Pablo-GM Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Nie sądziłem , że na gmc mamy tak wiele talentów artystycznych WSZYSTKO MI SIĘ PODOBA ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 15 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 @Wojzax podrasuj to, i będzie naprawde dobre! Noo... przynajmniej ja tak myśle :lol: nie wiem jak inni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 @Wojzax podrasuj to, i będzie naprawde dobre! +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Dobre. Serio. Bedziom, to w masce gazowej na awatarze to ty? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Nie :P Kolega z klasy ;p To jego zdjęcie główne na Fejsbuku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 @Wojzax: bardzo ładny, ponury Pan. :) Skończyłam tę laskę, rzeczywiście podniesienie ust to było to. + taki biegnący sindbad i czy co tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Czemu on ma takie obcisłe spodnie? Za przeproszeniem... Genitalia mu wyglądają. I przecież mięśni brzucha nie widać nawet pod podkoszulkiem na wf-ie. Twarz i włosy niezłe, ale o ile się nie mylę ma lekkiego zeza rozbieżnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Czemu on ma takie obcisłe spodnie? Za przeproszeniem... Genitalia mu wyglądają. I przecież mięśni brzucha nie widać nawet pod podkoszulkiem na wf-ie. Twarz i włosy niezłe, ale o ile się nie mylę ma lekkiego zeza rozbieżnego. To nie mięsnie, a takie tłoczenie w skórzni. A spodnie są obcisłe, owszem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 To spódniczkę mu krótką narysuj. Przynajmniej będzie mógł w niej biegać ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 nogi dziwnie wyglądają. Za duża różnica w grubości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 15 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Raczej dlatego, że normalnie ludzie nie biegają przyciskając nogi do siebie, są one bardziej oddalone na boki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 15 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Nobienia ciąg dalszy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 15 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 cieniowanie twarzy <3 ręce straszne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 15 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Z rąk zdaję sobie sprawę :D A co do twarzy to miał miec jeszcze brodę ale jakoś chyba zapomniałem o niej przy kolorowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 czlowiek-termos? :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 @anty mnie to bardziej wygląda na jakąś baronową, na głowie ma miske dla psa z kreskówek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Moje pierwsze skojarzenie to człowiek saturn : / Mimo , że twarz naprawdę ładna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Mi to człowieka garnka przypomina, może się złożyć itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Pablo-GM: wszystko ok, tylko oczy wyglądają jakby świeciły (chyba ze tak miało być) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 @Pablo-Gm Wrzucaj pracę, które naprawdę ci się podobają, bo na razie twoich wypocin nie da się oglądać. Już Wojzax'owi dużo lepiej wyszło na telefonie niż tobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 To po prostu ignoruj moje posty : ) Uwierz , że osobiście widzę postęp - zresztą spójrz na swoje prace polegające na zasadzie kopiuj / wklej . Czy one są godne oglądania ? Nie sądzę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Tak, ale jak bym miał wrzucać takie śmieci, to bym zaśmiecił całą galerię, Ale za to u Ant'ego widać postęp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 No faktycznie lepiej zaśmiecać temat dotyczący grafiki TDS - i ten fantastyczny pixelart . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Mi on wygląda na brata tawariszcza Yody :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 No w sumie , również dostrzegam podobieństwo : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Mam figurkę Yody która robi podobną minę. Dlatego mi się skojarzył z Yodą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 No faktycznie lepiej zaśmiecać temat dotyczący grafiki TDS - i ten fantastyczny pixelart . Odwal się od PixelArtu jest spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 16 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 nadmuchiwany kaptur : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi