Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 17 Stycznia 2018 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 autoportret w stylu nikasowym, bo chyba nigdy nie rysowałem swojej mordy Chell, szpaq99 i Uzjel 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 17 Stycznia 2018 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 śliczne, zawiść hir Uzjel 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 17 Stycznia 2018 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 juz zakladam folderek do przyszlorocznych nominacji na CA Uzjel 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykPlayingPOLSKA Opublikowano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Pierwsze co mi przyszło na myśl gdy to zobaczyłem to Taco Hemingway Bardzo ładne. Uzjel 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zajebiste. I ta kropka w tle, mmmmm. Kropki. Kurwa, jak ja lubię kropki. Uzjel 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 18 Stycznia 2018 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 kurwa kropkiiii, najzajebistrze narzędzie kompozycyjne. Czuję to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 18 Stycznia 2018 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 dalej się bawię w nikasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 20 Stycznia 2018 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 a teraz próbuję sobie jakoś zróżnicować styl, bawię się w stylistykę ilustracji do magazynów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 20 Stycznia 2018 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 mam wrazenie ze to twoj standardowy styl, tylko inna paleta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 20 Stycznia 2018 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 tzn staram się jeszcze bardziej uderzać w minimalistyczną formę. Tutaj np kompozycja papierosowa. Mam ten swój mały skurwiały przesąd z wywracaniem do góry nogami papierosa, to sobie to narysowałem. Pokochałem tę szalony nachalny i budowniczy błękit, bardzo żywo oddaje cienie. No i sobie nawet założyłem instagrama, a co. https://www.instagram.com/womaszwomasz/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 20 Stycznia 2018 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 a ty taguj te posty, ziom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 20 Stycznia 2018 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 boję się, nie znam się na tych rzeczach jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 22 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Spróbuj pokombinować z CMYKiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 22 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zajebiste jak zawsze Czołg. A ja popełniłem chyba najlepszą do tej pory moją pracę. Wojzax, Uzjel i szpaq99 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 24 Stycznia 2018 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Ładne, kolorowe trochę dziwne palce jakieś takie paróweczki chyba że tak miało być A tu proszę - z blendera do pixelartu Uzjel, szpaq99 i Wojo 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 24 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 O, widzę że mam konkurencję w blenderowych pikselkach:) Świetna robota, próbowałeś już jak wygląda w ruchu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 24 Stycznia 2018 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Tak, trochę się zainspirowałem W ruchu jeszcze nie, muszę ogarnąć automatykę tego procesu, coś czytałem o jakimś dodatku Sprtify który robi ładne spritesheety. Uzjel 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 24 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 To akurat nie problem ale ostrzegam tylko że raczej trzeba będzie sporo poprawiać photoshopem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 25 Stycznia 2018 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 chyba tego nie wrzucałem a to zapewne szczyt mojej twórczosci w 2017 roku szpaq99 i Uzjel 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Wydaje mi się, że to gdzieś już widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 26 Stycznia 2018 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 szpaq99 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 27 Stycznia 2018 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 W końcu to IG założyłeś. Poleciał follow pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 29 Stycznia 2018 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 no i wzajemnie @Nikas ja tymczasem ciągle robię sobie takie ćwiczeniowe graficzki, po jedną-dwie dziennie. Zacząłem bawić się w to "gąbczaste" cieniowanie, bardzo polubiłem ten efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 3 Lutego 2018 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 ikonka taka se @edit: ta jednak lepsza szpaq99 i Uzjel 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 7 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Pierwszy obraz od 2 tygodni. Uzjel i Chell 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 8 Lutego 2018 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 przekozak, dobrze Ci zrobily te 2 tygodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 15 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Noelo. Potrzebuję solidnej recki oraz opinii na temat tych paru plakacików. W sumie głównie tego z narcosa. Zastanawiam się, czy takiej grafiki już gdzieś nie było, a nie chcę puścić jej w neta żeby wyszło, że kopiuję czyjąś twórczość. Wiadomo, ZAWSZE SIĘ TROCHĘ KOPIUJE, ale to jednak byłby zerżnięty pomysł. Coś mi świta, że widziałem gdzieś jakąś szopkę (ale nie narysowane). Grafiki szukałem na googlach, lecz nie mogłem znaleźć. Ostatnio robię takie rzeczy dla odmiany ogólnie i trochę tez nauki. Uzjel 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 17 Lutego 2018 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 @Nikas no co można powiedzieć, schludnie, czysto, estetycznie, no miłe plakaty. Nie są za bardzo dla mnie, troszkę mi tu brakuje mięska, ale na pewno będzie popyt. A ja tymczasem naknociłem troszkę instagramowych grafik dla samodoskonalenia i próby znalezienia własnego stylu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 18 Lutego 2018 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 introoo Chell, Penguin i Uzjel 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi