4tk Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Dostałem orgazmu, kiedy premiera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 22 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 @4tk: nie wiem... Może za jakiś rok... Może pół roku... Mam juz większą część silnika więc niedługo rozpocznę pracę na tworzeniem questów, miejsc, przeciwników i innych takich. Demko to może... hmm... Już niedługo, kwestie dwóch/trzech tygodni ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 22 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Znajdź sobie grafika jakiegoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 22 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 @AntY: Wątpię czy ktoś zechce mi grafikować ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Wciąż nie poprawiłeś 'strenght' :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 22 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Teraz już zrobione :) Poprawiłem jeszcze przed chwilą mini bugi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Noo super że wróciłeś do projektu,powodzenia,obyś tym razem nie stracił zapału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 24 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Dodałem krew: https://gmclan.org/up5695_5_Scr17.html Szczerze mówiąc to w grze to lepiej wygląda, tak to jakoś tak nie dynamicznie. PS pająk dziwnie wyszedł... Chyba był w ostatniej fazie pierwszego typu ataku ataku ;). EDIT: Forum Veteran ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasor Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 mówisz o tych liniach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 24 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Tak, w grze wygląda to dużo lepiej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Widziałeś kiedyś pająka w domu? Albo w parku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 24 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Pewnie, ten na szczęście był na tyle uprzejmy że został w jaskini ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 W wolnej chwili skocz do tej jaskini i policz odnóża. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 25 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 @Up: nie da rady, od razu zabija po podejściu taki pająk xD @Topic: Zmieńam nazwę gry na "Czara ognia" i gra będzie po Polsku. EDIT: może się zaraz zabiorę za jazde konną(wsiadanie, zsiadanie i jazda na koniu ;)) EDIT2: już można jeździć na koniu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Czekam na premierę, będzie neizła gra :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Coś taki nie teges ten tytuł :| A jeśli próbowałeś przetłumaczyć braveheart, to ci podpowiem że ŹLE przetłumaczyłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 popraw pająka Ps. Bravehearth - Waleczne serce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 27 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Przeciez nie jstem jakimś debilem żeby nie wiedzieć co to znaczy braveheart, przecież sam przetłumaczyłem z waleczne serce na braveheart ;) @GMclicker: A co w nim jest źle(grafika ja kcoś testowa ;p). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 popraw pająka Ps. Bravehearth - Waleczne serce Hearth to nie serce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 27 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Nie nazwałem gry "Bravehearth" tylko "Braveheart", no teraz to to jest "Czara ognia" ;). Jak srebrna strzała wystrzeliłem ku pająku na rumaku, takim... Błocistym xD https://gmclan.org/up5695_5_Scr18.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lordis Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Ogólnie gra zapowida się dobrze tylko jest małe ale. Proszę się zmień/popraw grafike, bo jest odpychająca, razi w oczy. Moja ocena 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 27 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Pająk i wierzchowiec są co najmniej obrzydliwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 27 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Z takim podejściem od waszej strony ja tej gry nie dokończę, przecież napisałem że grafika jest testowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 teraz to zmień tego konia ;D edit: kk , mój słownik ssie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Judei Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Heart - serce Hearth - ognisko, ew. piec (Hyhy ^^") Mistrzowie angielskiego z podstawówki. Osobiście, zostałem zabity przez grafikę. Ale gra może coś w sobie mieć, miejmy nadzieję, że postaci ruszają się w miarę realistycznie, a nie machają patykami (Rękami) na wszystkie strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 27 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 @Judei: Sprecyzuj o co chodzi z tym machaniem rękami we wszystkie strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Judei Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Miałem na myśli to, by postać przy uderzeniu normalnie podnosiła rękę do góry i potem wykonywała cios. Wiesz jak wygląda tanie paralityka? Postaraj się ominąć taki efekt. ^^ W chwili teraźniejszej problem u mnie z ogarnięciem myśli i zlepieniem wszystkiego w sensowną całość. Postaraj się, by postać ruszała się maksymalnie płynnie i w miarę możliwości realistyczne. Alles z mojej strony, życzę powodzenia w projekcie. (I uniknięcia spalenia dysku, który sprawnie ukatrupił mój kochany engine. -.-') Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 27 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Postać nie atakuje sama, to gracz wykonuje ruch myszką tym samym ruszając ręką ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Przedstawie wam kawałek wątku fabularnego który włąśni wymyśliłem, na podstawie dziwnego snu(znacznie wszystko zmieniłem) FABUŁA USUNIĘTA BO SIĘ NIE PODOBAŁA! EDIT: O kurczę, sry za doubleposta, ale po 1: pewnie nikt by nie zerkną, po 2 nie zauważyłem posta u góry xD W prawdzie doublepost w takim przypadku dozwolony jest dopiero po upływie 2 tygodni, ale niech będzie, że tym razem rozgrzeszę. Platyna Diękować, diękować dobremu Platynie, bądź błogosławiony xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Za panowania dobrego króla, Pana Śmierci, żył pewien chłopiec, o bardzo niezwykłych ambicjach. Był silny, wspaniale władał mieczem, jak i znał potężne czary. Gdy młodzieniec dorósł, wszyscy, z wszystkich miast, wszystkich krain, wszystkich wysp, nienawidzili go tak, że sama ta nienawiść mogła go zniszczyć. Wiec wywędrował dorosły już Aragon* i znalazł sobie miejsce na pustyni... Nikt nie wiedział dlaczego właśnie tam, gdzie występowały największe wyładowania atmosferyczne. Jednak nie tylko wyładowania atmosferyczne były tam groźne, znajdowało się tam więzienie o niespotykanej więlkości i niespotykanym brakiem możliwości wydostania się z niego.(...) Pozwoliłem sobie skorektować. *WTF?! Jedwabisty mix, w Harrym Potterze jest postać z Władcy Pierścieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi