Administratorzy gnysek Opublikowano 29 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Bo ja stronię od używek :P Co prawda dzieciaki z gimnazjum które z nami były przewiozły zielska za 100 euro, ale nawet nie wiem co to było i mnie to nie interesowało - wolałem wiedzieć jak najmniej w razie kontroli choćby przez nauczycieli :P A nuż by mnie na tortury wzięli :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 I tak oto w moim avatarze pojawil sie znak ze zlym panem sikajacym gdzie popadnie. Male bo male, ale poszukam na drugim dysku, moze tam bede miec te zdjecia z Holandii :P @gnysek: Przyjedz do Eindhoven jeszcze kiedys, moze sie spotkamy ^^ @EDIT: No i pan sobie poszedl... Przyznac sie! Kto mi go usunal! ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 (Nieudana troche?)Parodia avatara Jakluba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Co to znowu jest za gówno? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 (Nieudana troche?)Parodia avatara Jakluba A czemu to miało by być udane?Jak można robić parodie czegoś co jest śmieszne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 @Yoda:Jak chcesz to gówno zaraz narysuje :]. To próba sparodiowania avatara Jakluba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Jak chcesz to gówno zaraz narysuje. To próba sparodiowania avatara Jakluba. Już to pisałeś. Dla mnie to nie jest ani troche podobne. To jakiś chamski bazgroł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 niestety gify z gm jakos sie nie zapetlaja: @Yoda:Jak chcesz to gówno zaraz narysuje :]. To próba sparodiowania avatara Jakluba. juz narysowales, zmien tylko kolor z szarego na sraczkowaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Gun. bach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 @Grela: W imię Ojca i Syna, i Ducha Świętego. Amen... Dlaczego...!?Grela powiedz dlaczego!? @Yoda: to pierwsze nie wygląda jak pistolet a drugie nawet spoko. ps:Grela: nie jestes śmieszny i nie wiesz co to parodia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Wzorowałem się nieco na :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 moze by lepiej wyglądało gdyby nie było całe pokolorowane na szaro. I gdyby bylo więcej szczegółów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 ;] Chyba wodorem, bo wodór to H, a poza tym Hel jest ustawiony korzystnie pod względem energetycznym, więc się nie łączy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 @upup: lol. Znów bawię się paintem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Chyba wodorem, bo wodór to H, a poza tym Hel jest ustawiony korzystnie pod względem energetycznym, więc się nie łączy. Bee, racja zaraz poprawię. Już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 @Grela: Nie strasz mnie... Tutaj moja szybka praca: pad do SNES-a. Trochę dziwna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 (Nieudana troche?)Parodia avatara Jakluba Co to jest ? Glizdo - Balwanek chcacy byc sobowtorem hitlera ? :P >wąsy< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 @upup:Rzeczywiście dziwna, trochę ci to krzywo wyszło. Ale ogólnie nawet fajne x]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Kryniak. Weź dodaj na poczatku węgiel jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Kryniak. Weź dodaj na poczatku węgiel jeszcze. Nie chcę mi się już kombinować, jest dobrze [o=. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Wreszcie jest. Nowy. Jeszcze bardziej bezsensowny. Czwarty odcinek Parury-rury. Nie liczcie na piękne widoczki. UWAGA! Treści ten-tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 z0mg. Bawiłem się paintem i GIF Movie Gear'em: EDIT: Wersja płynniejsza: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Wreszcie jest. Nowy. Jeszcze bardziej bezsensowny. Czwarty odcinek Parury-rury. Nie liczcie na piękne widoczki. UWAGA! Treści ten-tego. Jaklub co to, reklama viagry? oO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Mniemam że jest w tym motyw z Matrixa tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Mniemam że jest w tym motyw z Matrixa tak? No tak. Jaklub co to, reklama viagry? oO Reklamę viagry to wszyscy mają w skrzynce mailowej, w spamie. ;p PS. Tak, będzie piąty odcinek Parury-rury. Macie się czego baaać. X) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Reklamę viagry to wszyscy mają w skrzynce mailowej, w spamie. ;p No to co to w takim razie :sp_ike: ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 No to co to w takim razie? Bezsensowna animacja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Bo ty wszytko robisz bez sęsu xD. Next... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Lekko upłynniłem. O tak o. 100x100... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi