Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Dobra, ja to widzę po paru godzinach dopiero, rzeczywiście, poprawię większość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Nie zapomnij też o poprawie ucha czy też przesunięciu ust / nosa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mooji Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Siekierki :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Siekiera Team !!!, Wojzax, coraz lepiej wyglądają twoje prace, tylko za bardzo skupiasz się na włosach, włosy wyglądają zupełnie jak z innej bajki, w porównaniu do twarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Nie skupiam się na włosach, rysuję je na koniec i na odwal się a i tak wychodzą ładne. Tam po prostu nie ma co skopać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Lol siekierki - to nie lata 90 by używać z zmiany kolorów drewna. I jeszcze wygląda, że to nie są twoje ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mooji Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 I jeszcze wygląda, że to nie są twoje ;d No jak nie :glare: Przed detalami: Gliździocha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 mooji: aj, dałbym głowę że kiedyś wcześniej widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witoldyn Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 mooji, fajne kosmity, nóż zbyt szorstki na ostrzu. pablo-gm: pracuj dalej. szczególnie ręka zwalona. Firemark: pacz rzeczywiście plagiat! .\/. ___ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 witoldyn, fajny z ciebie chłop. Zamiast pomóc, to się napierdalasz i mnie raportujesz, no do kurwy nędzy! --- tak dajcie mi tego bana ponownie, tutaj się nic fajnego nie dzieje ;f Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Pablo, byłoby ładne, gdybyś wywalił tę rękę z gnatem. Całkowicie zepsuła głębię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 To to jest gnat a nie dezodorant? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Fajne tam macie dezodoranty :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Czego ty się spodziewasz na pustyni mojave? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Doszukiwałem się inteligencji , niestety totalny brak . Jak wyschnięte koryto rzeczne . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zaraz, co to jest w końcu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Dezodorant. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Pablo, nie chcę cię martwić, ale to naprawdę wygląda jak dezodorant Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Proszę o zdjęcie dezodorantu który będzie przypominał pistolet z mojego obrazka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Ja nie wiem czym wy się psikacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fronia1996 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 pablo popraw celownik i wylot lufy daj troszke wyżej wygląda jak dezodorant bo koleś jakoś ciotowato trzyma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Sernat przypomnij sobie większość użytkowników z "Foto-galeria" - to w sumie wszystko wyjaśnia , nie sądzisz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 To wygląda jak spray z wielkim otworem hehe : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Concept dla broni Szpiega w Team Fortress. To jest noz kuchenny przymocowany do rolki po reczniczku papierowym. GMCLAN! I MISSED YOU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Klej wrócił, czas się zacząć pakować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Sernat przypomnij sobie większość użytkowników z "Foto-galeria" - to w sumie wszystko wyjaśnia , nie sądzisz ? FUN FACT: nie mam tam ani jednego posta - jeśli chcesz, to sprawdź :3 zamiast pierniczyć głupoty lepiej po prostu popraw tego gnata tak, żeby już nie przypominał dezodorantu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Doszukiwałem się inteligencji , niestety totalny brak . Jak wyschnięte koryto rzeczne . Chcesz coś zmienić, zacznij od siebie. Jeżeli piąta osoba mówi, że to wygląda jak dezodorant to coś w tym chyba jest. Z resztą ja też musiałem się trochę przyglądać zanim przekonałem się do twierdzenia, że to pistolet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Co pan po lewej robi ze spustem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi