Yoda Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 @Tymon: Ale fajne ogrodniczki xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micemincer Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Bo akurat rąbałem pniaczki do kominka. :D hehe to co robisz w spódniczce? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Sylwek: Takie uszy jakieś, odstające jak fistaszki ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 @up: Jest parę niedociągnięc,np.z jednej strony ma kwadratową szczękę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Sylwester: Może być.. jak na pierwszą pracke, ale i tak nie lubię mangi.. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 takie se drzewowate. UZI. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 UZI od!3b!stY, ale drzewa to poracha ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Szlamiaste ;p To tylko kropki jaśniejsze i ciemniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Kombinowałem z narysowaniem twarzy w kilkunastu pixelach, takie coś wyszło, fajny efekt, taki czarno-biały :P ... oto pracka: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Ładne Kuba, ładne... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Ładne, ale takie sztywne ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Wygląda jak jakiś transformer, ale ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Znowu coś wyskrobałem... to jest jakoby Uzębienie lecz nazwę to Gębą... mam propozycje, skopiujcie sobie czyjeś zdjęcie z 'Nasze Fotki' i wklejcie ten obrazek... fajny efekt, a ja nie chce się po prostu narażać... oto ta buzia: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Powiem, słabo-średnie. Nie podoba mi się, myślałem na początku że to oczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micemincer Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 ja uwazam ze nie jest zle - ewidentnie masz smykałke do pixelartu - mogloby byc wieksze, bez lupy ani rusz :] ale i tak dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Znowu coś wyskrobałem... to jest jakoby Uzębienie lecz nazwę to Gębą... mam propozycje, skopiujcie sobie czyjeś zdjęcie z 'Nasze Fotki' i wklejcie ten obrazek... fajny efekt, a ja nie chce się po prostu narażać... oto ta buzia: Nieco szersze i jaśniejsze i naprawdę fajny pictel by był. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Koleś z avatara RaistlinBlackRoba w piżamie xD: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Co to ma być? Zamieniłeś tylko biały na różowy i szary na trochę ciemniejszy róż... <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Właśnie, Crackkk-GM! Znowu zaśmiecasz GMClana swoimi h**owymi pracami... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Ale tylko to są ciuszki nocne :P (żeby te białe sie nie pobrudziły...) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Koleś z avatara RaistlinBlackRoba w piżamie xD: Lol. Perfidnie podrobiony kolor tylko. A tak poza tym, to widziałeś kiedyś różową judogę? Ja widziałem tylko raz w życiu: w Chorwacji w Splicie na Jadran Cup jakaś drużyna z bodajże Bułgarii miała, ale zdecydowanie nie sprawiali wrażenia trudnych przeciwników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 @crack: Bardzo śmieszne, jesteś przezabawny <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 OMG, z takimi pracami to na Pokemon Valhalla a nie tu. Albo do toy-toya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Lol, to ten szlafrok to judoga? Jakaś dziwna nazwa... <_< Bohomaz: XD (uczyłem się rysować - z kursu...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Przecież to z tutoriala, każdy takie potrafi zrobić >.> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 <_< Naucz się czytać... przeczytaj jeszcze raz ten post... (jest na końcu w nawiasie...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Wygląda zupełnie jak ten z tutoriala tylko recolorowany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcolm x Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 nie chciałem tematu zakładać a tu chyba można,więc czy wygląda to jak metro ? http://img233.imageshack.us/my.php?image=beztytuups1.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Nawet nawet :) Ale dlaczego widzę w szybie bloki? o.O A i trochę za małe. Powiększ trochę, bo postać jest za duża na to metro :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcolm x Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Nawet nawet :) Ale dlaczego widzę w szybie bloki? o.O A i trochę za małe. Powiększ trochę, bo postać jest za duża na to metro :P bo metro jest w tyle a bloki jeszcze dalej edit:bohater będzie inny całkiem,zrobie może jakiś model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi