mike_p Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Co to jest? Prezentacja podstawowych pędzli w PS? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Photoshop + Kilka brushów = EDIT: @up: 2min tylko :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 @up && 2x up Omg... Nie chciałem pustego posta dawać, a to zrobiłem w 3 minuty... <_< EDIT: Nie same brushe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Wiesz co, już lepiej w ogóle nie pisać niż nabijać posta pracą robioną w 3 minuty. Zresztą, w poście może być sama ocena, nikt ci nie zabrania tak pisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Moje dzieło: :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Też kilka minut roboty. Nic ciekawego, 3/10... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Też kilka minut roboty. Zgadłeś... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Nie udawajcie, że to jest w 3 min. robione albo nic nie piszcie. Jak takie coś tylko w 3 minutki, to w pół godziny zrobicie arcydzieło, nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Mistrzuniu, takie coś co zrobił kamciog opiszę w pięciu krokach: 1. Duży pędzel, kolor czerwonobrązowy i stawiasz dużą kropę 2. Mniejszy pędzel, kolor pomarańczowy, stawiasz kropę pośrodku tej dużej 3. Jeszcze mniejszy pędzel, kolor żółty, jak wyżej 4. Jeszcze mniejszy pędzel, kolor biały, robisz to samo co w poprzednich punktach 5. Wybierasz narzędzie do rozmazywania i rozmazujesz to arcydzieło od środka tworząc taki efekt... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 ... lub poprzez gradient do srodka i rozmazanie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Blisko byłeś nobody, ale niezupełnie. Wykorzystałem ten tutorial: Tutorial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Nie udawajcie, że to jest w 3 min. robione albo nic nie piszcie. Jak takie coś tylko w 3 minutki, to w pół godziny zrobicie arcydzieło, nie? Poprostu nowe pokolenie Matejków :P ( czy jak to sie tam odmienia , zaraz i tak pewnie mnie jakis mistrz ortografii poprawi ;p ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Wiesz co, już lepiej w ogóle nie pisać niż nabijać posta pracą robioną w 3 minuty. Zresztą, w poście może być sama ocena, nikt ci nie zabrania tak pisać. Aha... ^^ To cool. :) @kamciog: Proste... :s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 @kamciog:Proste... :s krzywe kamciog 2/10 solmis 4/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Skoro inni krótko pracują, to teraz jest wyjątek: Gdzieś około 3-5 h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Ładne, w Pivocie mozna zrobić, w 2h. Ale animacja ładna, naprawdę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 na początku jest brzydki przeskok, potem juz płynnie. Ale ogólnie może być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Ładne i schludnie wykonane . :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Ładne, w Pivocie mozna zrobić, w 2h. Ale animacja ładna, naprawdę. ... bo to jest w pivocie robione :P a animka spoko, tak jak twoje poprzednie :thumbsup: gratuluje :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Zrobiłem to teraz na szybko w paincie. Jak ktoś chce, to może wykorzystać w grze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Takie sobie, pare minutek roboty, nawet w Paintcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 http://img.wklej.org/images/30962dzien_dobry_szatanie.png Komiks autorstwa mojego i Kamrata. Ja rysowałem po lewej stronie a Kamrat po prawej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 To teraz jeszcze napisz o co chodzi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Eeeee... WTF? Co to ma być? :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 http://img.wklej.org/images/30962dzien_dobry_szatanie.png Komiks autorstwa mojego i Kamrata. Ja rysowałem po lewej stronie a Kamrat po prawej. komiks na takim poziomie jak ty,czego innego można było się spodziewać...dno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 komiks na takim poziomie jak tyNie zesraj się tylko :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 komiks na takim poziomie jak ty,czego innego można było się spodziewać...dno Mówi to człowiek który zamiast aktu miłości i robienia dziecka preferuje bluzganie na ludzi i grożenie bojówkami . Po za tym ja rysowałem tylko jedną stronę - drugiej się nie spodziewałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Mówi to człowiek który zamiast aktu miłości i robienia dziecka preferuje bluzganie na ludzi i grożenie bojówkami . Po za tym ja rysowałem tylko jedną stronę - drugiej się nie spodziewałeś. nie rysuje przynajmniej jak niewidomy... :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariyme Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 macie: zgredzior.deviantart.com :P Łe ten komiks jest obrzydliwy, nie dość że nie wiem o co chodzi to widze jakieś gwałcące niewyżyte grabie ==" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Nie przesadzajdzie, komiks ładny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi