Harv Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 https://gmclan.org/uploader/3751/player2.png Hm? Rozbitek do gry. Copyright Wszelkie prawa zastrzeżone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Ładny ziemniak zaklejony porwanym plastrem! :thumbsup: :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Mi to przypomina parówkę w barwach moro która została przygnieciona... kamykiem?.. albo nabita kołkiem?.. nie wiem, słabo widać. Widok chyba Top Down. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 najlepiej wyszedł kolor włosów i ich cieniowanie. Reszta średnio cienko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Hm... włosy? Cieniowania moim zdaniem nie ma... Jak byś powiedział że na głowie jest suchy naleśnik... o bym się zgodził. Ale dobra... dość krytyki bo ktoś się obrazi. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Rozbitek. Hm, prawdę mówiąc nie za bardzo widać. Nie widać. Wcale. Dziwne kółko i jakieś szare cuś. Do poprawy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Co do tego "sonica": To chyba nie jest broda. To jest takie futerko na klatce piersiowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Harv:Lol ,to mi przypomina skrawek mapy przedstawiającej Europę Południową i miecho . 2/5 . Offtopic : Naprawdę ,nie wiedziałem ,że tak wam mój "soniś" (bo nim nie jest) się spodoba . Co do tego "sonica": To chyba nie jest broda. To jest takie futerko na klatce piersiowej. Tak ,masz rację ,to jest futerko na klacie .Mam je na klacie jak Shadow (bo to ja sam siebie narysowałem XD) . Mój pierwszy bojler XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Troszeczke raz dodaj temu gostkowi :) bo wyglada, jakby tylko nalozyl rozdarta koszulke ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Mi to przypomina parówkę w barwach moro To nie jest moro. Moro wygląda tak: http://www.camocorp.co.za/pl002f.JPG . Ja tam nie widzę nic takiego ;x . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nerspeed Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Czy to wygląda jak drzewo :jezor: Powiem tylko, że bardzo prostym sposobem je zrobiłem :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 może być ale nie powinno nic odstawać tzn wszystko powinno łączyć się z drzewem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 wygladalo by gdybys powycinal te latajace galezie, ahihihi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 w oblivionie są takim stylem drzewa zrobione ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nerspeed Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Upsss, teraz zobaczyłem, że gałęzie odchodzą, a tak serio, aż nie chce mi się wierzyć, to te "drzewo", to jest zdjęcie z góry krzaka z zastosowaniem kilkunastu efektów w photoshopie :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 nerspeed bardzo mi się podoba :)). Jak pomniejszysz i pousuwasz te zbędne pixele bedzie git :) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Mamrot: Miałem na myśli tzw. plamki, a dokładniej jakiś wojskowy kamuflaż. :P Np. : fghfgh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumex Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 https://gmclan.org/up1829_6_38fc4bbf7b.html Imo nie wiem czy jest ok. Napatrzyłem się na to ze nie widzę za bardzo różnicy. Powiedzcie co dodać, co ująć, a co zmienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 @KubaGM: Jaki "mamrot"? XD @nerspeed: Jakich efektów? Jest gdzieś taki tutek? Bardzo by mi się przydał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 1 za duzo piachu - drzewa na piasku nie rosna, pod nimi jest zwykle ziemia 2 za jasna woda im glebiej tym jest ciemniejsza 3 marne odbicie w wodzie, powinno byc wyrazniejsze 4 brak zalamania swiatla w wodzie wplywajacego na kat odbicia swiatla od wody 5 no i wszystkie drzewka takie same Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 @gumex Chyba drzewka za blisko do wody podchodzą. Poza tym, aż zapragnąłem gdzieś polecieć^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 https://gmclan.org/uploader/3255/wyspa.jpg voila... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 Pikne, gdyby nie to niebo ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 https://gmclan.org/uploader/3255/wyspa2.jpg lepiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Bahamy :D Wszystko pięknie, aż nie wiem, do czego się przyczepić ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 copo@ ta grafika bije crisisa na łeb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 @zalu - lol ty chyba nigdy w crysisa nie grales O.o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 poxi@ taka przenośnia <_< bo nie wiedziałem z czym to porównać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nerspeed Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Matthew tutka żadnego nie było, ale mogę zrobić, ale to chyba nowy temat założę, co do efektów to miałem na myśli filtry w photoshopie takie jak "maźnięcie farbą", "aerograf", "szum" itp. Już zabieram się za zrobienie tutka . EDIT Sorka, tutek już napisany, zdjęcia do niego zrobione, może wieczorem będę mógł wrzucić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ian Whyte Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 http://burning-brushes.pl/imghost/uploads/b5d7415605.jpg :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi