Nirvan Opublikowano 10 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Skoro filmik o grach, to podkład z gry. I najlepiej nie z GMOwej xD A weźniemy coś od Ludzixa z Newgrounds ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 http://www.iimusic.net/ Embarassing Triangle - Mack the knife Embarassing Triangle -You cramp my style Rolie Polie Years - Sparkling rainbow shit Jest to muzyka specjalnie komponowana dla gier, i dla swobodnego uzytku, jednak podzekowac w creditsach mozna by bylo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 To w końcu z ligi bierzemy czy dalej sie lejecie o to co będzie montowane? Na YT nazwa filmiku mogłaby być taka: 50 games made in 24 hours[gmclan.org] W środku logo ligi, gm'a i jazda z filmikami. A i chyba łatwiej by było jakby jedna osoba, najlepiej w 1 poście miała wypisane nazwy wszystkich zaakceptowanych gier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 No i warto, żeby osoba robiąca filmik, miała zawsze clipy u siebie jak by miało coś dojść xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzaher Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Nirvan93 robisz jeszcze ten filmik, czy już Ci się nie chce :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 poczekajcie jeszcze kilka dni na mój trailer lizaka i coś wkleicie :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Lizaka już dałem ale moge poczekąc, no i nie mam gier propy ... tylko spartana, przydalyby się filmiki z smart bomb, shan waola i zarazy copoconaco no i jakiś filmik z aliens attack on colony, ale nie chce mi isę grać i ściagać :PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 ale ten filmik jest zbyt stary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 to nie ma sprawy poczekam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 4 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Chlip... a co z Warfogiem... ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 hej, jeszcze warfog! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 4 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Nie pocieszajcie mnie, wiem że jestem nieudacznikiem. : ( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Chlip... a co z Warfogiem... ;( Za mało efektów niestety dałeś :P, przykro mi ale tam nie ma co pokazać xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Chlip... a co z Fuaru... ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 4 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Za mało efektów tam dałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 A w TLOA za dużo? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch3matic Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 A Tanki? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 TLOA by się fajnie prezentowało. Fuaru też. I Puru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch3matic Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Puru 2 już nie, za mało kulek na ekranie :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Nirvan, a jakaś moja produkcja się tam znajdzie? TABLETKI są ładne a SHI ma klimat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Poczekajcie z tym filmem jeszcze ze 3 miesiące aż ja swoje działo wydam! : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Poczekajcie 10 lat, biorę się za przygodówkę. Narazie zbieram na silnik porządny, potem zobaczymy :) . Ch3matic, czyli jak mówi się "Harry Potter" to ma się na myśli pierwszą część, a nie sagę? To dopiero ciekawe ;) ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch3matic Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Wtedy prawdopodobnie ma się na myśli głównego bohatera książek o Harrym Poterze, Harrego Pottera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Tak, np. "Oglądałem wczoraj Harrego Pottera". No i pięknie sformułowane zdanie, zawstydziłeś wielu polonistów! Uspokój się, bo przez ciebie temat schodzi na psy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch3matic Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Przepraszam. Ps. według ciebie jak mówię "Oglądałem wczoraj Harrego Pottera". to mam na myśli sagę? To dopiero ciekawe smile2.gif ... skoro już się czepiamy szczegułów eot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Można jeszcze zgłaszać bo są narazie 24 gry :P Zgłaszać swoje najlepsze to przejże i sie zobaczy . Dziasiaj jak bede mial czas to przelece te które podaliście :rolleyes: PS.Gra o potterze(ang.garncarz) będzie ciekawsza już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 i co z tym? ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 U mnie z braveheartem jest coraz lepiej, ale to tylko główny silnik prawie gotowy, a grafika nie ma więc raczej nie dam filmiku :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Poczekałbym do końca roku i zrobił jakieś GMCLAN HISTORY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi