Zychu Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 A oto moje dzieło: Profesjonalny samochód xD Jak wam się podoba? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 to jest okropne. to samochód? nie dałem jako img bo mi wyskoczyło cuś takiego: bo dałes zly link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Co w nim jest złego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 bo musisz kliknąc na "+ Show Advanced Linking" i tamten link co Ci się pokaże skopiuj :P Mi działało :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 A oto moje dzieło: http://img519.imageshack.us/my.php?image=s...bymarkuzsk6.png Profesjonalny samochód xD Jak wam się podoba? ;) PS. nie dałem jako img bo mi wyskoczyło cuś takiego: Przepraszamy, ale dynamiczne strony w tagach nie są dopuszczalne A mi się podoba - lubię taki styl :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 @up spoko :) Komuś jeszcze się podoba? Jak bd miał czas mogę zrobić jakąś grafikę do gierki jak ktoś potrzebuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 lubię taki styl Styl może fajny, ale samochodu to za bardzo mi nie przypomina :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 To bardziej przypomina butlę z gazem obróconą o 90 stopni niźli samochód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Balonik, z mojej gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Balonik, z mojej gryMoże i z gry, ale czy rysowany przez Ciebie? -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Rysujecie na szybko czy po prostu tak słabo się rozwijacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Rysujecie na szybko czy po prostu tak słabo się rozwijacie? Spadaj :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumex Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Ten balonik wygląda jakby nie był napompowany i w kształcie gwiazdki (tzn jakby się z góry patrzyło) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Ja pytam się szczerze, a Ciebie Pablo wcale nie miałem na myśli pisząc "słabo". =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Aleś ty skromny Tymon :) A samochód: dorysuj mu może koła...? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 A co, całe życie mam gadać że jestem gorszy od wszystkich tak jak do tej pory? Po za tym nie rozumiecie o co chodzi, odbieracie to dosłownie i popadacie w błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 No to oświeć nas, jaka głęboka filozoficzna myśl jest ukryta w Twoich słowach :) PS: Pół minuty się zastanawiałem, czy lepiej intencję moich słów odda emotikona ":)", czy ":P", czy może ";)" :P Naprawdę te emotikonki wpływają na znaczenie zdania... Edit: A tak w ogóle, to nigdy nie widziałem, abyś gadał, że jesteś gorszy od innych. Prawda, starałeś się nie przechwalać nie wiadomo jak, no ale i tak każdy wie, że jesteś "Pro" :P Ja tam mam do Ciebie "sentyment". Właśnie za ten dziwny, że tak to określę, ukryty, charakter :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Ja też żartowałem z tym "spadaj" xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 AAAAA, tak ta grafa jest moja, moge do niej cokolwiek dopisac, naprzyklad previev :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 och wiesz, sciagne sobie tapete z wowa naprzyklad i napisze w rogu "by copoconaco" na to samo wyjdzie, ale w to ze to twoj balonik mozna uwierzyc, ale lepiej pocwicz rysowanie podstawowych bryl: http://gas13.ru/v3/tutorials/isometric_pix...wing_shapes.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 @To bardziej przypomina butlę z gazem obróconą o 90 stopni niźli samochód. ponieważ to jest samochód przyszłości :P Jedyne co ma złego to po prostu jest troszkę za kwadratowy, tył ma za szeroki tak samo jak i przód. Kół nie dorysuję raczej bo wątpię aby z tego widoku koła były widoczne heh :) Edit: A tu krzesełko z widoku (Top Down) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 @copo - dzoeki takiego tutorialu szukalem, jak narazie to sie tyklko buttonow nauczylem rysowac :P i tak robie rozne z tego rpzedmioty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 że tak powiem, zastanawiam sie czy to dac na logobar na strone, choc podswiadomosc mowi mi ze nie do konca jest to gotowe: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Takie to o. Nie wiem dokładnie dlaczego, ale mi się nie podoba. Chyba przebajerowałeś :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 hehe, zebys widzial pierwsza "gotowa" wersje to bys powiedzial ze przebajerowana. mi cos te logo niezbyt sie widzi tu, bo kolorystyke maci. ale logo musi gdzies byc, w koncu logobar ma z tego byc. heh, co by tu z tym zrobic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 a mi ten szary nie pasuje, te niebieskie oczy i bajery ladnie by sie zgrały z czarnym tłem , przy szarym tracą swój charakter. a te żółtawe motywy - nie wiem też mi kolor coś nie pasuje, ja bym sie trzymał tonacji czerń-niebieski/fiolet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Jakos nie bardzo mi te kolory pasuja do loga . Jakos bardziej mi sie podobaly te prace Twoje wczesniejsze z "Xenona". ;p edit: Tak jak Propa~ czerń/niebieski moze jakis szary, zolty "metaliczny" czy cos ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 eeee co wy gadacie obrazek(o ile to obrazek a nie logo) PsichiXa jest całkiem spoko :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Ok, pobawilem sie troche z tym i daje 3 propozycje (kolejno: gold, silver, crystal): ktore najlepsze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi