4tk Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Sam nie "psujesz" do gry. Ogarnij tamto miejsce, gdzie juz nie ma ziemi pod woda i zaczyna splywac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 26 Lutego 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 2 pytania: Jestem na etapie designowania gierki z gameplayem podobnym do Super Crate Box. Bohater ma za zadanie bronić wieżę przed nadciągającymi z każdej strony przeciwnikami, wiele broni, achievmenty, highscory online, itp. Który z nich były najlepszy? A może połączenie kilku z nich? Po drugie: Co jest źle w tej animacji (pierwsze w życiu podejście do grubego pixela btw) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 1. Zrób postaci do odblokowania 2. Miejsce, z którego wyrastają nogi jest ruchome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 26 Lutego 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 1. Zrób postaci do odblokowania 2. Miejsce, z którego wyrastają nogi jest ruchome 1. okej 2. próbowałem z nieruchomym, ale wyszło gorzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Gruby pixel jest niemodny i brzydki. Gdzieś tak słyszałem, ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Znowu bede sie klocic :D Perspektywa nie jest zla, za kosciolem jest gorka dlatego budynki sie na niej wspinaja i obracaja a w ogole to mialo byc barwnie i surrealistycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 26 Lutego 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Gruby pixel jest niemodny i brzydki. Gdzieś tak słyszałem, ;). Brzydki jest, a co niemodnego to tym lepiej, przecież chcę być oryginalny :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 AntY, postać nr 1 jak rasta wygląda ;p NO i chyba by najlepsza ta postać była. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 26 Lutego 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pamparampa Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 to się doczepię, że kontynenty na Ziemi to nie losowe plamki. To co narysowałeś można pomylić z księżycem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 to się doczepię, że kontynenty na Ziemi to nie losowe plamki. To co narysowałeś można pomylić z księżycem :P No szczerze wątpie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 No szczerze wątpie To masz mały zakres wiedzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 27 Lutego 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Ja chyba dla propy będę miał pewien interes... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Lutego 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Ja chyba dla propy będę miał pewien interes... Dobrze, że nas powiadomiłeś :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Lutego 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Kurde, kto mi powie gdzie się nauczyć taką grafę robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 27 Lutego 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 ja ci mogę taką zacząć robić za 2 tygodnie jak będę miał tablet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Lutego 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 ja ci mogę taką zacząć robić za 2 tygodnie jak będę miał tablet Ok, daj znać jak już będziesz miał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Ja chyba dla propy będę miał pewien interes... Gnysek wal smialo, akurat ostatnio mam troche czasu i ciezko leniuchuje wiec moze cos wymysle :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 zoltooka dzida Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Lutego 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Ma męską twarz z deka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Dupa nie meska twarz :D Gdzie wy widzicie tych mezczyzn? Juz duzo razy slysze takie haslo, nie wiem co jest bo facet to raczej zarosnieta spocona swinia, wtedy jest meski, chyba ze znacie jakis lalusi co sie maluja i wydlubuja brwi penceta. a tu normalne kobiece rysy. Spotkal bym taka laske na ulicy w zyciu bym nie powiedzial ze jest meska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Lutego 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Dupa nie meska twarz :D Gdzie wy widzicie tych mezczyzn? Juz duzo razy slysze takie haslo Może czas pomyśleć nad tym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iczigo Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Ostatnio wziąłem się za takie niby demoty oto jeden z nich: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Anty juz sie namyslalem :) Ale daj spokoj ta laska z zoltymi galami nie ma meskiej twarzy po prostu. Zreszta odpoczynek od dup za animacje do sj sie biore :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Lutego 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Ostatnio wziąłem się za takie niby demoty oto jeden z nich: Got any grapes? Waddle waddle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pamparampa Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 no na główną to ty byś raczej nie trafił :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iczigo Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Kolejny demot, nie jedźcie mnie za cenzurę numerów: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blondi Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 skoro wszyscy się chwalą też coś pokarze fan art z anime ;O http://ex-lenny.deviantart.com/#/d2zqhf8 a drugi jakiś random http://ex-lenny.deviantart.com/art/Spin-ar...-lenny&qo=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Poziom tego stoi wyżej o kostki niż poziom anty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Lutego 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Jaki poziom lol? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi