Farkraj Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 prawdziwie piracki kufel, cd-action, sluchawki i siadl mi dysk twardy :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 slodycze, owoce i kosmetyki - standardowo Tak samo. Uwielbiam moją rodzinkę za pomysłowość;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 25 Grudnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Książkę, bluzkę i koszulę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borubarartur Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 kase (i to niestety coraz częsciej...), i.....koszule :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 ja bym proponowal wspomnienie o tym co Wy daliscie innym :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 25 Grudnia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 A ja koszulę, sweterek, kaskę no trochę słodkości... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaxxis Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Ranmus, chyba dostałeś koszulkę a nie bluzkę, bo w bluzkach chodzą dziewczyny i pedały :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 ja tam zawsze na to mowilem bluzka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 25 Grudnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Ja też, ale już niech będzie - koszulka z długim rękawem, bo na bluzę jest za cieńka. update: http://www.google.pl/search?hl=pl&sour...;oq=bluzka+męsk Z tego wynika, że obie formy są poprawne. Bluzka to po prostu ciuch z długim rękawem cieńszy od bluzy, inaczej koszulka z długim rękawem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 szalik dwa banknoty i tofifi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 przypomniałeś mi... ide szukać swojego tofifi które mi mama zwineła z paczki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Więc dostałem psp , telefon t1000 (podobno szajs ale co tam), słodycze i kosmetyki ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thobby Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 a ja dostałem książke, kase, pendriva (16gb :D),słodycze, dezodorant,bluzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 telefon t1000 (podobno szajs ale co tam) http://13thcolony.files.wordpress.com/2009/06/t-1000.jpg podobno się nie psuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 gf gtx 285, psp, nokie n900 i kasę ;p Żarcik. Pieniądze, słodycze i jakąś bidną książkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zestaw zimowy (szalik plus rękawiczki), skakankę (poprzednia się już rozrypała), "Timeline" Ayreonu i ptasie mleczko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 spore: kosmiczne przygody the sims 2 wymarzone podroże skarpety 5 par :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Wiek: 17 lat the sims 2 wymarzone podroże Hihi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Może jest trzymany w piwnicy i o podróżach może tylko marzyć :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 albo jest Nolifem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Post Japanstache jest tak wieloznaczny, że sam nie wiem, o co chodzi :o . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 bo ta gra jest na poziomie 2 klasy podstawówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Simsy są fajne >;[ . Co prawda, Sims 2 śmierdzą, ale 1 były całkiem czoko. 3 też nie są najgorsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Ta, 1 było znośne, ale wydawać 300 złotych na silnik i potem po 8 dych na każdy z 12 dodatków? Huh... A i ciekawe kiedy się zleci poxi i jemu podobni i wybronią simsy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Ej no, ja jestem Poxi i jemu podobny >:[! O gustach się nie dyskutuje, bo to tak jakby powiedzieć, że każdy metal to debil, co jest nieprawdą. Ja tam za bardzo za Simsami nie przepadam. Grałem niegdyś w dwójkę i były ok. Mam trójkę i są znośne, ale nudą wieje. Simsy są fajne, jak się w nie gra z kilkoma osobami i każda ma swój odpowiednik w grze :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Ja jak byłem malutki (taki ->) |--------------------------------| to tworzyłem sima i zabijałem go. Ale była zabawa hihi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Ja jak byłem malutki (taki ->) |--------------------------------| to tworzyłem sima i zabijałem go. Ale była zabawa hihi :P Ekhem No jasne, robienie basenu i usuwanie drabinki to sim się zabije po kilku godzinach : )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 ja miałem lepsze sposoby. włączyć cheata i sprzedać. ewentualnie zamurować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Stawiałem łatwopalną lampkę obok kominka... To lepsze niż basen :P Poza tym jak zabije się rodziców (-ca) to dzieciak może zostac sam :) Przynajmniej w jedynce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Stawiałem łatwopalną lampkę obok kominka... To lepsze niż basen :P Poza tym jak zabije się rodziców (-ca) to dzieciak może zostac sam :) Przynajmniej w jedynce. Zelman zelman co z ciebie wyrośnie, co z ciebie wyrośnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi