szmalu Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Fakt, dzięki za spostrzeżenie, teraz zauważyłem że to zjechanie wygląda, leci do poprawki Edit: Przerysowałem mu trochę buzię na nowo żeby była wyraźniejsza i starałem się poprawić ten dym tak, żeby leciał za kierowcę. Lepiej chociaż trochę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriso99 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 nie moze byc dym taki gęsty i ciągły, co on tam pali?! snop siana?! pozatym to wygląda jakby miał w uchu trola który wyciąga język Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 No ja wiem że to nie jest full-real picture, tym bardziej że sama postać typowego badassa, night drivera, jest celowo przejaskrawiona więc jara cygara które kopcą jak siano. Poza tym, to animacja retro, która bardziej stawia na umowność przedstawionej sytuacji niż na realizm - jest dym, więc wiadomo że coś tam pali. Kiedyś większość animacji wyglądała śmiesznie i dziwacznie. A tak naprawdę staram się bronić, bo nie wiem jak to poprawić, wykracza to już poza moje znikome umiejętności graficzne :D Na szczęście "klient" jest obecnie z animacji zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Może spróbuj go w środku rozjaśnić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Ty Night Driver , za dużo filmów Quentina Tarantino :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 lepiej będzie wgle bez dymu niz z tym dymem, naprawde wyglada jakby miał drgawki jakieś podskórne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Właściwie to dym można wygenerować za pomocą efektów cząsteczkowych :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriso99 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 szpaq99 masz racje :D nikt nie pomyślał, a to bedzie najlepszy i najprostrzy efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Fakt, dzięki za spostrzeżenie, teraz zauważyłem że to zjechanie wygląda, leci do poprawki Edit: Przerysowałem mu trochę buzię na nowo żeby była wyraźniejsza i starałem się poprawić ten dym tak, żeby leciał za kierowcę. Lepiej chociaż trochę? Kojarzy mi się z pierwszym Carmageddonem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amaterasu Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Ciężko mi sobie wyobrazić, że Carmageddon nie był inspiracją do tej grafiki. Wygląda nieźle, ale dym nadal skopany, przypomina teraz dżdżownicę - może usuń dym całkowicie, ale daj animację świecenia się końcówki tego cygara/papierosa/czego tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 może usuń dym całkowicie, ale daj animację świecenia się końcówki tego cygara/papierosa/czego tam. no, to jest chyba najlepszy pomysł, dzięki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 15 Czerwca 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 eh, hopefully kiedyś się postaram nauczyć rysować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Przyznam że całkiem apetyczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 eh, hopefully kiedyś się postaram nauczyć rysować To jest obrazek dla kategorii wiekowej +16 powinieneś ukryć w linku ten obrazek i oznaczyć kategorie wiekową. :P Ale nie ma co obrazek ładny chciałbym umieć tak rysować. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 15 Czerwca 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 sutki masz ocenzurowane :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 sutki masz ocenzurowane :D Dlatego 16+ a nie 18+ ale trzeba pamiętać że choć większość ludzi ma już na tym forum ukończone 16 lat, ciągle są jeszcze Ci młodsi użytkownicy. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Jak sobie cycka narysowanego zobaczą to im się nic złego nie stanie. :x Ba, nawet jakby zobaczyli na żywo nagiego to też by się nic nie stało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 16 Czerwca 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 pierwsza fajniejsza ale ta też nie jest zła :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriso99 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 ta tylko dostałą deską w nos, albo jej poprostu odpadł :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 16 Czerwca 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 ano pierwsze lepsza - agree Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Ładne ładne :), tylko czemu one (2 i 3) spędziły zbyt dużo czasu na słońcu? Są dziwnie spieczone tu i ówdzie, w szczególności na ramionach i nosie, jakby zapomniały filtru UV przed wyjazdem do Mielna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 17 Czerwca 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 bo inaczej nie umiałem ;___; takie na szybko bo jestem retardem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Susan Coffey była twoją referencją? Bo dał bym głowę uciąć że gdzieś u niej widziałem tą pozę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 17 Czerwca 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Fajna kolorystyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 18 Czerwca 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 dzięki :) wiem, że brzydki ryj i w ogóle do dupy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 21 Czerwca 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriso99 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 hahahahag brał bym jak rumun zasiłek :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 22 Czerwca 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 ^^ już nikt oprócz mnie nie bazgroli na tym forum? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi