Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 26 Września 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Totalny mockup, nie zaprogramuje tego bo brak mi umiejętności. Na razie pracuję nad mapami, żeby były sensowne i miały wiele dróg do celu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 6 Listopada 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Kurcze , fajowe , jakiś survival-horror szykujecie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 7 Listopada 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Dzięki :* co do pytania - nie, nie survival-horror, jakąś mini-zapowiedź pewnie niedługo postniemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 10 Listopada 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Ładniusi potworek. B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Bardzo ładne, ale przeczepiłbym się do amatorskiego oświetlenia typu "bardzo dokładnie z góry". Ni to od twarzy, ni to od pleców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 10 Listopada 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 bo świeci bardzo dokładnie z góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 10 Listopada 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 bo świeci bardzo dokładnie z góry to + weź pod uwagę, że ta postać będzie się obracać, a nie będę rysował jej 360 wersji pod każdym kątem w stosunku do kierunku padania świata B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Pierwszy ever szkic na tablecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Ćwicz dalej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 15 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Teraz chociaż troszkę lepiej? Godzina rysowania: Nie będę spamował każdym rysunkiem, ale czasami coś tu wrzucę. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 15 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Przynajmniej coś się dzieje :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pop44 Opublikowano 15 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Ja z kolei skrobnąłem takie coś na potrzeby jakiejś tam grupy ASG. Użyłem warstw i gradientów, a gumką poprawiłem kształt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 15 Listopada 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 nieźle, nieźle, też lubię warstwy i gradienty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 16 Listopada 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Jakieś tam kadry z nowej wersji komiksu o Majdanku, projekt wstrzymany bo tylko mi się podoba taki styl. Tak czy inaczej jakiś komiks powstanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 16 Listopada 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 dłoń i scenka fajne, babka słabiutka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 17 Listopada 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 łerk yn progres Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pop44 Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Taki Stalker trochę :D Jaki masz tablet? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 17 Listopada 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 wacom intuos 5 m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Powinien być 'grubiej' ubrany , jakiś cięższy ten kożuch czy coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 A SKĄD WIESZ, A MOŻE TAM NIE JEST TAK ZIMNO NA TEJ PLANECIE???? HAAA I CO CWANIACZKU. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 20 Listopada 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 dokładnie, to tropikalna planeta B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Powoli kończą mi się pomysły co rysować. Wydaje mi się że nie potrzebuję rad co do rysowania bo na razie uczę się w ogóle operować rysikiem. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Powoli kończą mi się pomysły co rysować. Wydaje mi się że nie potrzebuję rad co do rysowania bo na razie uczę się w ogóle operować rysikiem. :) Hejo, ciężkie początki są prawda? Dziwnie leży w dłoni rysik. Akurat linearty kolorowane bardzo ciężko się rysuje rysikiem i to nie jest najlepszy pomysł na ćwiczenie - jak chcesz rysować takiego pikachu to trzeba by pobawić się pen tool jest dużo lepsze do takiego typu pracy... To co jest najfajniejsze w tablecie, to nacisk różny, przejścia kolorów delikatne, gradienty i w sumie to chyba jest najcenniejsze, ciekawe jak to jest w Gimpie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Dawno nic nie wstawiałem, oto mały koncept art Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Ten koncept ma moim zdaniem fajną kompozycję, ale jest niedokończony, tzn nie zostawisz chyba tych elementów krajobrazu tak? Ten płaszcz dziwnie odstaje, jakby był bardzo sztywny i drzewo ma gałęzie piorunowe. Ja nic nie wrzucam, bo mam same zlecenia, co do których praw autorskich się pozbywam, mogę pokazać asset, który sobie tam sprzedaję gdzieś, to pokażę czym mniej więcej się teraz zajmuję, żeby nie było że nic nie robię, wiem że się usprawiedliwiam...chociaż trochę tak jest, mało czasu na grafikę, tak dla zabawy, to tylko ołówkiem maziam. W sumie czy ta grafika tanków jest ładna? hm, sama nie wiem, chyba nie bardzo, ale za to praktyczna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 7 Grudnia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Bardzo ładne kamienie, dżewa, tło, ogólnie wszystko oprócz mostów. Serio, może ostatnie deski powinny sie lekko wtapiać w powierzchnię albo coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zakładając, że tanki mają to tych mostach jeździć, no to niestety, ale nie wytrzymają, a i trzeba by rysunkowo poprawić. Bardziej spłaszczyć bym proponował :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 23 Grudnia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi