Wolfoxer Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 @UP @2UP To tileset bajkowej krainy, więc kwiatuszki mogą być większe od krzaczków :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 oto parę moich naprawdę starych spritów jak ktoś chce możne je użyć do swojej gry edit : a to zrobiłem przed sekundą nudziło mi się XP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Najbardziej z tego wszystkiego podoba mi się drabina :D Reszta też jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Zrobilem autko takie ''orurowane'' mialo byc podobne do tego z hl'a ;P : Mowcie co musze poprawic ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Mowcie co musze poprawic ;) hmm no nie chce nic sugerować ale chyba przydało by się go pokolorować :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Zrobilem autko takie ''orurowane'' mialo byc podobne do tego z hl'a ;P : Mowcie co musze poprawic ;) Koła, są za okrągłe :) @LionX Dagger: Diamenty najlepsze :P Szczególnie te pierwsze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Szczególnie te pierwsze :) te pierwsze były w mojej pierwszej grze jaką tu rzuciłem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 13 Września 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 No diamenty nawet, nawet. A autko tak jak mowia; pokolorowac! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 LionX Dagger : Nom ,najlepsze diamenty na samej górze i ta animacja rozbłysku . Co do tych diamentów z góry - przypominają strasznie te z Soniczka ,tylko są mniejsze :blink: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 JA w tym rozbysku jak nic widze numer 9 :) moze na jakies intro do gry ktos uzyje? niezle Moje mini grafiki(duzo ludzi mi mowi ze durze mi nie wychodza, a male sa super ;P CiastkowyPotwor: Kaczor Donald: Myszka Miki (W zbroi, bo mi sie nie udawaly spodenki): I Fryz(z 4 godziny robilem fryzure, lol): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 PoxiPol : Ciasteczkowy Potwór jest najlepszy (cieniowanie) ,Donald i Miki są fajni (a co ,lubię Kingdom Hearts XD) a do tego Fryza to ... niespecjalnie ci wyszedł . Ogólnie ocena 4/5 za grafiki :jezor: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 poxipol: :D dorób do tego animację i ładną gierkę można by robić ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 @Lenin - blee, nie chce mi sie, juz dosc sie nadetalowalem tutaj, a co dopiero nimacje?!?!?!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 blee, nie chce mi sie, juz dosc sie nadetalowalem tutaj, a co dopiero nimacje?!?!?!? a mi się nudziło i coś tam wyskrobałem przed sekundą może i nic specjalnego no ale co z tego XP , poradzę Fryz autorstwa poxipol ja tylko zanimowałem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Dziwnie to wygląda ponieważ nie ma ruchomych rąk i głowy ;p Ale ogólnie animacja nawet fajna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Dziwnie to wygląda ponieważ nie ma ruchomych rąk i głowy ;p Ale ogólnie animacja nawet fajna. głowy tak ale rąk zobaczy jak to nawet prawie jak 3d wygląda jak rusza tymi łapami XD (prawie robi wielką różnice XP) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 LionX ja wiem dlaczego tak dziwnie łapy wyglądają ;p bo światło nie zostaje w miejscu tylko sie razem przesówa ;p chyba se to poprawie :D edit! a i te ciałko sie tylko przesówa zamiast obkręcić ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 poprzestawiałem parę rzeczy i już tak klatą nie rusza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 -.- A jak to akurat ktos ma w grze urzycużyć??? :) Ja nie wiem jaka to gra moze byc, bo widze ze animowaliscie (na[spacja]razie) na nic :P Borek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 -.- A jak to aakurat ktos ma w grze urzyc??? :) Ja nie wiem jaka to gra moze byc, bo widze ze animowaliscie (narazie) na nic :P jak to na nic można przecież użyci jako chodzenie na duł planszy zrobić 3 pozostał strony i gotowe do gry 3d można to użyci jako odpicie lustrzane a jak się zrobi druga stronę to jako bohatera za pleców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 https://gmclan.org/uploader/3751/sciezka.png jak cos to jest scieżka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Jak dla mnie najlepsza animacja to ta Zycha :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Dla mnie też ale i tak zepsułem jedną rzecz ale mi się nie chce poprawiać ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Przyznaje sie grafiki nie moje. i tyle :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 to bylo widac odrazu tylko nie dalo sie tego wygooglac, a niechialo mi sie glebiej szukac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Jakis taki slaby AA w odbiciu jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 @Copo: Reklama jakiegoś środku owadobójczego? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Chyba światobójczego =d Odbicie nie wyszło za dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 JA gdy na poczatku od tak na to spojrzałem myslalem ze to zdjecie, lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Harv : Fajna ,isometryczna ścieżka ,tylko trochę ża duża - 4/5 copoconaco : pixele widać ,ale bardzo dobry model - 4,5/5 E: Rysunek XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi