Pasterz Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Ładnie wygląda ten znaczek. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Nice :) Tylko co to ma przypominać? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 No no ładnie to Ci wyszło, nie powiem. B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 No wiadomo, na religii zawsze wychodzą najładniejsze obrazki :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Yoho.... święta racja :D . Co do znaczka to narysowałem 'kwadracik' i jakoś tak wyszło :P Zaraz dam więcej jak znajde coś w zeszytach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 To bylo malowane pastelami ? Bo pastelami namalowalem tak samo ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 To bylo malowane pastelami ? Bo pastelami namalowalem tak samo smile2.gif No raczej. Wygląda mi na suche pastelki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Yoda zaraz dam fote mojego obrazka malowanego pastelami olejowymi ;) EDIT Tu jest ta praca : https://gmclan.org/uploader/2522/SA400966.jpg Lepiej zapisac na dysku (lepiej widac) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Moje pierwsze prace rysowane na kartce,wiszą mi na szafce. W tym drugim strasznie słaba jakośc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Yoda zaraz dam fote mojego obrazka malowanego pastelami olejowymi ;) EDIT Tu jest ta praca : https://gmclan.org/uploader/2522/SA400966.jpg Lepiej zapisac na dysku (lepiej widac) Omg jakie zęby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 No raczej. Wygląda mi na suche pastelki :P dokładnie suche pastelki. jedyne słuszne kredki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 logo mojego teamu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Na pierwszy rzut oka wygląda jak zbiór kresek. Zrób jakiś łatwiejszy do odczytania ten napis :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 12 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Moja dosyć dawna pracka: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 @UP prawie jak pabianickie przystanki tramwajowe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 że niby space marine od góry i 5 minut w paincie : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Przecież to takie małe, prawie niewidoczne. Gdybyś dał większe to by było dobrze :] @Wojzax: Takie sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Sry to nie jest Marine tylko Power Ranger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Co do tego znaczka, to nie nadaje się na znaczek, bo jest zbyt trudne do zapamietania jako znak (czegoś), prędzej jako zniekształcony obraz. że niby space marine od góry i 5 minut w paincie : D Chyba nigdy space marine nie widziałeś, gdyby nie to że tak to nazwałeś, to niezgadł bym nawet że to człowiek. (nie wiem co ma co przedstawiać) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 : D dzieki ;* to moze chociaż robocik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Ale dlaczego on taki kanciasty jest? Zbudowany z kilkupixelowych kwadracików? I nie wiem gdzie przod XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Yoho , mi to troche wyglada jak dwie czarne kule do kregli na wadze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Przód jest z "dołu" ; p Spokojnie ale ja wiem, że to jest żałosne, tak jakoś walnołem z nudów bo nikt tu nie pisze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 pancerz szturmowy "nagasaki" :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 pancerz szturmowy "nagasaki" :twisted: Do zarazy 2 ? ;p , heh , fajny . Propa , Pablooo fajne rysunki , macie talent :P I tamten symbol jakis w zeszycie dlugopisem tez ciekawy ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Hah, copoconaco, jak zwykle świetne =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 tylko rusza sie pokracznie, w kazdym razie zaszalalem z lekka i dzieki rysowaniu broni osobno kazda splowa bedzie wygladac inaczej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 13 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 http://img149.imageshack.us/img149/7208/img44352hk6.jpg Rysowany na szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 A kto to niby jest? Dzieciak w Iraku z karabinem. Trochę niezachowane proporcje i ta broń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 @copoconaco: Faaajne... :P @topic: Brzeg jeziorka... xD Robiłem na szybko, więc nie jest dopracowane za bardzo. Ale najwyżej poprawie po powrocie... :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi