Administratorzy gnysek Opublikowano 25 Grudnia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Owszem, temat powinien być dawno zamknięty. Ale za zamknięcie znów będą na nas wieszać psy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Po prostu pasuje im jego zachowanie, czy bardziej nikt nie mg zadnych przeciwwskazan.Ciekawszymi przypadkami sa snake czy matthew, ktorych nie bylo tu z miesiac, chyba, ze to tylko ja ich nie widze. Choc w tej kwestii woock czy maximal tez nie blyszcza :P Bo co, za mało warnów wstawiam? Do tej pory różne zgrzyty naprawiałem po cichu, po prostu kasując lub sklejając posty, ale skoro przez to wychodzę na lenia, to mogę zmienić podejście. I ciekaw jestem, ilu by was zostało, jakby mi się chciało wlepiać warna za każdy nieocenzurowany wulgaryzm, jaki znajdę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 @pieter - Mimek, hihi. @Osiem - Ziutt vs Moderatorzy tez do tego jest podobny. Lecz wteyd to juz przesadzilem, za co teraz przepraszam redakcje i moderacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Owszem, temat powinien być dawno zamknięty. Ale za zamknięcie znów będą na nas wieszać psy. Za co? za zamknięcie zbędnej dyskusji i jakieś głupiej "rebeli"? Liczy się parę słów końcowych od administracji i temat do zamknięcia. @Poxi: Tak, Mimek... On tu też sporo zdziałał jak na tak krótki okres pobytu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Dziennie spędzamy naprawdę po kilka, kilkanaście godzin na czytanie waszych wypocin, łagodzenie kłótni i sprawdzanie raportów Ludzie tacy jak Ranmus, Tymon, Mimek etc, pracują ciężko by nam żyło się lepiej, Nieno, dawno się tak z marmotem na ircu z postów na gmclanie nie uśmialismy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Pieter, dlaczego chcesz zamknięcia tematu? Bo rozpoczęła się dyskusja o ludziach twego pokroju, których nie obchodzą inni użytkownicy? Woock, no i dobrze, dawaj warny. Przynajmniej ktoś doceni, co robisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Bo jak kazdy nowy Mod/Red mial krotkoczasowy zapal. Platyna tez. Tak samo Tymon. @Plat - Przykro mi sie zrobilo to czytajac. Mowiac mi to w twarz przynajmniej bys mnie zmotywowal do glebszego myslenia. Chociaz... moze i ty uwarzasz ze to szajsy, a tutaj kazdy przyklad sie komos spodobal, i przydal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Pieter trochę przesadzasz z tym, że się staram by wszystkim żyło się tu lepiej, jakby nie patrzeć GMCLAN ostatnio interesuje mnie tylko od strony kodu, obecnie mam z nim tak mało wspólnego, że to nawet tytuł redaktora czy moderatora średnio mi się należy, a tym bardziej administratora. No i mój zapał trudno nazwać tymczasowym bo trwał chyba ze dwa lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Pieter trochę przesadzasz z tym, że się staram by wszystkim żyło się tu lepiej, jakby nie patrzeć GMCLAN ostatnio interesuje mnie tylko od strony kodu, obecnie mam z nim tak mało wspólnego, że to nawet tytuł redaktora czy moderatora średnio mi się należy, a tym bardziej administratora. Podałem Cię jako PRZYKŁAD... @KRS: fail. @Slash: stfu and gtfo. Nie znasz mnie, nie czytasz moich wypowiedzi, nie wypowiadasz się tam gdzie ja więc GTFO ode mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 25 Grudnia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Administrator to ranga oznaczająca osobę opiekującą sie stroną, w tym działaniem serwera i pisaniem kodu, niekoniecznie musi być moderatorem i redaktorem, nie mylcie tego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Rozumiem to gnysku, i dlatego w wiekszosci wypowiadam sie do redakcji i moderacji. Anyway pozniej tutaj wroce, narka ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Pieter trochę przesadzasz z tym, że się staram by wszystkim żyło się tu lepiej, jakby nie patrzeć GMCLAN ostatnio interesuje mnie tylko od strony kodu, obecnie mam z nim tak mało wspólnego, że to nawet tytuł redaktora czy moderatora średnio mi się należy, a tym bardziej administratora. No skoro masz dostęp do kodu i pracujesz nad gmclanem technicznie to raczej bardziej admin, no nie? @Pieter: ta, mówisz fail bo cytowałem twoją wypowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Sam widzisz Pieter, jak jest. Według podanej wcześniej przeze mnie klasyfikacji userów jesteś tym, który chce na siłę przerwać innym dyskusję. Z tym, że ja się po tym na ciebie nie rzuciłem z wulgaryzmami :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 KRS. Znaczy i tak i nie. Dla mnie funkcja administratora zawsze oznaczała połączenie funkcji redaktora i moderatora, a obsługa techniczna nie leży w kompetencji ani tych, ani tamtych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Sam widzisz Pieter, jak jest. Według podanej wcześniej przeze mnie klasyfikacji userów jesteś tym, który chce na siłę przerwać innym dyskusję. Z tym, że ja się po tym na ciebie nie rzuciłem z wulgaryzmami ;) . przykro, ja nikomu nic nie przerywam, czy zaznaczyłem gdzieś, że temat bym zamknął? Jedyną moją wypowiedzią było, że dla mnie temat jest zakończony, ale widzę, że to już nie aktualne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Ale później wypowiedziałeś się w imieniu innych. "Temat do zamknięcia", lecz co najwyżej z twojego punktu widzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Ale później wypowiedziałeś się w imieniu innych. "Temat do zamknięcia", lecz co najwyżej z twojego punktu widzenia. Wyrwane z kontekstu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Niewyrwane z kontekstu, albowiem ta wypowiedź może funkcjonować jako osobny równoważnik zdania, na co wskazuje przede wszystkim obecność spójnika "i". Te dwie powstałe wypowiedzi są od siebie niezależne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Cały temat nie był bezsensowny. Natomiast aktualna dyskusja waszej dwójki owszem. A w takim wypadku rzeczywiście nikt już nie ma nic konstruktywnego do powiedzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 25 Grudnia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Poza tym, są święta, nie kłóćcie się :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Właśnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi