Micanser Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Chcę wam pokazać Last War demo, nie ma w nim dużo opcji, w przeciwieństwie do wersji pełnej. tu jest link http://rapidshare.de/files/17914669/Last_war_DEMO.rar.html Zanim ocenicie to demo proszę żebyście je całe prześli: W pełnej wersji za każdym razem jak zginiemy nie bedzie okienka ZGINĄŁEŚ W AKCJI, prawie zawsze będziemy mieli drugą szansę, będzie można jeździć czołgiem obcych, pływać łodzią i chodzić samotnym żołnierzem itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Napiszcie co o tym sądzicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Powiedz mi jedno masz ustawiony w gierce fullscren? Bo jak tak to nie odpalam bo mi kompa zamuli i będe musiał resa walnac a mam emule właczone. Jak nie ma fullscrena to zagram. he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Nieźle jak na drugą grę. Nie będę Ci dużo wypominał gdyż to demo, ale dodaj więcej broni i zrób coś z menu (a może tylko mnie nie przypadło do gustu). Gierka bardzo dobra Ci wyszła. Czekam na kolejne wersje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Tu jest link do gry nie w fullscrenie http://rapidshare.de/files/17926795/Last_war_DEMO.exe.html , London co ci się nie podoba w menu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Po tytule myślałem, że to jakaś strategia... Cóż, podoba mi się menu, pomysł też ciekawy, a samej gry nie ocenię, bo niewiele w niej jest :) Poczekam na pełną wersję :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grygorz Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 fajna gierka tyle ze nipodoba mi sie troche przezroczysty pojazd moze by go jakos wypełnic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Całkiem fajna gra, jak na drugą produkcję. Co prawda widać, że robiłeś ją w oparciu o "1942", ale i tak nieźle. Zauważyłem trzy błędy: brak polskich liter w historii na początku, a w treningu pojazd znajduje się pod zieloną siatką i można nim wylecieć za planszę (na dole). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Pojazd nie jest pod siatką (tak się wydaje bo jest przezoczysty) a to że pojazd może wylecieć po za plansze postaram się poprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolas Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Swietna gierka tylko szkoda, ze demo tak szybko sie konczy. :( Najciekawsze jest to, ze nie tylko ciagle latamy, ale czasami walczymy tez w inny sposob (albo uciekamy... fajny pomysl z tym zestrzeleniem). Czekam z niecierpliwoscia na pelna wersje, ale popraw ta historie na poczatku gry, za czesto powtarzasz wyrazy(!!), co psuje troszke efekt, a fabula ciekawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruce Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Dosyć fajna gra :D Polecam dla tych którzy się nudzą :D ps. naucz się latać (http://allegro.pl/show_item.php?item=98449549) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Tutaj nowy screen z mojej gry http://www.gmclan.org/uploader/863/screen.jpg , powinna wyjść za kilka dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 To tak: Bład w opisie fabuły gry "kisiezycu" domyslam sie ze chodzilo ci o "ksiezycu" :D Menu itp. bardzo fajnie wykonane, ale jak zaczniesz gre to tak jakos malo urozmaicone. Po co ta siatka? Na twoim miejscu dalbym jakies fajne "kosmiczne tlo". Domyslam sie ze beda rozne rodzaje przeciwnikow i bronie :lol2: . Jak na ta wersje to slabo bo tylko latasz i strzelasz :( Daj urozmaicenia i gra bedzie calkiem inaczej wygladac :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi