propaganja Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Ja wiem ze klatkuje i nie bede tego poprawiac. Zaczalem animowac na 7 klatkach na sekunde w tripie bo jestem len, a taka predkosc starczy do pokazania tego co chce pokazac :) edit. zawsze animowalem na predkosci 8-9 klatek na sekunde, wiec jedna w ta czy w ta tak strasznie znowu nie jest :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Mało bardzo.. Spodziewałem się koło 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 to wez sobie podziel zalozmy 20 minut animacji x 60 sekund x chocby to 10 klatek, i wtedy powiedz ze malo bardzo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 42 sekundy intra tripa http://www.sendspace.com/file/c5v582 intro melancholijne i nie zapowiadajace sieczki. Ale takie ma byc ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Genialne. Jedynie angielski wydaje mi się trochę koślawy, a same napisy można by jakoś urozmaicić wizualnie (wiem, że to mają być napisy a nie ozdobniki, ale jednak psują całość). No i kamera mogłaby dłużej patrzeć na obraz na ścianie. Ten utwór twojego autorstwa? Jeśli tak, to mógłbyś podrzucić całość? ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 co dokladnie z tym angielskim? Są jakieś błędy czy po prostu średnio napisane? Napisy zostana raczej takie jakie sa za duzo roboty teraz zeby pozmieniac. Muzyke skomponował Michał Marzec-Remiszewski, aktualnie nie mam na tym kompie pelnej wersji utworu, będzie go można posłuchać jak będzie całe intro, a tutaj troszke inna wersja tego samego motywu : http://www.youtube.com/watch?v=sn5hoeH_Jio...mp;feature=plcp a obraz na ścianie będzie przez chwilę, ale nie jest to sam początek intra (będzie jeszcze z 10 sekund przed, więc samo przejscie z obrazem się ładnie skomponuje) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Szkice i komiks prosto z mojego zeszytu z rysunkami,tylko kilka,innych nie chciało mi się skanować;p Wzorowałem się na tym: http://www.freddykruger.pun.pl/_fora/fredd...r/avatars/3.jpg I komiks,głupi ale i tak wstawiam:D http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e49cc57922cd754c.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/36a7bc5663cbaa80.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 ?adne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Elfica i joker ładne, lecter (chyba że mylę postaci) niezły, kurczak mi się nie podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Freddy Kruger;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Cholera. A całkiem niedawno oglądałem Ulicę Wiązów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 To chyba niedokładnie;p Albo po moich bazgrołach nie możesz poznać;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 poznałem, pamiętam że ten Freddy to był facet w płaszczu i czerwono-czarnym sweterku i kapeluszu, i miał niby białą twarz i takowe pazury :D E: no, ogólnie styl tego mi niezbyt podchodzi, ale jak patrzę na klatkę na której na 100% się wzorowałeś, to udało ci się to super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Miał spaloną twarz nie białą i rękawicę..ale dobra bo offtop się robi;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 i dokonczony motylek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Motylek niewiele się IMO zmienił od ostatniego zdjęcia :P A to pierwsze fajne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 ta bestia mi się nie podoba. Te 2 tatuaże akurat kiepskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Motylek fajny, to pierwsze średnio mi się podoba. @Adriann - a ja, mimo, że nie oglądałem Koszmaru z Ulicy Wiązów, rozpoznałem Freddy'ego :) No fajne rysunki ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 malutkie to jest. w malych dziarach sie cudow nie zmiesci. A motyw z ling yang jak dla mnie przedni. @Ignis bardzo sie zmienil :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Tak? Dawno tamtego nie widziałem widocznie. Ale bardzo ładny ten motyl, nie wiem czego reszta chce ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 motyl ładny, tylko że dzieciak z podstawówki by takie coś narysował :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Motyl ładny, ale to pierwsze niestety ci nie wyszło. Choć według mnie sam pomysł też niezbyt fajny, no ale co kto lubi : P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 pieprzenie :P Robie duzy tatuaz to teksty ze 'nie chcialbym takiego' bo lepsze male i subtelne. Robie maly tatuaz to teksty ze dzieciak z pdst by narysowal (ciekawe czy by wydziabal :P i inne takie. Rzecz pierwsza - robiac komus tatuaz bardzo rzadko rysuje to co mi sie najbardziej podoba musi byc kompromis i musze brac po uwage co klient/klientka chce na skorze miec. druga rzecz, tatuaz 5x5 cm - nie zmiesci sie tam tyle detali co chocby na calym reku ramieniu czy nodze. to co na zdjeciu wydaje sie wielkie w rzeczywistosci jest malutkie (jak beast nie wiele wieksze od kostki czy motyl) sila rzeczy na zdjeciu, w powiekszeniu - wyglada inaczej. Do tego juz nie mowie o procesie gojenia i o tym jak sie tatuaz przez ten czas zmienia itp. Tak jasne te dziary nie sa dzielem sztuki, nigdy nie mialy byc, mial byc motylek i kolorowy ling yang i dokladnie to jest, i tez dokladnie takie jest jakie mialy byc. Dziela sztuki beda jak ktos znowu przyjdzie ozdobic jakas wieksza czesc ciala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Nie twierdze, że to ty zje!ałeś sprawę, po prostu ten ying-yang mi się nie podoba pod względem zamysłu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 20 Stycznia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 @propa: może to dlatego, że dużo ludzi nie lubi tatuaży. Druga opcja to, że twoje są całkiem rozbudowane i widać zamysł artystyczny, ale są mało estetyczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 LOLOOLOLOLOLLLOOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Druga opcja to, że twoje są całkiem rozbudowane i widać zamysł artystyczny, ale są mało estetyczne na zdjeciach sa przewaznie zakrwawione zaczerwienione i swiecace wiec czaje jak jest:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Uch. Towarzysze. Coś mi tu nie pasuje... http://imageshack.us/photo/my-images/40/screen1gmx.png/ A tu to już w ogóle, chciałem żeby nie było tak pusto a zrobiło się jeszcze gorzej http://imageshack.us/photo/my-images/84/screen2sq.png/ No level designerzy / graficy, co poprawić? (Przepraszam, że w linkach ale is mi się pieprzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 23 Stycznia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Chyba bardziej pasuje do Nad czym aktualnie pracujesz, ogólnie strasznie pusto jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 No tak ale to w zasadzie żadna zapowiedź czy postępy w pracy (nie bezpośrednio :)) ale problem. No. Wiem że pusto ale Mi już coś nie pasuje z tą grafą. Musze wiedzieć co, to nie będzie jeszcze dziś pusto. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi