Filar Społeczności Chell Opublikowano 26 Stycznia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Gdybym o was nigdy nie słyszał pomyślałbym że to Gode daemons Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 26 Stycznia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 też byśmy tak pomyśleli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Jeśli słyszałeś - skrypty. Niech arg1 to będzie kolor, arg2 odcień i na tej podstawie generuj kolor Pisanie skryptów do obliczania koloru nie jest wydajne. Do tego typu zadań lepiej zrobić DLL-a. Pokombinuję, bo nigdy się nad tym głębiej nie zastanawiałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Ramka w dwóch wersjach : - po lewej - narysowana i niepoprawiona. - po prawej - wygładzona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 sorry, ale po co to wrzucasz? Przecież każdy takie machnie w góra minutę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Ramka w dwóch wersjach : - po lewej - narysowana i niepoprawiona. - po prawej - wygładzona. co to ma być? machnij coś wyczerpującego a nie po minucie pracy myślisz że to ładne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Czy ja wiem, czy po minucie. Rysunek jest sprzed miesiąca, rozmazywanie rzeczywiście zajęło minutę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Bedziom. Poświęć na jakąś pracę tydzień. Wtedy nam to daj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 To może by ktoś ocenił to, co robiłem przez kilka dni? Jak to wstawiłem, to tylko Caporegime ocenił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 26 Stycznia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Kilka dni, weź nie żartuj. Chyba, że takie same kilka dni jak SHOTa robiłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Dużo poprawek i zmian było. Nie wiem, może na niezedytowanym skanie to widać, bo to, że tutaj to nie jest widoczne, mnie nie dziwi, bo na kompie poprawiłem i wygładziłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Nie rób sobie z nas żartów. Przecież każdy dobrze wie ,że taką pracę można zrobić w góra godzinę (na większym formacie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Prawdę mówiąc, moje dwuminutowe szkice są estetyczniejsze niż ten... dżin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Soł, pochwal się. Nie, żebym wątpił - po prostu jestem ciekaw, co w 2 minuty narysuje ktoś lepszy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Nie mam jak się pochwalić : / Nie mam ani skanera, ani nawet aparatu. Zresztą, to zależy jeszcze od tematu pracy, a ja rysuję na razie najróżniejsze rzeczy, głównie dla wprawy. Ale mogę z pewnością stwierdzić, że moje szkice z estetyką mają więcej wspólnego niż Twoje rysunki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 OK, rozumiem. Ale mimo wszystko to niewiadomoco jest lepsze od poprzednich rysunków, nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 27 Stycznia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Tak czy inaczej jest na poziomie pracy na lekcji 3klasisty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 27 Stycznia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Beznadziejne Bedziom, ale kiedyś będziesz ######stym grafikiem, obiecuję Ci to : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 27 Stycznia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 jakiś pan aka fortek siada do myszki i edytora graficznego innego niż paint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Purey Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Miało być do Side-Scrolling Shootera miałem cały zapas grafiki, wszystko poszło w *****, tylko to mi zostało, bo używam tego jako awatara. Zapas broni do Top-Down Shootera, w klimatach westernu. Nie wiem do czego to było ^^. Kolejny zapas broni, tym razem do ORPG'a, zwanego Crimson. Więcej nie mam, bo ostatnio robiłem czystkę folderów, ale mam nadzieje, że tutaj uzupełnie trochę zbiory. ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 @up Bardzo ładna grafa,troszke dla mnie za kolorowa ale i tak super. powodzenia w projekcie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Skojarzyło mi się z Metal Slugiem. Świetne, choć dla mnie również trochę za kolorowo, ale sądząc po ogólnym stylu, tak miało być ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Purey Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Dzięki, miało być kolorowo, gdyż ta postać ( i inne ) są, a raczej były inspirowane mangą, anime, itp. ,,powodzenia w projekcie;),, -raczej w szukaniu projektu ^^, ale thx. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Ten drugi zestaw broni wygląda jak z jakiegoś slashera z wilkołakami czy wampirami;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 28 Stycznia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Ten drugi zestaw broni wygląda jak z jakiegoś slashera z wilkołakami czy wampirami;p Ja nie wiem co ty bierzesz D: To najzwyklejszy w świecie zestaw broni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Twoje grafiki mają bardzo jasne kolory. Pobaw się trochę z mocniejszymi odcieniami, może będzie jeszcze lepiej : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Ja nie wiem co ty bierzesz D: To najzwyklejszy w świecie zestaw broni Krzyże,kosy?:D heloooł:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Purey Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Ten drugi zestaw broni wygląda jak z jakiegoś slashera z wilkołakami czy wampirami;p Zgadza się ^^. Chociaż to nie slasher a mmorpg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Szkoda że malo kto robi slashery..;p Nikt poza mną nie lubi flaków na ścianach?:< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Stycznia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Szkoda że malo kto robi slashery..;p Nikt poza mną nie lubi flaków na ścianach?:< Szkoda, że nikt, wliczając ciebie, ich nie kończy :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi