propaganja Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 10 Marca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Lion, tak daj jeszcze większy watermark, na pewno ci ukradniemy grafikę... Propa, oczy za daleko od siebie, ale reszta bardzo zgrabna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Lion, tak daj jeszcze większy watermark, na pewno ci ukradniemy grafikę... Niestety większy mi się nie zmieścił przykro mi 3: I nie chodzi o was a o internet ;) chcąc nie chcąc przydaje się chronić swoją intelektualną własność :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Lewy cycek wygląda jakby go nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 I głowa, jakaś taka kanciasta. Ale lepiej nie zrobię, więc zwracam honor :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Mi się kanciasta nie wydaje. Prędzej bym już powiedział, że twarz wydaje się płaska. Niczym lewy cycek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 wy to aby cycki i cycki... ale faktycznie jakiś płaski... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 i wygląda jakby sie za bardzo nie wysilała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Wstępnie ukończona teraz tylko dodać parę efektów i zanimować :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xseon Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Propa Zrob nastempny obrazek bokserski xDD. ######ście ci wyszedl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 11 Marca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Fajnie Lion Ci to wyszło, jeszcze jakaś świeczka dająca nikłe światło i jazda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 dla odmiany rysowane weglem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Przypomina mi czaszkę z dwunastu prac Asteriksa 7 Wejść do kryjówki Bestii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 12 Marca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 @propa bardzo dobrze wykonane cieniowanie :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 od antego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 anty dostał banana za niepochlebny komentarz o historiach platyny? ...co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qanaroo Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 ANtY po pierwsze nie dostał bana, bo ja nie mam możliwości dawania banów. Dostał bloka na 3 dni. Po drugie to za wszelkie przewinienia, na które do tej pory przymykałem oko wysyłając mu tylko uwagi na PW, bo go lubiłem. Taka trochę kumulacja. anty dostał banana za niepochlebny komentarz o historiach platyny? Poza tym to nie był niepochlebny komentarz o moich historiach tylko wpieprzanie się w moją rozmowę z Tymonem postem na wyjątkowo niskim poizomie. :P P.S. Poza tym ja nie noszę okularów. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Za to ja noszę. Z tym, że ja mam brodę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 I monobrew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 13 Marca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Którą systematycznie golisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Żebyś mógł dawać focie w fotogalerii (i myślisz, że my to kupujemy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 14 Marca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 CANALETTO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Pierwsza animacja gotowa po przyleceniu książki pojawi się napis na dole press start i wtedy książka się otworzy by pokazać menu co o tym myślicie coś może poprawić ? większy bump mapping, inny obrót ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ezlur Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Hmmm... Fajnie to wygląda, ale w pewnym momencie na okładce pojawia się taki nienaturalny odblask. Warto by było to poprawić. No i jeszcze w moim mniemaniu to możesz to troszkę spowolnić. I więcej klatek zrobić, coby płynniejsza była. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Lion za mało płynne już w starych grach były bardziej płynne animacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Lepiej ? @szpaq99 w starych grach z reguły były to już modele in-game dlatego mogły działać płynnie jak tylko chciały :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 17 Marca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 bardzo fajne lion, chociaż myślałem bardziej o książce leżącej na drewnianym stole, obok świeczka itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lordis Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 @Wojzax widze ze grales w Magicka :D tam było takie menu i w sumie fajnie wyglądało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi