Phoenix Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 No jeszcze parę rzeczy się ze sobą gryzie, ale widać już określony styl. Podoba się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Takie tam głupotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 8 Marca 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 coś czeba było robić jak net padł :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Niech ci częściej pada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Mi jak padł to zrobiłem sygnaturę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Mi jak padł to poszedłem spać : DDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Jak ktoś to może użyć tej grafiki do swojej gry :thumbsup: To różowe to niedokończone chmury :cat: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Nudziło mi się więc zrobiłem na szybko parę graficzek :thumbsup: Wyglądało by to o wiele lepiej gdybym to, jakoś porządnie skleił, w grze samoloty robiły by jakieś ósemki, czy coś jak w starych grach z automatów. Użyte zostały 32 kolory. Edit:Potem się pobawię się texturą wody, ona psuję cały efekt :P Co do pracy Wojzaxa to jaram się, jedynie brzydki jest ten blask sztabki złoto, chyba że jest animowany to wtedy OK. Nad portrecikiem pirata mógłbyś popracować :thumbsup: Jaram się strasznie! Super to wygląda. :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Dzięki <3 <3 <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Propa, to jest naprawdę fajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Naga kobitka z parasolem + ulewa i rozwiane kartki kalendarza. +1000 do vibe'u! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriso99 Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 hah juz mam nową tapetke, dzieki propa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 mam wrażenie jakby parasol jej nie osłaniał , w sensie był za bardzo przed nią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Dzięki :) A praca ogólnie bardzo szybka, jedyne co stosunkowo długo tu rysowałem to efekt mokrej skóry (a i tak nie wyszedł tak jakbym sobie tego życzył :( ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 W sumie zgodzę się z umieszczeniem parasola - jest za bardzo przed nią (czytaj dalej od nas ;p) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 niby tak :P Ale inaczej nie była by mokra, a o to chodziło w rysunku żeby narysować mokrą dupę. No dobra mój błąd :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Nudziło mi się, więc machnąłem coś długopisem, lecz machanie długopisem to nie są proste rzeczy :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Bruce Campbell?:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 TAK :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Postanowiłem ostatecznie zakupić notesik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 szpaq mega, kudły z lewej trochę odstają od reszty rysunku, ale i tak miodzio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Dzięki :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Kiełbasa, podoba mi się. Wyrażone emocje wydają się prawdziwe i dlatego nie ma się do czego przyczepić :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Kiełbasa, podoba mi się. Wyrażone emocje wydają się prawdziwe i dlatego nie ma się do czego przyczepić :) . dzięki dzięki i wogle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 To nie dziękuj tylko do roboty następne rysunki robić! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 musiałem dwa razy skanować i nieciekawie to zespoiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Co przedstawia rysunek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 no jakiegoś dziada w lesie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi