Filar Społeczności ANtY Opublikowano 15 Października 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 myślę, że dobrze jest, on jest pochylony także wiadomo chyba, że jedna noga grubsza będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 20 Października 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 tak btw to tego murzyna narysowałem w 2011 roku i bonus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 pani bez twarzy i pani w kapeluszu podobają się, pani łuczniczka też się nada, robot wporzo, łysy fajny ale mocno niedopracowany, a murzyn jak z innej galeri :) Weź dopracuj któryś rysunek tak na poziomie twarzy pani w kapeluszu i będzie ######ście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 21 Października 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 dzięki za miłe słowa :) może kiedyś będę na tyle dobry, żeby odjebać całą prackę na znośnym poziomie, przynajmniej tak liczę, ale ilość pracy jaką w tym kierunku poświęcam jest niestety znikoma :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 21 Października 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 twarz pani w kapeluszu wyjebana w kosmos, 20/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 21 Października 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 no no te ryjki pań to Ci wychodzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 21 Października 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 po tylu nieudanych próbach, i setkach komentarzy "kill it with fire" kiedyś musi zacząć wychodzić :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 21 Października 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Ta lasencja to z głowy? bardzo dobrze zrobiona. Ale to niestety przerysowane: Ładnie, nie powiem, ale mimo wszystko.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 21 Października 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 to photo studies w większości, chyba oczywiste? mimo wszystko co? z własnej głowy się rysować nikt nie nauczy, jakoś ćwiczyć trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 21 Października 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 No ok, czasem coś wpadnie do głowy przy przerysowywaniu, ale ciężko uznać takie '1:1 cała postać' jako coś szczególnie nadającego się do Galerii Grafik. Gdybyś np. posiłkował się przy takim czymś samymi częściami ciała, np. czyimś uchem ze zdjęcia albo ogólną pozą to ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 21 Października 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 dobra, to wyjebe to co tylko ćwiczeniowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 21 Października 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 bardzo bardzo WIP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 takie jeszcze nic po 3 dniach rysowania. olbrzymia rozdzielczość. jeszcze się nie zabrałem za 1 plan generalnie rysunek wymaga więcej pracy niż większość moich starych gier :D a i kręce 'speed paint' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 22 Października 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Czekam na speed painta w takim razie, to będzie epickie. Szukam skopiowanych rycerzy i coś znaleźć nie mogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 O w dziuplę, Propa. Brak słów. Rozwałka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 dzięki :) Czekam na speed painta w takim razie, to będzie epickie. Szukam skopiowanych rycerzy i coś znaleźć nie mogę. Wojzax -unikam kopiowania jak mogę, ale jednak i takie są, tylnie rzędy, choć większość narysowana normalnie :) ale później ich i tak zróżnicuje kolorem flagami kurzem i dymem. Plakat będzie na pół ściany ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 18+ Cycki Coś nowego ode mnie.;) Olej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 22 Października 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 a czy to aby tylko z wyobraźni? ;dd a tak serio to ładnie, jakimi farbami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Olejne jak napisałem wyżej.;p I niestety pani z internetu:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 22 Października 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 A, nie ogarnąłem, że to odnośnia do rodzaju farb ^^ Chyba najtrudniejsze, y? W sumie jedyne, z którymi miałem styczność poza plakatówkami w zerówce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Wydaje mi się że są właśnie dość łatwe w porównaniu z innymi, nie narzekam;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 hehe lubie dlugopisy kredki olowki tablety tatuaże węgiel pastele itp., skupie sie to nawet z plasteliny coś fajnego ulepię, ale w starciu z farbami zawsze czułem się pokonany :) fajny obraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 taki tam pancerz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 23 Października 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 strasznie dziwne kolory no i bez cieni słabo się to prezentuje. Co do farb to akwarele zdecydowanie trudniejsze od olejnych, w oleju przynajmniej masz tyle poprawiania ile chcesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 po tygodniu BARDZO intensywnej pracy (prawie non stop) : Jaka zrobic pore roku/dnia/pogode? chłodny zimowy wieczór, mocno niebieska kolorystyka, czy na odwrót ogień i porzoga, dużo czerwieni i pomarańczu? albo zwykły ciepły letni dzień i dużo zieleni>? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 OGIEŃ JP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Masz specyficzną perspektywę w swoich pracach. Spróbuj narysować w przyszłości coś w uber-szerokim formacie, na przykład 4:1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Chłodny jesienny poranek, tuż po świcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 25 Października 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 ładną animację 2d znalazłem na tigsource Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi