Markuz Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 1. Powiększ ręce. 2. Końcówki wideł powinny być skierowane w tą samą stronę co widły a nie w dół. I widły są dłuższe. 3. Lekko zmniejsz tors. 4. Wydłuż lekko nogi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 7 Maja 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 A teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 zbyt chude ręce, w ręku trzyma chyba gałązkę a nie maczuge(o ile jego weapon to nie patyk), tarcza za mała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Jego prawa ręka jest za chuda i jak na wojownika jest zbyt skromny swoją budową ciała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 no ręka chudziutka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 7 Maja 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Po 2 tygodniach na siłce już nie musi ze wstydu zakrywać koszulą bica: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Płaskie jak cholera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 ręka teraz jakaś taka krzywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 mistrzowie chirurgii plastycznej (czyli psiks z t-1000-em) przedstawiają: nowoczesny przeszczep nóg w miejsce rąk! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Propa, coś mnie się zdaje, że za jakieś 10 lat będziesz pluł sobie w brodę przez te tautaże :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 popieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 a ja mysle ze nie bede :) tym bardziej ze nie mam zamiaru poza ta lewa noge wyjezdzac. Druga sprawa mysle ze za 10 lat te tatuaze bede wygladac nieco inaczej znajac siebie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Za 3 lata cie znajde propa i zrobisz mi tatuazyk, twoje prace sa boskie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toxotes Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 ANtY ogólnie to zmień pozę tego wojownika, taki smutas, że aż się go żal robi :) A w szczegółach to dwie zasady: od głowy do krocza i od krocza do stóp jest ogólnie taka sama odległość, i wysokość człowieka to przeciętnie 7-8 głów. I jeszcze przydało by się większe zróżnicowanie kolorów bo postać wygląda płasko. Mały overpainting, może niekoniecznie udany ale chyba pokazuje o co mi chodzi: http://i55.tinypic.com/1z4loxx.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 ee...wow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 7 Maja 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 @Toxotes: ale mnie zniszczyłeś, dobra odpuszcze sobie to rysowanie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Coraz bardziej się utwierdzam w fakcie, że miałem niesamowite życiowe szczęście, że na Ciebie trafiłem. Słowem: świetne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 7 Maja 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Coraz bardziej się utwierdzam w fakcie, że miałem niesamowite życiowe szczęście, że na Ciebie trafiłem. Słowem: świetne. Według mnie to on miał pecha ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 chyba jednak lepiej będzie, jak przestanę bawić się w chirurga :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Toxotes wymiata! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 chyba jednak lepiej będzie, jak przestanę bawić się w chirurga :< to operacja na mocy paktu, mocy plnacej z kontaktu Jakis taki projekt (typowy point $ click, przygodowka detektywistyczna) ktorego prawdopodobnie nie skoncze bo mi sie nie chce. cholera wie jak to powiekszyc. @toxtoes Nie no, k**** szacun :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 my z t-1000-em chcemy to, propa :D w ogóle to obczaj więcej harda, powzoruj się i będzie arcy smaczek : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 powiem tak : znalazlem ######sta graficzke ktora bardzo zainteresowal ten projekt. Jesli wspolpraca okaze sie pomyslna - to moze cos powstanie. Ja nie czuje sie na silach zeby to wszystko narysowac biorac pod uwage to ile mam roboty z souljahem i z dziaraniem. Ale bardzo bym chcial zeby ten projekt mimo wszystko wypalil - wiec kto wie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 my z t-1000-em chcemy to, propa :D w ogóle to obczaj więcej harda, powzoruj się i będzie arcy smaczek : D a co to t-1000 to jakis koder grafik? wszedzie tylko piszesz o niej propa: fajne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 jakby ktos byl ciekawy: http://www.sendspace.com/file/ognp1o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 propa super , ale jest jeden malutki błąd rozebrałem najpierw laskę . Następnie użyłem lampy UV i ujrzałem informację o śladach krwi na koszuli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Taka próba z toon shader, jeszcze muszę ją dopracować model jeszcze nie oteksturowany, poza tym muszę poprawić parę rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Piersi to balony wypełnione wodą a do czubka głowy przyszyła sobie różowe płótno Zgadłem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Jak wspomniałem głównie bawiłem się z toon shader ale widocznie czytać trudno :3 model jeszcze nie oteksturowany, poza tym muszę poprawić parę rzeczy Poza tym piersi jakby nie patrzeć są balonami wypełnionymi cieczą :3 tyle że zamiast wody jest to tłuszcz, gorzej jakby były wypełnione samym powietrzem lub gęstym sylikonem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Co to jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi