Filar Społeczności ANtY Opublikowano 11 Listopada 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Pomyśl skąd się w nich wziął niebieski kolor, jak wszystko naokoło brązowe i szare? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 hm, w sumie to wiem o co chodzi - tonacja pracy też mi podpowiada, że niebieski to nie najlepszy pomysł. Ale jak jest ametyst, czy inne takie kolorowe, to przecież jest kolorowe, mimo że wśród brązowych skał. ALe prawdą jest, że otoczenie wiele narzuca - wcześniej rysowałam taką wprawkę i tam spoko myślę pasował jaskrawo niebieski kamień: Poprawione, jak tam?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 12 Listopada 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Lepiej dużo, tylko brakuje jakichś refleksów od tej jaśniejszej plamy na niebie po prawej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Jak na moje nie wprawione oko graficzne, to bardziej pasowały tamte niebieskie tylko mniej przeźroczystości i powinny mieć ostrzejsze kolorki. Bardziej zarysowane kształty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 a takie jakie są pomarańczowo brązowę ale świecące na niebiesko? chodzi o takie refleksy na samych kryształkach jak na tej wprawce:) Swoją drogą sam pejzaż,i góra to czysta poezja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 dopiero zaczynam coś szpecić na podstawie szkicu znalezionego w necie (ciągle pracuję nad reką) powiedzcie chociaż czy głowa nie tak źle :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 jakiś taki nieproporcjonalny się wydaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 mówię, że szkic był nie mój więc proporcji się nie czepiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 mówię, że szkic był nie mój więc proporcji się nie czepiać nie mów tak - zły szkic, to zła praca od samego początku, napracujesz się nad detalem, a dalej będzie coś nie tak. Starczą jakieś poprawki - na początek ta Jego lewa noga - jest za dłuuga, powinna się skończyć tak na oko pod nadgarstkiem - prosta poprawka a dużo zmieni. Zaokrąglij trochę to drugie kolano, bo spłaszczone jakby w coś uderzył. Co do kolorowania, to podoba mi się ubranie, ale nie twarz. Za różowa, za fioletowa, więcej czerwieni, żółci, a ten cień tak czarny jest... to nie jest ciemnobrązowy, ani fiolet, to nie jest jakiś konkretny kolor, tylko zaczernienie, a to źle... i co ma za białą kropkę na twarzy, to jakiś błysk czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Mi kolorowanie na chwile obecną się podoba - kojarzy się troszkę z Rycerzami Zodiaku ! <wzruszony> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 nie mów tak - zły szkic, to zła praca od samego początku szkic mi się podobał, dla mnie nie jest zly :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Jego lewa noga - jest za dłuuga a nie prawa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 ano prawa:D wszycy wiemy o sso chozzi:D aha, skończyłam w końcu: (Propa, wersja niebiesko pomarańczowa jednak nie prezentowała się dobrze;P ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Daj no większe, chcę to na tapetę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 ja wolałem jak świeciły : / nie mogą być bardziej pomarańczowe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimikolaj Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 ja wolałem jak świeciły : / nie mogą być bardziej pomarańczowe ? Chyba nie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Największe jakie mam to niewiele większe niestety. Trze wersje rozmiar max, tu: oraz coś nowego nad czym się męczę i niestety nie wiem co zrobić z kolorami i kolanem.:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimikolaj Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Największe jakie mam to niewiele większe niestety. Trze wersje rozmiar max, tu: oraz coś nowego nad czym się męczę i niestety nie wiem co zrobić z kolorami i kolanem.:/ Nawet fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 uff...dobrze że tym razem nie dorobiłaś mu męskich organów rozrodczych;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Zasłonięte ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 16 Listopada 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Którym kolanem? Bo IMO to oba warte poprawienia ( w sumie to żadnego nie widać ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 on nie ma kolan ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Prawa dłoń mam nadzieje że na szybko maźnięta bo wygląda bardzo źle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Nawet fajny chyba nie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimikolaj Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 chyba nie.. ja się nie znam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 chyba nie.. Rozwiń A tu poprawki obecne: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Te uszy mnie cosik nie przekonują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 świetny Rhino-Volverine. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 17 Listopada 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 nie czaje idei tych skórzanych pasków, a palce (?!) miażdżą :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 palce są jak siusiaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi