szpaq99 Opublikowano 10 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 @adriannn Freddie niestety tylko a3, bo nie miałem większej płyty :-) Plakacik fajny :-) chociaż, może za mało nasycony ;-) ale pewnie fajnie by wyglądał wydrukowany na starych kasetach od nesa, czy czegoś innego :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 12 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Nieco go ulepszyłem, chyba gotowe: szpaq99 i Morro 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignatus Opublikowano 12 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 13 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Wyborne wąsacze, aż by się chciało w mordę kopać! <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Penguin Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 (Mimikyu) PatrykPlayingPOLSKA, Adriann, Uzjel i 1 inny 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Penguin ty serio dobrze pixelkujesz. Oby tak dalej Penguin 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Penguin Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Aż dziwne że nikt Ci nie dał żadnych punktów jeszcze. Piękne pixelki. Penguin 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Penguin Opublikowano 13 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignatus Opublikowano 13 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 szpaq99 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 13 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Praca już trochę ma, ale zapomniałem wstawić. szpaq99 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 14 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Dnia 13.11.2017 o 13:48, Ignatus napisał: Zdenerwowałeś plasteline. Nikas fajne w tym jest to, że trzymasz się jednego stylu i tematyki. Nie masz jakiego insta do samych prac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 15 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Mam: https://www.instagram.com/krabonszcz/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 18 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Chell 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 18 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 W sumie tego insta to znałem, nie ma tam samych prac ale jest ich na tyle sporo, że jest spox. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 18 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Bo to mój prywatny instagram i wrzucam tam różne rzeczy, choć głównie staram się żeby było #artsy. Fajnie, że się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 18 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 19 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Lecimy nie śpimy. Uzjel 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 20 Listopada 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 nikas, to w kwadracie super, na bardzo ładny styl trafiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Dziena. ::))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Na jakiej podstawie dobierasz kolory? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Kwestia praktyki na przestrzeni ostatniego roku. Najbardziej pasują mi pastelowe odcienie i po prostu bawię się paletką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 22 Listopada 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 kurdebele, troszkę mnie nie było, a Nikas sowity progres warsztatowy zalicza, bardzo winszuję. No i już znalazłeś swój styl i widać, że coraz swobodniej się w nim czujesz. Ja za to dorzucę czterema graficzkami co ostatnio skrobałem, jakiś plakat jakiegoś projektu jakiejś babki, siedzące jeże, okładka na singiel zespołu mojej lubej i okładka na przyszły ich album. Przy okazji odkryłem mój fetysz na punkcie pudrowego różu i ciemnego granatu, to podstawy mojej palety barw w ostatnio wszystkich grafikach. Przy okazji uczę się w końcu tego nieszczęsnego Illustratora i tak cholernie pluję sobie w brodę, że wcześniej tego nie zacząłem. Uzjel i szpaq99 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 22 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 No pro są te prace w hui, masz instagrama? Inspirowałbym się. Also jak się uczysz Illustratora? Sam? Jakieś tutoriale? Bo ja ciągle nie mogę zacząć. Ostatnio próbowałem nawet ale się nie udało ponownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Bardzo dużo mam ostatnio weny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignatus Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Czołg 10/10 Nikas nie ocenie bo jak dla mnie nope totalnie , ale szanuje ogólny talent więc milczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 23 Listopada 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 a ja widzę, że Nikasa ciągnie do kubizmu już powolutku, co bardzo szanuję. @Nikas Jeżeli mogę sobie pozwolić na jakąś uwagę, to może polecałbym spróbować nie używać idealnej czerni i bieli, bo to jednak nienaturalne kolory wbrew pozorom. Zacząłem to właśnie implementować w moich graficzkach tj. wszystkie jasne barwy są ciepłe, głównie używam różu w tym celu, a ciemne barwy są zimne, więc używam granatu i dzięki temu paleta jest jakaś taka fajowsza. Prócz tego ciekawi mnie jakby wyglądała całość z cieńszym konturem. No i zauważyłem jakąś dziwną niekobiecość w jej głowie i już wiem o co chodzi. Wielu ludzi przy pierwszych rysunkach profili zapomina o tym złotym wcięciu jak szyja przechodzi w potylicę no i linia kobiecej żuchwy potrafi być naprawdę delikatna. Polecam takie ćwiczonko żeby przy rysunku łbów z półprofili i profili zacząć od dorodnego kółeczka i do niego dorysowywać różne obłe kreski tak długo, aż zacznie to przypominać głowę, wtedy zawsze ma się pewność, że uchronisz się od płaskogłowia i zachowa się kobieca harmonia. Też nie chcę się usilnie wpierdalać i udawać mentora rzecz jasna, ale odkąd mam na studiach zajęcia rysunku to jednak to i owo się odkrywa. Ale ogólnie props, szanuję w opór to, że używasz jeszcze tych geometrycznych kompozycji. No i powiem ci szczerze, że masz wyobraźnię i dobry zmysł estetyczny, a to jest w sumie na wagę złota. Na moim wydziale jest w brut słodkich córeczek tatusiów co pokończyły szkoły plastyczne i prócz jednorożców i płaczących aniołków chuja ci stworzą. Otwiera mi to powoli oczy na to, że nie ma znaczenia warsztat techniczny jeżeli jesteś bez wizji. No i z racji, że ty taki A E S T H E T I C chłopak jesteś to z całego serca polecam Ci jeszcze taki dizajnerski zespół Memphis Group i ludzi co się nimi inspirują. Może jakoś zainspirują cię różne ich rozwiązania estetyczne, czy eklektyzm formy https://www.yellowtrace.com.au/modern-memphis-design-trend/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 24 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Jak ja widzę wasze pracę a zwłaszcza te Czołgowe to ogarnia mnie smutek z powodu, że nie tworzę obecnie nic co mogłoby się przyczynić do rozwoju kultury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 26 Listopada 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 ja się przyczyniam do rozwoju kultur bakterii Chell 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykPlayingPOLSKA Opublikowano 26 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Natchnęło mnie coś narysować.Ktoś może rozpoznaje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi