Ignis Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 No, właśnie jakby mu tam wiatr wiał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Kilka grafik machnąłem - są na imageshacku. Na tych 3 podobnych grafikach kolor czerwony to tło do usunięcie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 16 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Masterpiece Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 To miały być takie najprostsze grafiki i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Kilka grafik machnąłem - są na imageshacku. Na tych 3 podobnych grafikach kolor czerwony to tło do usunięcie :) To mi coś przypomina, ale nie jestem w stanie przypomnieć sobie co... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Dorysuj czwartą, brązową to będzie bonus do mapy Spływ Dunajcem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 @Threef - motyw łódki nie jest specjalnie oryginalny zarówno u Was jak i u mnie :P @up - tak po prostu to rysowałem, nie do żadnej gry :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Cicho Pyzdra, łowiecek doglądać. A dunajec pikny jak cycuski miss polonia..! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 16 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Ręce za cienkie i za krótkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Zagniecenia na bluzie też jakieś dziwne i stoi jak by mu się srać chciało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Łeb niewymiarowy co do klaty. Pachy powinny być wyżej, jeśli masz tak przyciśnięte ubranie do rąk. I niechciałbym nic mówić, ale z takim rozdzieleniem nóg to daleko nie zajedziesz. Reszta jest już powiedziana powyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 A ja myślę że nogi ma takie jakie ma, ponieważ to mechaniczna platforma na której jest osadzony tułów, biedak ma nawet wachy którymi musi sterować i w tym wypadku tak rozsunięte nogi moim zdaniem są dopuszczalne :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 17 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 A ja myślę że nogi ma takie jakie ma, ponieważ to mechaniczna platforma na której jest osadzony tułów, biedak ma nawet wachy którymi musi sterować i w tym wypadku tak rozsunięte nogi moim zdaniem są dopuszczalne :P Tak, tyle, że te wajchy to rączki od katan, których ostrza widać między nogami. @Ignis: ręce za krótkie nie są. Co do cienkości, hm... po prostu taki już mój styl, jeśli obejrzałbyś moje poprzednie prace to pewnie zauważysz, że u każdej postaci jaką narysowałem ręce są za chude :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Opierałem się na proporcjach co do klaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 17 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Chu**wo mi dziś wyszło ale cóż... Tak to jest jak się rysuje same postacie i nagle chce się narysować normalną scenkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Jak dla mnie, może być ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Scenka jest właśnie spoko, tylko postać rąbie sprawe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Twoja praca, która mi się najbardziej podoba :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 On nie powinien siedzieć tylko kucać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 17 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 On nie powinien siedzieć tylko kucać. A to niby czemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Anty zrób GMclanowy komiks, z taką grafiką jak w tym robocie, czy co to tam miało być, myślę że fajnie by ci wyszło coś takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 A to niby czemu? Bo to nieregulaminowe. Co by było jakby zza tej ściany wyszedł przeciwnik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 17 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Bo to nieregulaminowe. Co by było jakby zza tej ściany wyszedł przeciwnik? On czekał, żeby samemu wyjść i usnajpić kolesia pilotującego robota. @szpaq: heh, no właśnie ostatnio myślę o zrobieniu komiksu, tylko musiałaby być jakaś fabuła I tak codziennie rysuję conajmniej jednego arta więc bym sobie robił po klatce dziennie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Taki tam Art z nowego tripa, brzydki bo rysowany myszka, zreszta i tak sie pewnie w grze nie pojawi, ale przyszla zajawka to narysowalem: http://imageshack.us/photo/my-images/35/retrip.png/ 18+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Skórę ma jak folia ale twój styl ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 drugi raz troche jakby lepiej tylko z ta nazwa sie wyglupilem, za dluga, i w ogole nie moge sie zdecydowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Nie mów że będzie się grać tą ciężarną kobietą :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 17 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Raczej jej dzieckiem imo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 ani to ani to. Motyw ciezarnej kobiety bedzie pojawiac sie tylko we wspomnieniach, i jako duchy przeszlosci :) ale fabula bedzie sie krecic wokol owej baby i jej dziecka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi