeś to nie spam? @Gnysek: co ty masz do wsi? Ja jestem ze wsi i jakoś nie piszę Mie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 mieszkam na wsi 12 lat! od urodzenia! powiem wam że z was są ********* (nie mogłem sie powstrzymać) bo nas obrażacie... a klawiatura sie psuje... mamie to nie przeszkadza bo to jej komp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Wyrażasz się brzydko i psujesz naszą opinię... Wszystkich za niego przepraszam, trudny wiek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 ja sie obrażony nie czuje. ale racja, dorośniesz zmienisz charakter. oby, bo takie zachowanie nie jest fajne. głupota młodzieńczego wieku. CTRL masz jeszcze jakiś problem związany z tematyką forum? jak nie to zamknij temat. a Jeśli coś jeszcze chciałbyś wiedzieć to pisz, ale bez bluźnierstw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi