Nobody Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Nadal ziemia się powtarza. Zrób między nimi jakąś różnicę, żeby nie było tego loopowania. A co do rysowania to b.ładnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 pablo1517 - Dużo lepsze od poprzedniego ,5/5 .Ale nie potrafię sobię wyobrazić ,jak by by wyglądało bez loopowania (cokolwiek to jest) . EDIT:Hurra ,setny post :biggrin: ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 no, i to już ładne :D ale tak żeby się doczepić to czegoś, to ta ziemia zbyt się 'powtarza' :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Pablo teraz wygląda lepiej, tylko brak tu takiej różnicy ;p Mógłbyś zrobić jakieś elementy np. kamienie, może jakieś korzenie czy szkielety ;p Albo po prostu zrób kilka rodzai ziemi i będzie dobrze ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 *Tutaj wstawić losowe fanfary* xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 no, no coraz lepiej ;) jeszcze troszkę, i będzie idealnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumex Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Lepsze czy gorsze? Najbardziej u pabla przeszkadzał ten duży kamień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Lepsze czy gorsze? Lepsze ;) właśnie o coś takiego mi chodziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Blaaah! I'm ruined xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 I radzę przeczytać dokumentację. =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Tymon, te kolana troszkę dziwnie wyglądają :P Do poprawy ^^, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Sam dziwnie wyglądasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Trzyma swój dziecinno-bajkowy klimacik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 AA!! jaki tam dziecinny klimacik toż to szatańskie! ;p zrob jakies cieniowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 AA!! jaki tam dziecinny klimacik toż to szatańskie! ;p zrob jakies cieniowanie. Tak jak jest mi się podoba ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 @Tymon: niech ci tam będzie... A AntyAliasing robisz ręcznie, czy programem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 ja nie mówilem ze mi sie nie podoba ;p tak se poprawiłem z nudów. ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Nobody, jaja sobie robisz? AA automatycznie w pixelarcie jest całkowicie wykluczone. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 siekierka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 siekierka dobra, tylko chyba jednak zbyt zciemniona przy złączeniu trzonka z ostrzem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Jeszcze kilka dobrych miesięcy pracy i może doczekam sie ocen "ale super!!!!/zaje$%ste!". xd Jak zobaczyłem kilka ze swoich pierwszych prac... ekhem lepiej nie mówić. :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Kolejny wip : I nie wiem czy to są diamenty ,czy tarcze -_- . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 mi to nie przypomina ani diamentów ani tarcz ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 https://gmclan.org/uploader/3255/candle.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 :D w porównaniu z poprzednim, ten wygląda już bardzo ładnie :) Przede wszystkim odbicia światła dobrze się prezentują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 @Tymon: No to jesteś true master of pixelart ;D @Copo: Świetne, nic dodać, nic ująć. @Zychu: No, siekierka nie powiem, ładna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 EMO STYLE !!! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 ja nie mówilem ze mi sie nie podoba ;p tak se poprawiłem z nudów. ;D Poprawka gruntu nawet niezła, ale krzaczek i kwiatki mi się nie podobają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
progio! Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Kwiatek za duży w porównaniu do krzaka. Wogóle jest dużo za duży. A krzak wygląda jak jakaś zielona płachta ;S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 daj na krzaku jakieś czerwone kropki lub coś żeby to w ogóle jakoś wyglądało... i zrób jeszcze tak jak napisał "progio!" popraw tego krzaka żeby był większy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi