Grygorz Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Narazie jest w trakcie tworzenia ale moge zapuscic pare screenów co o tym sadzicie??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Robisz bardzo dużo gier, ale za bardzo do nich się nie przykładasz. Zabierz się za jeden większy projekt ;). Grafika jest spoko, tyle na razie mogę powiedzieć, ale czy to Twoja grafa? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Nie pisz dwóch postów pod rząd! Masz opcję 'edit'. Poza tym używaj polskich znaków i nazywaj tematy jakoś oryginalniej, bo tych w stylu "moja nowa gra" jest na pęczki. A tak BTW, to po co w ogóle ten temat? Takie screeny to możesz wrzucać do shoutboxa. Topici twórz, gdy skończysz grę albo chociaż wypuścisz jakąś jej wczesną wersję. Grafika jest spoko(...) Śmiem się nie zgodzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Śmiem się nie zgodzić. Ale przecież nie można powiedzieć, że jest brzydka ;). PS. Grzygorz: fabuła jest nielogiczna, tyle Ci powiem :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Narazie jest w trakcie tworzenia ale moge zapuscic pare screenów co o tym sadzicie??? Grygorz jak gra jest w trakcie tworzenia to daj temat w "Dema gier, biblioteki i inne" ,a nie w "Gotowe gry i programy" :] On już założył drugi temat, za co został oficjalne preze mnie zjechany. <_< LINK Patrysław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grygorz Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Grygorz jak gra jest w trakcie tworzenia to daj temat w "Dema gier, biblioteki i inne" ,a nie w "Gotowe gry i programy" :] On już założył drugi temat, za co został oficjalne preze mnie zjechany. <_< LINK Patrysław przepraszam ale tamto jest demo ktore jednak zostało porzucone i została całkowicie fabubuła zmieniona a postacie jedynie zostały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Gdzie to wszystko ma ręce i nogi ? Wiem że ja też grafik nie jestem świetny ale sam tylko popatrz sobie na swoją grę i się zastanów... np. screen numer 2 Ściany ?? uch ujdą, ale popatrz już na podłogę katastrofa, i nie chodzi mi o wygląd bo jest Ok, ale chodzi mi o sposób w jaki tą podłogę rozstawiłeś, jedna tekstura nie pasuję do drugiej, postaraj się robić titlesy w miej więcej podobnym klimacie, co do postaci i wrogów nie powiem ci zbyt dużo, musiałbym zagrać w grę. Grafika - +3/10 : Masz do dyspozycji całkiem fajne titlesy, przydało by się żebyś je jeszcze fajnie ułożył na planetce, i nie robił oczopląsu. Pozdrawiam Moho ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 1 Maja 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 "titlesy" Jakie tytuły? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grygorz Opublikowano 2 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 cos nie moge tej gry ukonczyc http://www.sendspace.com/file/t4afow narazie to tak wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi