Platyna Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Tutaj możecie w miarę do woli podyskutować, co zostało zabronione w pozostałych 3 tematach. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Jak miło xD Nie mam pomysłu na najlepszą gre, ani przykład :( Dałem usera tylko ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Ja oddałem przykład. Nie mam pomysłu na usera, a tym bardziej grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Jak ktoś mnie gdzieś wybierze to postawie mu paruszki albo herbatniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 1 Stycznia 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Prosiłbym wazeliniarzy o nie zgłaszanie adminów, bo potem wygrywamy głosowanie za sam nick a nie wniesiony wkład. Zresztą Administrator != Użytkownik :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Trza było mówić, to przerobię zgłoszenie Ciebie, na kogoś innego :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 1 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Kurcze, zgłosiłbym jeszcze jedną grę i przykład. Ale poczekm i ewentualnie pod koniec zgłoszę je jak nikt inny tego nie zrobi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 1 Stycznia 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Trza było mówić, to przerobię zgłoszenie Ciebie, na kogoś innego :P . Wiesz, owszem, pomagam, ale jak będę potem w głosowaniu, to wiadomo, że wygram jako admin. Nie chcę takich sytuacji, bo to ma być wyróżnienie dla userów i ma zachęcać innych do robienia dobrych gier i pomagania, a ja będąc adminem jestem już wyróżniony dożywotnio (zwłaszcza... czerwonym kolorem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 A mozna zglosic kilka przykladow czy userow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 1 Stycznia 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Przykładów jak najbardziej, ale najlepszych, nie byle jakich. Userów... powinieneś wybrać jednego najbardziej pomocnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 1 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Slash nie żartuj sobie z tymi nominacjami. :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Nie rozumiem. Jeżeli się pomyliłem, wskaż konkretny błąd :) . Mnie też zgłoszono i też uważam, że to jakaś pomyłka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 1 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Najbardziej pomocny użytkownik Wojzax ^.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 No dobra, zedytuję za chwilę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 GMAPI Snake https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=17203 Chciał bym zauważyć, że dajemy tu: "Najlepszy przykład / silnik". GMAPI się tu nie kwalifikuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 1 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Pozwoliłem sobie przenieść powyższego posta tutaj. No i wydaję mi się, że Kofel ma rację. Nie jest to ani przykład, ani silnik. Ba! Nie jest to nawet twór GMowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 1 Stycznia 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Ok, macie rację :) Potraktowałem to jako silniki/przykłady/dodatki, tak jak nazwa działu na forum :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 1 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 No, ale można by w sumie w przyszłym roku dodać do tej kategorii jeszcze dodatki i artykuły. Bo w sumie szkoda, że ten nie pasuje nigdzie. Tak samo "Najlepsza gra" powinna być rozszerzona na wszystkie opublikowane na GMClanie, a nie tylko te GMowe. Bo straszny ból mi sprawia, że nie mogę zgłosić gry "Kreski" dlatego, że jest pisana w C++. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 1 Stycznia 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Nie ja ustaliłem tegoroczne zasady :) Ogólnie zostałem zaskoczony całością, bo znacie moje zdanie :) Btw. Okazało się, ze kilka ciekawych gier przeszło niezauważone przeze mnie, a jednak dało się w nie grać. Nie jest źle, ale do YYG nam brakuje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 moze kiedyś im dorównamy, chociaż patrząc na ArcyMagi, Almore, i AT to nadchodzący rok nie jest już taki zły ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Kurde, widzac tam gry typu 2:24, czasami sie zastanawiam, czy jed nak nie zostac przy skradzionym-od-japanstashe stylu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 moze kiedyś im dorównamy, chociaż patrząc na ArcyMagi, Almore, i AT to nadchodzący rok nie jest już taki zły ;] Eee, zrobimy 100 GMclan games in 2 minutes, zobaczą nasz poziom i niech się wstydzą :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 2 Stycznia 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Tak, ciekaw jestem tylko, czy da radę z Instant Playa odpalać Almorę, która korzysta z dodatkowych plików i sama ściąga update'y, bo inaczej to chyba na YYG nie trafi :) Ale faktycznie ArcMagi i Alien Territory w tym roku namieszają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 mój lizak też :} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 2 Stycznia 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Jak go wykodzisz dobrze to też, bo to co widziałem woła o pomstę do nieba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 a o jakim demku mówisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 oo, gnysek, to sobie nagrabiłeś...xd PS. a za te Tymony teraz jakieś nagrody są ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Tak btw., zajrzałem do tematu ze zgłaszanymi grami. Nigdy w życiu o tych tytułach, co się tam znajdują nie słyszałem :o . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 2 Stycznia 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Ale dwa czy trzy są nienajgorsze. @Nikas, mówię o tym gdzie zamiast EXE dałeś gmk :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Tak btw., zajrzałem do tematu ze zgłaszanymi grami. Nigdy w życiu o tych tytułach, co się tam znajdują nie słyszałem :o . może to tak stare gry że ich nie pamiętasz? :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi