Nikas Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Tymon dałem te twoje kolory,bo nie mogłem ustalić w paincice takich fajnych,jasnych kolorów ;/ ma ktoś może jakiś fajny program do pixelartu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 @Nobody: dobre jest! takie ma byc! :D powiedzmy ze to miecz dwureczny... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 No i niby program zmieni wszystko? Pfft. M@ti002. Wybacz. Nie za dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 No i niby program zmieni wszystko? Pfft. M@ti002. Wybacz. Nie za dobre. nie gniewam sie :P nie mowie ze to jest dobre. przeciwnie. jestem beznadziejnym grafikiem :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Przerobiłem trochę swój tileset,narysowałem też tą roślinke co Tymon i jakiegoś grzyba :P ciągle trenuje!! EDIT: już poprawiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 te platformy konkrecik, grzybek jakis sredni tylko EDIT. Skoro wszystkim grafikom dałeś czarny kontur grzybowi też byś mógł dać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Dodałem to wszystko na jakieś planszy w gm i kolory fajnie do siebie pasują ! :) i jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Muszę przyznać, że całkiem wporzo. =o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Ladne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielBGRJ Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 - M@ti002 ---> Raczej to byłby miecz półtoraręczny z powodu zbyt krótkiej rękojeści, a pozatym jelec jest za mały :P Jakby co, to też żem miecza se narysował! Mam nadzieje, że może być:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Grzybek nie pasuje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Zedytowałem wcześniej i poprawiłem.Teraz ma taką ciemną otoczke. Tylko nie zmieniałem już tego obrazka bo mi się niechciało... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 To dla Nikasa i innych dziewczyn z gmclanu bo niedługo walentynki itd. tu moje podłoże które Nikas wcześniej ukradł i przerobił :F "Kshachek" tu strip chodzenia "Blackmaula" bohatera pewnej gry.... "majcioch" moje igloo na gmclan city no i gmctoy ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Bo ja trenuje :| roślinkę Tymona też narysowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 12 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Bo ja trenuje :| roślinkę Tymona też narysowałem Trenuje, czy zgapiam ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Trenuje,chociaż...no fakt zgapiłem to,ale ja mam problemy z cieniowaniem i narazie chce się nauczyć chociaż średnio cieniować :| ale każdy jakoś zaczyna.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Teraz moja kolej..... hmm, co tu dać? :blink: A więc pogrzebałem troszke, nic nie było ciekawego :huh:, więc coś zrobiłem. Zrobiłem taki.. 'project' orka, orka szamana. Oto on!: :P To jest taki 'plan' a nie gotowa praca, wprawdzie jest przerysowany z mojego tzw. 'bestsariusza'(taki zbiór potworków)..., ma też bardzo ORGINALNĄ podporę... taką paintową? :huh: Dobra.... co tu gadać, oceńcie. EeDdIiTt!: GOTOWE! :P Teraz to oceńcie... :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Ladny :D Ale nie wyglada, zeby sie podpieral, raczej jakby kogos zatrzymywal tym kijem ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Ork z lateksu. xD No nie jest źle, ale poćwicz jeszcze dobieranie kolorów. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 kubaGM zostań moim grafikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Próbuje coś narysować w GIMPie i o to efekty: Oraz taki miecz na wzór Almorowego Fire Sworda :P Są to moje pierwsze lepsze prace :) Oceniajcie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 widze ze wkrecila sie ogolno clanowa zajawka na pixel art :) to dobrze, i mi sie to coraz bardziej udziela :) ale ja i tak zostane przy swoich diabolicznych technikach, jestem zbyt leniwy, gdybym mial robic pixelartową gre to wygladalaby gorzej niz wygląda, a robiłbym ja chyba z 5 lat. @Kuba GM dokładnie - ork ######sty, ale te jego barwy coś srednio ze sobą współgrają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Mój pixelart dobre to?? Mudzyn :rolleyes: to 1 to jakby TY,tylko ktoś Ci usiadł na twarzy a to 2 to pewnie Ty bawiłeś się weglem... ale fajne pokaż jakieś jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 to jest se taki rzymJanin po spotkaniu z Obelixem. :F oceńcie xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Strasznie płaski :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VanGogh Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Mi sie podoba(dorysuj twarz);) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 VanGogh, Przecież napisał, że po spotkaniu z Obelixem... Nawet fajny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 This Is Madness! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 13 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 5/5 :D Prawie jak Spartaaaa, ale Grela lepsze spustoszenie sieje :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi