PsichiX Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zapraszamy do wzięcia udziału! :) https://gmclan.org/index.php?liga24&act...tails&zm=87 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 26 Grudnia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Half Minute Hero? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Piękna Historia Afroamerykanina dodana :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Tak, to bardzo smutne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 26 Grudnia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Kompleks? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Za sam soundtrack gra zasługuje na miano gry roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 "Nigdy tak epicko nie ratowaliśmy miasta" Idę jeść arbuza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 tak się popłakałem czytając jego historie a potem przeżywając ją że postanowiłem zr Edycja: urwało mi wpół zdania. druga połowa: zrobić własną grę na ten epicki konkurs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 @gnysek @flak Prawda li to. @reszta z Vaderem na czele Dziękuję i dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 27 Grudnia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 I am Vader zepsuł swoją grę? Wcześniej działała, teraz jakieś errory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Muze z gry Vadera gdzieś słyszałem... Ale fajna :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Z tego miejsca ogłaszam, że każda osoba, której spodobała się moja gra i na mnie zagłosowała, dostanie specjalną, dedykowaną wersję "Pięknej Historii". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 japan przerażająca gra :-0 masz mój głos mimo wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 I am Vader zepsuł swoją grę? Wcześniej działała, teraz jakieś errory. Lol. Dałem do testu 5 osobom. Wszystko git bylo. Poza tym jakim cudem? Nie mam uprawnień do usuwania swoich zgłoszeń. Muze z gry Vadera gdzieś słyszałem... Ale fajna biggrin.gif http://www.yoyogames.com/games/102116-madnessmadnessmadness ? A co do gry japona to mamy już wazeliniarzy :P. Teraz o bany proszę.(dobra akcja, chłopaki) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Z tego miejsca ogłaszam, że każda osoba, której spodobała się moja gra i na mnie zagłosowała, dostanie specjalną, dedykowaną wersję "Pięknej Historii". Przekonałeś mnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Hihi, ale do nowego roku się pewnie nie wyrobię (chociaż nad wersją podstawową spędziłem z 20 minut) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 przyczepiając się do powyższego- jeśli moja pseudo-gra wygra to zrobię pełną wersję z różnymi bossami :3. A i nie miejcie nadziei ze japon skonczy kiedykolwiek te gre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Viader cicho siedz, bo kurde zaraz Stas powie ze przezemnie ludzie wyszli z taka teza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Prawdę mówiąc już skończyłem 3 gry-podziękowania dla osób które mi zaufały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Shi Klownapulta Diabolik (Costam na ture syntax error) i jeszcze wiecej Wiec bez przesady : O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 27 Grudnia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Ciekawe skad wiesz, kto głosował, skoro to są tajne dane ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Od tego jestes ty, gnysku ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Shi Klownapulta Diabolik (Costam na ture syntax error) i jeszcze wiecej Wiec bez przesady : O co. @gnysek Liczyłem na Twoje wsparcie mój ulubiony administratorze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 27 Grudnia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Absolutnie nie, za nakłanianie do głosowania to ja mogę Ci co najwyżej skasować grę. A jak jeszcze raz zniekształcisz mój nick w ten sposób co w poście wyżej, dostaniesz dożywotniego bana na dostęp do tej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 @wyżej Nie ma słowa o nakłanianiu w regulaminie, psujesz jedynie zabawę (główny cel Ligi, prawda?) i odbierasz radość z otrzymania prezentu osobom, którym spodobała się moja gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 odbierasz radość z otrzymania prezentu osobom Ty odbierasz mi radość z otrzymywania głosów na które zasłużyłem robiąc lepszą grę od epickiej historii Afroamerykanina. Motywację do dalszego działania bazuję na publice a wynik się lekko przekłamał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Motywację do dalszego działania bazuję na publice Mi się Twoja gra bardzo podobała. jeśli moja pseudo-gra wygra to zrobię pełną wersję z różnymi bossami :3 I rzeczywiście wynik mógł się lekko przekłamać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 @up To o bossach to moje planowanie odgórne. Powiedziałem jedynie moje plany. CI co lubią tę grę więc głosują w dalszym ciągu. Ty ich próbowałeś przekonać, a nie jedynie oznajmić co i jak. Dodatkowo Ci co glosowai to z jednego z dwoch powodow: 1.Jestes forumowym klaunem wiec zeby sie posmiac zrobili jak mowiles 2.Uważają, że jesteś fajny(osobiścię uważam że jesteś) i chcieli mieć jakąkolwiek nadzieję, że wreszcie coś wydasz. Chcąc Ciebie do tego zmotywować oddali Tobie głosy choć to nie jest najlepsza gra. Zapewnie nie widzisz różnicy w jednym fakcie więc podkreślę: Jak ktoś lubi moją grę to głosuje na nią, ja to wiem więc kontynuuję. Jak ktoś Ciebie lubi i czeka na jakąkolwiek grę oddaje Ci głos nawet jak są lepsze gry zebyś coś zrobił. Na tym kończymy temat. Nie ma co ciągnąć dalej. Rozejm i dupa. Nawet jak się nie zgadzasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 @Skywalker Czuć magię świąt dzisiaj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Japana gra mnie rozbawiła ale niestety nie idzie winą pograć ( 1 skok i koniec ) dlatego głos wędruje na vadera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi