LolikZabijaka Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Witam wszystkich ! :D Chcę Wam zadać pytanie, co planujecie robić w tegoroczne święta, może jakieś potrawy itp. No wiecie chodzi o przygotowania, ewentualnie co dacie w prezencie bliskim. Zacznę od siebie, z racji tego ze poszedłem do technikum gastronomicznego spadło na mnie dużo gotowania, za mną już pierogi i ciastka, przede mną bigos, sałatka, ryba po grecku. Więc będzie wesoło :D Tak poza tym życze Wam wszystkim wesołych świąt, zdrowia, zdrowia i jeszcze raz pieniędzy :D No i oczywiście udanych projektów gier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Życzę Wam mniej okazji do wlepiania warnów w nowym roku :) a ja będę odpoczywał bo mi się należy, o :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Ja zamierzam odbyć stosunek seksualny z moją dziewczyną : ) Więc będzie wesoło :D Hm , a poważnie to ja nie gotuje jedzenie pozostawiam w rękach matki i ew. siostry :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Ja zamierzam odbyć stosunek seksualny z moją dziewczyną : ) Więc będzie wesoło :D jak to przeczyta przypadkiem to już nie będzie tak wesoło ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 ja se ciasteczka ulepił i je se będę w świętoszka żarł :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 jak to przeczyta przypadkiem to już nie będzie tak wesoło ;P w sumie to racja :D choć wątpię , że wejdzie na taki wieśniackie gmc XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 moja nie raz wchodziła, na szczęście shoutbox był zbyt długi do czytania :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 nie ma, nie stać. Nic nikomu w tym roku nie kupię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Ja bym poprosił paszteciki po choinkę, a kto jest mikołajem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Ja. Ale was nie lubię i prezentów nie będzie :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 21 Grudnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Ja na święta dostanę -100% warnów, srsly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 22 Grudnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 A ja nie obchodzę Świąt, a Święta nie obchodzą mnie. Otóż jestem czcicielem mrocznej bogini Kali (składam jej regularnie ofiary z ludzi), a co za tym idzie, ten temat strrrrrrasznie mnie obraża. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Wesołych Świąt! (w tesco są już od września :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 A ja nie lubie swiat : D I ich nie obchodze : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Ja zamierzam odbyć stosunek seksualny z moim ukochanym Pablem : ) Więc będzie wesoło biggrin.gif Hihi, myślał że nie wejdę i nie przeczytam <lol> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Ja nie jestem chrześcijaninem, ale święta obchodzę, bo są prezenty :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Wy to smutni jestescie, skoro prezenty tylko na swieta dostajecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 raczej obchodzą święta tylko dla prezentów :) materialiści... A ja będę obchodził jak obchodziłem , czyli normalnie. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 wiglia jakaś tam będzie, później urządzam sylwestra u siebie, ok 15 osób i chlanie do rana btw. ja obchodzę wigilię tylko dla prezentów, bo ogólnie jestem ateistą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 jak wam tak zależy na prezentach, to po co czekać do wigilii? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 nie zależy mi na prezentach, bo i tak dostanę tylko kaskę (sylwek + chyba dsi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 DSi to gowno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi