Pablo-GM Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Tymon co jest zle staraj sie podpowiadac troche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Ta praca jest zła. Spodnie to nie potok błota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Moze powiesz jak to powinno wygladac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Nie wiem, może jak spodnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Albo jak Tymon ... ?:> Za jakis czas podesle nowa v spodni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Nie, ja zdecydowanie nie wyglądam jak spodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Moja notatka z lekcji geografii :D Nudziło mi się na lekcji :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 @up: Prawie jak Eddie... :> Całkiem fajne. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 To jest Eddie :P Kumpel który siedział w ławce przede mną na geografii miał koszulkę Iron Maiden akurat to sobie narysowałem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgodnie z umowa nowe spodnie ! Wzorowalem sie na spodniach ssj4 z dragon balla: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgodnie z umowa nowe spodnie ! Wzorowalem sie na spodniach ssj4 z dragon balla: Fajne, złote spodnie. Fajny item do jakiegoś MMO ;). Chyba to wykorzystam w Enega Online ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 No, coś takiego już prędzej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rewlisz Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Niezłe :thumbsup: Ile czasu te spodnie robiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Ciagle je poprawialem mysle ze ok 40min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 TAKIE SOBIE. ... A poważnie, to idziesz powolutku do przodu. Oby tak dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Moja notatka z lekcji geografii :D Nudziło mi się na lekcji :P Fajne, widać, że masz talent graficzny :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Moze to jakis przeblysk ale to jest ! C16 android zbroja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Fajne, złote spodnie. Fajny item do jakiegoś MMO ;) . Chyba to wykorzystam w Enega Online ;) a spytałeś się czy możesz cielaku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 @Pablo-GM: Narysowałbyś całego, to by lepiej trochę wyglądało. I jest zbyt żółte. #16 miał zielono-czarną zbroję... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 To taki fetysz... rysowanie spodni! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Tu vegeta z animacja chodzenia Albo nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Przez jego jednolity kolor całego odzienia wygląda jak jakaś dzidzia. Proporcje powalone jak w Earthboundzie. Oczy złe. Poza tym, ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 W dodatku jest to przerobiony template/sprite omg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Sam jest przeriobiony hmm moze mi podasz link do tego co niby przerobilem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Takie 2 zdjęcia... Pogoda nie dopisała. ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 A tu kilka moich fotek : Kotek :3 (możliwe ze już go rzucałem ale nie wiem mam sklerozę XP) http://www.gmclan.org/uploader/634/l_cbc2f...d75596c3b54.jpg Niebo : http://www.gmclan.org/uploader/634/l_1836f...7dfad1230e7.jpg Droga : http://www.gmclan.org/uploader/634/l_590c8...b00c06a60bf.jpg Zima (ta fota najbardziej mi się podoba fajnie wyszła :3) : http://www.gmclan.org/uploader/634/l_561e1...ef16eb920ac.jpg Drzewa: http://www.gmclan.org/uploader/634/l_6dad7...5412c248952.jpg takie Nuke XP : http://www.gmclan.org/uploader/634/l_4e7bb...ed7c5e65a65.jpg no i 2 fotki takie same ale jedna jest zwykła a druga lekko modyfikowana Noc: http://www.gmclan.org/uploader/634/l_3b1e4...fbd8c544b76.jpg http://www.gmclan.org/uploader/634/84e9a44b91.jpg Wiem żaden zemnie fotograf biorąc jeszcze pod uwagę o że nawet aparatu nie posiadam tylko taki w telefonie XP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Nie wiem czemu, ale "Droga" kojarzy mi się ze S.T.A.L.K.E.R-em =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Zredesingowałem się XD Zmieniłem głowę ,buty ,dodałem róg i - co jasne - ogon .Teraz jestem hedgechameleonem XD Nie wiem ,czy w takiej postaci klorować ,czy jeszcze trochę poprawic . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Może poszerz w bok, bo ten ogon żeś uciął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 I to drugie oko takie zbyt 'groźne' wyszło w porównaniu do tego bliżej :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi