Snake Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 @gumex: Dogwaffle ? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Ponieważ w małym sekrecie (choć teraz już nie małym) powstaje nowa lepsza odsłona XenoNa, to pozwolę sobie pokazać Wam i oddać do oceny nowy styl: Userbar, dla tych, którzy chcą wspierać rozwój silnika: Oraz Duuży Intro-splash z nowym logiem silnika: http://www.xenon-core.yoyo.pl/graphic/xeno..._intro_dark.png Mam nadzieje że spodoba się Wam nowy styl :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Bardzo. :) Tylko nie wiem, czy nie za dużo napisów przy obrazku. Ale wygląda naprawdę świetnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Mój nowy pixelart starałem się i robiłem to jakieś 1h 30min ;) To miał być szerszeń. Btw może ktoś chce pomalowac ?:) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Psychol: Userbar dobry, ale to drugie już za bardzo ma nawalone napisy tak jak Sirluki napisał. Pablo: Dobre ale nic ciekawego, kontury łatwo zrobić, gorzej z pomalowaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 @up: Hmm... Czyli tylko ja miałem największe problemy z konturami? XD Może pokoloruję... ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 W grze wygląda lepiej ( interpolating blablabla ) :P Jak się wam podoba? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Jest ok, tylko tak jakoś kolor nie pasuje... może przez ten fiolet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Jak się wam podoba? Mi się nie podoba :P zbyt jasny koniec ostrza miecza, ale skoro piszesz, że w grze wygląda lepiej to się zobaczy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Ja starałem się w 5 min pokolorować w Gimpie i wyszlo mi tak : PS troche słabe ale potem zrobie lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 W grze wygląda lepiej ( interpolating blablabla ) :P Jak się wam podoba? :) Myślę, że miecze z plasteliny nie są w stanie zrobić nikomu krzywdy, nawet jeśli są w rozmiarze dorosłego człowieka i są trzymane przez leminga w wiejskich szatach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzu Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 To muj piefszy alien... :P :P :P :P :P :P :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 łał super.... ileż to lat ma nasz artysta ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 co pajac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 temat: paczka moich grafik z gimpa... http://www.gmclan.org/up1486_4_gimp.html dopiero się uczę ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Masz Czyzu pecha - bog cie nie lubi ze warn za warnem leci :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 ten tekst 'fajny mudzyn' tez mu mogles wypieprzyc z sygny :P mnie tam bardziej ten tekst wkurzal niż goła pani w avku ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 nie chodzi o to że nie lubi,po prostu rodzice chcieli mu zrobić na złość i kupili mu teraz internet(z tą złością to chodzi o to że wejdzie np. na taki gmclan "da sfoiego uwola" ludzie go wyśmieją i będzie mu przykro,a raczej się wkurzy i nas hacknie! :( wiecie co? nasz serwis to w statystykach powinien zostać stroną której najbardziej grożono xD codziennie musimy zmagać się z groźbami uzbrojonych po zęby w neostradę 10 latków! E: no właśnie,teraz to jakaś jakby olewka tutaj warn a pod spodem "fajny mudzyn x)" E2: do fizyxa:dlaczego avatar niedozwolony? xf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 już kiedyś pisali, że nie chą aby się dzieci na gmc zgorszyły :D E : i to był chyba nawet Psychix :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 a no jacys faszysci, nazisci kurde rasisci, co ja tu robie :-o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Noo to mamy artystę na forum, może zrobisz mi jakieś grafiki do gry? :P i nas hacknie Znowu hakują? To ja już się nie odzywam Propa: Jaki ładny avatarek :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 e tam,ja dopiero się uczę i nie umiem dobrych grafik robić xd E: acha... xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Niklas: To o tym super grafiku nie było do Ciebie tylko do Czyzu, bo ładnie maluje ;F A Twoje grafiki dobre, ten ogień głównie mi się podoba, zrób tylko całą animację ognia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 bym zapomniał, to KC PAULINKO jest dla kumpla ;) nawet jest podpisane Paulina - Mateusz a ja jak sam nick wskazuje mam Nikodem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Oto moje sklecone "coś" w GIMPie (pseudo-3D!!!) Wiem, że marne, ale to mój pierwszy image w GIMPie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 No słabe, robione na efektach, do tego te "koła" są "kwadratowate" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 @lenin: To mój pierwszy obrazek w GIMPie to nie najlepsze efekty są :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 @lenin: To mój pierwszy obrazek w GIMPie to nie najlepsze efekty są :P Nie no ucz się i próbuj dalej, w końcu będzie lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 @lenin: No dobra. Wygoogluję kursy GIMPa i kuję :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 brzydkie,no ale ucz się,może przynajmniej w gimpie coś fajnego zrobisz xf btw. ja zrobiłem sobie właśnie w gimpie mojego nowego avatara :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi